QUOTE(skyeyes @ 2010 11 24, 02:00)
Paltukus mazai perka, bent jau nelabai girdejau...
Man paciai be galo patinka tas antrasis paltukas... Bet irgi labai bijociau rizikuoti del dydziu..plius Jcrew dauguma rubu padidinti, bet ne visi
Darbar kaip tik Jcrew 25% nuolaida viskam
As lauksiu kol baigsis sezonas, jei dar bus, tai gal su super nuolaidomis rizikuosiu imti, bet gali norimo paltuko ir nebelikti..
As nesioju paprastai viska S, 36 dydi, tai galvociau apie 2 dydi, jums gal 4 arba 6 tiktu..bet cia tik pasvarstymai..as turiu tik suknele 2 dydzio, visi kiti rubai is Jcrew XS
Jei nusipirksite viena is tu paltuku, labai lauksiu atsiliepimu
Man paciai be galo patinka tas antrasis paltukas... Bet irgi labai bijociau rizikuoti del dydziu..plius Jcrew dauguma rubu padidinti, bet ne visi
Darbar kaip tik Jcrew 25% nuolaida viskam
As lauksiu kol baigsis sezonas, jei dar bus, tai gal su super nuolaidomis rizikuosiu imti, bet gali norimo paltuko ir nebelikti..
As nesioju paprastai viska S, 36 dydi, tai galvociau apie 2 dydi, jums gal 4 arba 6 tiktu..bet cia tik pasvarstymai..as turiu tik suknele 2 dydzio, visi kiti rubai is Jcrew XS
Jei nusipirksite viena is tu paltuku, labai lauksiu atsiliepimu
QUOTE(Dzinte @ 2010 11 24, 09:26)
Aš siūlyčiau Jums turbūt 4 dydį (6 manau jau būtų didokas, o 2 per ankštas). Viena SM narė kaip tik pardavinėja (-o) J.Crew paltuką (KRISTELA - galėtumėte užklausti jos per až rekomendacijų). Ji pardavinėjo 2 dydį ir sakė jog jai norėtųsi 4 dydžio.
Mergaitės, labai ačiū už komentarus, patarimus ir nuorodas
Manau, surizikuosiu užsisakyti 4 dydį.
O kai jau gausiu, tai tikrai sulauksite komentarų (na, arba pasiūlymų nusipirkti, )...