[quote=aniuta241,2011 01 21, 14:15]
Manau drasiai. As su 85 telpu i 00, nes 0 man jau didokas. Bet cia apie kelnes. Dar nusiziurejau sotukus, bet 00 nera tik 0, tai jauciu reikia pabandyti. Bet kad tiek graziu spalvu visu noriuuuu
Na as sau su 89 klubais tu antru sortuku alyvine spalva pasemiau, ruosuos vasarai bet dar laukiu.
O draugej su 105 cm klubais net nzn ka patart, man kazkaip 10 atrodo bus palapine.
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 21, 14:18)
Bet žiūriu pagal lentelę tai taip ir gaunasi kad 00 86 cm, o 0 yra jau beveik 89 cm.
Zinok, as tai visada viena taisykle vadovaujuosi jcrew - imu viska vienu dydziu maziau nei nesioju. Kol kas provalu nebuvo.
Na as sau su 89 klubais tu antru sortuku alyvine spalva pasemiau, ruosuos vasarai bet dar laukiu.
O draugej su 105 cm klubais net nzn ka patart, man kazkaip 10 atrodo bus palapine.
Fainuciai jie ziauriai! As tai neissirenku spalvos o 10 dydis tai tikrai laaabai dideli bus, as turbus imciau max 6...
Pirma karta uzsisakinejau Jcrew ir paemiau viska M dydzio, kaip visada nesioju (krutine apie 95cm), o tik veliau pasisikaitinejau, kad daugiausia viskas padidinta . Kaip manot, su viskuo prasoviau?
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 21, 14:24)
Pirma karta uzsisakinejau Jcrew ir paemiau viska M dydzio, kaip visada nesioju (krutine apie 95cm), o tik veliau pasisikaitinejau, kad daugiausia viskas padidinta . Kaip manot, su viskuo prasoviau?
Su šia tai tikrai, aš tokią ėmiau XS, su 90 cm, ir man buvo didelė
QUOTE(savita1 @ 2011 01 20, 16:47)
Atitinka.
Ačiū.
Ar factory rūbams taip pat galioja 40 proc nuolaida?
Kas JCREW perka?
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 01 21, 14:27)
Taip
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 21, 13:15)
savita1, as dabar ji paziurinejau ir mastau - nebus skystokas? kaip manai?
Nes as taip suprantu kad factory yra dukterine jcrew parde, o ne isparduotuve, ar klystu?
O dukterines daznai buna ne visaj tas pats
Nes as taip suprantu kad factory yra dukterine jcrew parde, o ne isparduotuve, ar klystu?
O dukterines daznai buna ne visaj tas pats
Net nezinau Bus toks plonas jis manau
O kas tas Factory tai negaliu pasakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 01 21, 14:27)
manau taip, nes iejus i factory taip pat meta reklama tu 40 proc.
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 21, 13:24)
Aš turiu tokią M tai tikrai galėtų būti ir mažesnė
Spejau!!! as kadangi pamisusi ant jurines tematikos tai dabar sedziu baisiai apsitenkinusi
Adrenalino doze buvo geraaa, jau ir diena neveltui praejo
Adrenalino doze buvo geraaa, jau ir diena neveltui praejo
QUOTE(_Renata @ 2011 01 21, 14:27)
Su šia tai tikrai, aš tokią ėmiau XS, su 90 cm, ir man buvo didelė
eina sau..nemyli jcrew kudenu