Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Batai tai visiskai nerealus, bet paziurejau kaina, ne mano nosiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 17:37)
Batai tai visiskai nerealus, bet paziurejau kaina, ne mano nosiai biggrin.gif

ir ne mano, ak.. biggrin.gif

Soy, o is kur tu zinai, kad tau to megztuko spalva labai tinka? geras klausimas ane? biggrin.gif klausiu, nes susimasciau, kokia man labai labai tinka.. ir nezinau tokios biggrin.gif
Atsakyti
O tas dryžuotas megztinis irgi iš Sale? Aš jo kažkaip nemačius buvau arba jis pastoviai išpirktas buvo biggrin.gif Kokia jo kaina?Batai irgi geruliai, bet ir kaina gera smile.gif
Atsakyti
o man vel nepavyko situ kelniu nuciupti sad.gif
user posted image
rytoj nuo 12 lauksiu papildymo biggrin.gif
p.s gal kas turite? ar vertos demesio?
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 21, 17:48)
O tas dryžuotas megztinis irgi iš Sale? Aš jo kažkaip nemačius buvau arba jis pastoviai išpirktas buvo biggrin.gif  Kokia jo kaina?Batai irgi geruliai, bet ir kaina gera smile.gif

taip is sale, tik ispirktas jau g.gif kaina be nuolaidos 39 dol berods smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 21 sausio 2011 - 17:04
QUOTE(blackberry @ 2011 01 21, 16:48)
ir ne mano, ak.. biggrin.gif

Soy, o is kur tu zinai, kad tau to megztuko spalva labai tinka?  geras klausimas ane? biggrin.gif klausiu, nes susimasciau, kokia man labai labai tinka.. ir nezinau tokios biggrin.gif

Tai as tik viena spalva ir zinau, kad tinka biggrin.gif Kazkaip veidas skaistus tada atrodo biggrin.gif Siaip ne is vieno zmogaus esu girdejus, kad zydra labai tinka smile.gif

Ta proga as ji ir pasiemiau. Tiksliau nusiunciau uzsakyma, gal dar nenupirks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 21 sausio 2011 - 17:12
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 17:11)
Tai as tik viena spalva ir zinau, kad tinka biggrin.gif Kazkaip veidas skaistus tada atrodo biggrin.gif Siaip ne is vieno zmogaus esu girdejus, kad zydra labai tinka smile.gif

Ta proga as ji ir pasiemiau. Tiksliau nusiunciau uzsakyma, gal dar nenupirks

Ta zydra? Man labai grazi jo spalva wub.gif
Atsakyti
aa, nu aisku, fainai smile.gif o tavo oda sviesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 21, 17:45)
Ta zydra? Man labai grazi jo spalva wub.gif

QUOTE(blackberry @ 2011 01 21, 17:45)
aa, nu aisku, fainai  smile.gif  o tavo oda sviesi? blush2.gif

Aha zydra, nu primeciau kaip vasara kokioj Nidoj prie smeliuko deres lotuliukas.gif

Blackberry, aha sviesi, nesu visiska baltaode, bet sviesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 21, 17:57)
Aha zydra, nu primeciau kaip vasara kokioj Nidoj prie smeliuko deres lotuliukas.gif

Blackberry, aha sviesi, nesu visiska baltaode, bet sviesi smile.gif

biggrin.gif As irgi galvoju, prie baltu lininiu kelnyciu, ar dzinsu bigsmile.gif
Atsakyti
Niu va, partempiau "laimikius", tai galiu pasidalinti:
Tokia maikute, superine ir nereali! Gaila nebeliko dydziu nes paimciau dar kitos spalvos wub.gif
user posted image

Taip ilgai laukiau situ, dabar verkti norisi, nes atejo 7,5.....UK!!!!!! doh.gif
Siaip superiniai, labai skaudancia sirdimi pardavinesiu verysad.gif
user posted image

Taipogi gavau paltuka mamai. Tai galiu pasakyti kad nei kiek nepadidintas, net gal pamazintas sakyciau. siaip perku marskinukus ir bliuskutes jcrew 2 dydi. Sitas 4 tai tik tik g.gif

user posted image

Ir apyranke wub.gif wub.gif wub.gif nerealaus grozio, neveltui jos buvo isgraibstytos per 15 min. Maniske su tamsiai pilku metalu.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Sita tuoj pati gyvai gausiu, gerai kad faina biggrin.gif
Atsakyti
Uzsisakiau toki merino susagstoma S, nesioju XS-S, idomu busiu pataikius g.gif
turit kuri?
http://www.jcrew.com...~~~~~/35148.jsp
Atsakyti