Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 21, 19:24)
Taipogi gavau paltuka mamai. Tai galiu pasakyti kad nei kiek nepadidintas, net gal pamazintas sakyciau. siaip perku marskinukus ir bliuskutes jcrew 2 dydi. Sitas 4 tai tik tik  g.gif

O kokį dydį šiaip nešiojat? XS, S? Labai gražus man jis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 21, 19:54)
O kokį dydį šiaip nešiojat? XS, S? Labai gražus man jis.  ax.gif

Nu jo, grazus tai labai labai wub.gif Na siaip as nesioju S, tik jcrew XS perku. Jis toks labai pavasarinis, sudetyje 94% vilnos, bet toks lengvutis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 18:30)
user posted image

Sita tuoj pati gyvai gausiu, gerai kad faina biggrin.gif

Na va jau pasimatavau, faina, minkstute tokia, o xxs dydis pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
oo, as tokia irgi uzsisakiau, tik pas mane juoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 20:04)
Na va jau pasimatavau, faina, minkstute tokia, o xxs dydis pats tas bigsmile.gif

O tavo irgi tokios spalvos? man irgi ji labai labai wub.gif
As tai kaip visada XS emiau - liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 21, 19:05)
oo, as tokia irgi uzsisakiau, tik pas mane juoda 4u.gif

Ir pas mane juoda smile.gif
Na tokia isblukus juoda, greiciau tamsiai pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 21, 19:57)
Nu jo, grazus tai labai labai  wub.gif  Na siaip as nesioju S, tik jcrew XS perku. Jis toks labai pavasarinis, sudetyje 94% vilnos, bet toks lengvutis atrodo  bigsmile.gif

O kiek cm per krūtinę? Nes aš irgi S nešioju. Gal pagaučiau dar, bet tik kad dydis tiktų... biggrin.gif O realiai toks pat gražus?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 21, 20:13)
O kiek cm per krūtinę? Nes aš irgi S nešioju. Gal pagaučiau dar, bet tik kad dydis tiktų...  biggrin.gif O realiai toks pat gražus?

Pas mane per krutine 85-86 dabar blush2.gif Viska suvalge maziai lotuliukas.gif
Realiai tikrai toks pat grazus, bet medziaga ne tokia iprasta paltine, o plona vilna vos ne kaip kostiumine. Pabandysiu gyvai nufotkinti rytoj kai sviesos daugiau bus 4u.gif Man si spalvyte labai grazi, biski idomesne nei pabodusios ruda ar juoda, ir sakyciau ne maziau universali, nes ir prie siltu ir prie saltu atspalviu tinka.
zinok jie dingo tie paltukai ir nebeismeta kuri laika jau g.gif

Jei busi Kaune - gali uzsukti pasimatuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 21 sausio 2011 - 19:21
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 20:04)

Imti reiktų dydžiu mažesnį? Gal kuri užmatėt ar turit realia nuotraukytę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 01 21, 20:36)
Imti reiktų dydžiu mažesnį? Gal kuri užmatėt ar turit realia nuotraukytę?  ax.gif

Na jei nenori kad butu tokia labai laisva tai tada dydziu mazesni. O gyvai tai man grazesne ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 01 21, 19:36)
Imti reiktų dydžiu mažesnį? Gal kuri užmatėt ar turit realia nuotraukytę?  ax.gif

Nebent veliau galesiu nufotkint, ryt pvz. O siaip as nesioju paprastai xs-s tai sios xxs idealiai, tai reiskia dydziu padidintos pagal mane
Atsakyti
ačiū merginos thumbup.gif bandysiu gaudyti, nes kaip tik dabar vėl nebėra..
Atsakyti