QUOTE(impala @ 2010 11 02, 16:05)
Laba. Nereikia pykti
. Esam dekingos uz informacija, kuri tikrai privercia susimastyti. Gaila, kad is tokios bedos daromi dideli pinigai. Bet is kitos puses paziurejus, jei tik galime sau leisti eiti pas privacius gydytojus, tai mieliau tai ir renkames. Priezastis paprasta - tikriausiai visoms teko atsikasti viesu istaigu darbuotoju abejingumu, besirdiskumu, ilgiausiom eilem ir daznai niekiniu rezultatu. Tiesiog skaudi patirtis veja i privacias klinikas, kur pasitinka su sypsenom ir jei esi kuo nepatenkintas, skubiai reaguojama. Nesu medike, juo labiau neturiu nieko bendra su medicina, tik problema, kaip ir visos cia esancios. Mano vyrui buvo didelis ivykis darytis spermos testa ir sutiko tik privaciai, nes buvo daug daug paprasciau, gal but maloniau, saugesnis jausmas, kad nieks neissijuoks. Beje, tai ir gi is patirties, buvau pati pas garsu ginekologa neprivaciai, atsinesiau bazines temp. 3 men. duomenis, tai su keliais gydytojais pradejo tyciotis, kad slepciau, juoktis, kad net apsisukau ir net nesutikau apziurai. Patirtis ligoninej, buvau apsaukta, kad nepaeinu pati, nes buvo suduoti stiprus vaistai, beveik nejauciau koju, vyras ant ranku per koridoriu nese. Va del tokios patirties geriau moki pinigus ir esi tikras, kad taip nenutiks.
Manau, labai naudinga info daugeliui seimu, kuriu biudzetas skurdesnis ir del to tik esam dekingos
. Sekmes jums
Papildyta:
QUOTE(valerie @ 2010 11 02, 16:02)
O kokius hormonus liepe tirtis?
Ir isvis, merginos, gal galit patart, su kokiais tyrimais reikia keliauti pas androloge: spermograma, paseliu ir hormonais? Nes Jei reiktu vaziuot mums i Kauna, noretusi is karto tuos tyrimus pasidaryt, nes nelabai i kita miesta privazinesi
Laba. Musu situacija buvo panasi, kad reikejo i Kauna lekti pas Zilaitiene. Pasidarem pilna spermotogramos tyrima, tada hormonu tyrimus (kraujas is venos). Del prastu spermos rodikliu rekomendavo pasidaryti spermos paseli, kuriame taip pat rado nedideli kieki stafilokoko. Su siais rodikliais jau buvo apie ka kalbeti, nes jei neturesit, tai vis tiek reikes pasidaryti ir gristi atgal. Sekmes