Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

[quote=aniuta241,2011 01 21, 14:15]
Manau drasiai. As su 85 telpu i 00, nes 0 man jau didokas. Bet cia apie kelnes. Dar nusiziurejau sotukus, bet 00 nera tik 0, tai jauciu reikia pabandyti. Bet kad tiek graziu spalvu doh.gif visu noriuuuu lotuliukas.gif

Na as sau su 89 klubais tu antru sortuku alyvine spalva pasemiau, ruosuos vasarai wub.gif bet dar laukiu.
O draugej su 105 cm klubais net nzn ka patart, man kazkaip 10 atrodo bus palapine.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 21, 14:18)
Bet žiūriu pagal lentelę tai taip ir gaunasi kad 00 86 cm, o 0 yra jau beveik 89 cm.

Zinok, as tai visada viena taisykle vadovaujuosi jcrew - imu viska vienu dydziu maziau nei nesioju. Kol kas provalu nebuvo.

Na as sau su 89 klubais tu antru sortuku alyvine spalva pasemiau, ruosuos vasarai  bet dar laukiu.
O draugej su 105 cm klubais net nzn ka patart, man kazkaip 10 atrodo bus palapine.

Fainuciai jie ziauriai! As tai neissirenku spalvos doh.gif o 10 dydis tai tikrai laaabai dideli bus, as turbus imciau max 6...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 21 sausio 2011 - 13:25
Pirma karta uzsisakinejau Jcrew ir paemiau viska M dydzio, kaip visada nesioju (krutine apie 95cm), o tik veliau pasisikaitinejau, kad daugiausia viskas padidinta doh.gif. Kaip manot, su viskuo prasoviau? g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 21, 14:24)
Pirma karta uzsisakinejau Jcrew ir paemiau viska M dydzio, kaip visada nesioju (krutine apie 95cm), o tik veliau pasisikaitinejau, kad daugiausia viskas padidinta doh.gif. Kaip manot, su viskuo prasoviau? g.gif
user posted image

Su šia tai tikrai, aš tokią ėmiau XS, su 90 cm, ir man buvo didelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 20, 16:47)

Ačiū.

Ar factory rūbams taip pat galioja 40 proc nuolaida?
Atsakyti
Kas JCREW perka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 01 21, 14:27)
Ačiū.

Taip
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 21, 13:15)
savita1, as dabar ji paziurinejau ir mastau - nebus skystokas? kaip manai?  g.gif
Nes as taip suprantu kad factory yra dukterine jcrew parde, o ne isparduotuve, ar klystu?
O dukterines daznai buna ne visaj tas pats  ax.gif

Net nezinau g.gif Bus toks plonas jis manau ax.gif
O kas tas Factory tai negaliu pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 01 21, 14:27)
Ačiū.

manau taip, nes iejus i factory taip pat meta reklama tu 40 proc.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 21, 13:24)
user posted image

Aš turiu tokią M tai tikrai galėtų būti ir mažesnė
Atsakyti
Spejau!!! thumbup.gif as kadangi pamisusi ant jurines tematikos tai dabar sedziu baisiai apsitenkinusi biggrin.gif

user posted image

Adrenalino doze buvo geraaa, jau ir diena neveltui praejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Renata @ 2011 01 21, 14:27)
Su šia tai tikrai, aš tokią ėmiau XS, su 90 cm, ir man buvo didelė  doh.gif

eina sau..nemyli jcrew kudenu biggrin.gif
Atsakyti