Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

labai grazus sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 20, 15:12)
Aš nesuprantu, iš kur tos sagos pas kitas ant kišenių. Tikiuosi, pas mane jų nebus.  biggrin.gif Jei tik rankovės trumpos bus, tai dar pusė velnio, galima kaip 3/4 nešioti, svarbu, kad nebūtų per krūtinę mažas ir neatrodytų kaip išaugtinis.  ax.gif Prie džinsų turbūt netiks, bet svajoju bent jau prie suknelių, sijonų sunešioti...

Jei is Factory pirkot tai nebus tu auksiniu sageliu mirksiukas.gif Ir ilgesnis jis nei foto ant manekenes, mano ligas liemuo ir galiu vilketi prie dzinsu zemintu liemeniu, nera toks trumpas... manau skiriasi siek tiek Factory...
Sijonelis graziai atrodo, puikiai jums tinka 4u.gif ...kazkur matytas biggrin.gif

Savita1 labai dailiai atrodo kelnytes, tik idomu kaip nesiosis - ar nesiburbuliuos, keliai neissimus g.gif
Papildyta:
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 18, 20:38)
Noriu pasidalinti svajonemis, jau noriu ruostis pavasariui  ax.gif  wub.gif
Be reikalo as i factory ilindau aisku, na bet dabar bus tikslas  lotuliukas.gif
O apie toki tai seniai svajoju, tik niekaip neisejo pagauti:

user posted image

Labai grazus sijonas wub.gif Maciau eBay tokiu, tik kainos nuo 45$ blush2.gif
Atsakyti
maciau kazkada KRISTELA tokia demonstravo, atrodo ji xs turi, bet neatsimenu kokio aptemptumo ji jai buvo, as galvoju sau apie xs, bet kad per daug laisva nebutu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 20, 20:25)
Labai grazus sijonas wub.gif  Maciau eBay tokiu, tik kainos nuo 45$ blush2.gif

Tokiu Jcrew? reikes ilisti pasizvalgyti...nors kita vertus jei vel imes papildoma nuolaida nuo sale tai kaina bus labai proto ribose 4u.gif

O vat del rankinuko ir bateliu tai labai rimtai suabejojau, nes manau kad tikrai nenormaliai brangu... uz daug maziau galima labai neblogu grozybiu surasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 20, 08:29)
As turiu be uztrauktuku, bet tai negaliu palygint nes neturiu su uztrauktukais biggrin.gif Siaip manau nesiskiria

eik jau rimtai!? As maniau kad pas tave su uztrauktukais, pas mane tai su, tai su 84cm klubais 24 pats tas thumbup.gif

Gavau si megstuka, nesioju XS-S,tai XXS pats tas, Labai mielas ir grazus

http://images.jcrew....amp;tmp=prdDtIm

Ir dar gavau cardi, taip pat esu patenkinta,tik jo jau pardavime nebematau unsure.gif Berods toks pat kaip savita idejo, nors tada kai pirkau tokie 2 panasus buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 sausio 2011 - 21:04
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 20, 19:25)
Savita1 labai dailiai atrodo kelnytes, tik idomu kaip nesiosis - ar nesiburbuliuos, keliai neissimus g.gif

Nzn, matysiu kaip nesiosis. Medziagos sudetis: 91% merino vilna, 6% nylon ir 3% spandexas, tai kaip ir neturetu burbuliuotis manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 20, 21:00)
Nzn, matysiu kaip nesiosis. Medziagos sudetis: 91% merino vilna, 6% nylon ir 3% spandexas, tai kaip ir neturetu burbuliuotis manau g.gif

jei nesunku brukstelk kokia kaina galima tiketis pagauti jas blush2.gif ir man M ziuret su 97-98klubais?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 20, 21:41)
jei nesunku brukstelk kokia kaina galima tiketis pagauti jas blush2.gif  ir man M ziuret su 97-98klubais?

As pirkau berods kai buvo 25% nuolaida g.gif Bet cia kaip pavyks pagauti.
Tikrai ne M, uztektu S smile.gif Laisvai ir i XS tilptum, tik butu jau aptemptos.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 20, 13:47)
Va prasom 4u.gif
Nieko ipatingo, paprastos tos kelnes, bet labai smagios ir medziagyte kokia miela wub.gif Tampau namuose, nesinori nusimauti biggrin.gif
Man atrodo kad tu kelniu XS dydis yra maziausias g.gif

labai graziai atrodo thumbup.gif

QUOTE(micefee @ 2011 01 20, 17:18)

O čia sijonuko foto:

user posted image

user posted image

super sijonukas wub.gif

jcrew vel 40 proc sale prekems doh.gif bankrotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 01 20, 19:53)
maciau kazkada KRISTELA tokia demonstravo, atrodo ji xs turi, bet neatsimenu kokio aptemptumo ji jai buvo, as galvoju sau apie xs, bet kad per daug laisva nebutu
user posted image

Perfect Fit serijos maikutes yra laaaabai tamprios, man, nesiojanciai S, XS dydis idealiai tinka, jums su XS manau taip pat butu prigludusi, tik laisvesne, veliau prasinesiotu - jei yra geriau imkit XS.
Taip man atrodo XS dydis:
user posted image

QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 20, 20:42)
Tokiu Jcrew? reikes ilisti pasizvalgyti...nors kita vertus jei vel imes papildoma nuolaida nuo sale tai kaina bus labai proto ribose  4u.gif

Taip, tokie patys - iveskit i paieska J.Crew watercolour skirt ir ismes mirksiukas.gif As i eBay daznai ilendu, kai prisireikia kazko, ko nebeimanoma rasti online, is senesnes kolekcijos pvz.... tik kainos ten daznai neprotingos buna, pvz dabar maciau populiariosios silko-lino kelnytes po 100$ pardavinejamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 01 21, 10:16)
Taip, tokie patys - iveskit i paieska J.Crew watercolour skirt ir ismes mirksiukas.gif  As i eBay daznai ilendu, kai prisireikia kazko, ko nebeimanoma rasti online, is senesnes kolekcijos pvz.... tik kainos ten daznai neprotingos buna, pvz dabar maciau populiariosios silko-lino kelnytes po 100$ pardavinejamos doh.gif

Labai gražu bigsmile.gif
Pasirodo Jcrew įgyja antikvarinę vertę...norėjau vienos rankinės iš Jcrew, buvo nukainuota iki maždaug 250, buvo galima su nuolaida už 200 nusipirkt, laukiau....paskui ebajuj ieškojau-tai tik vis brangėjo, kur dabar jau virš 300 doh.gif tik auksinė man schmoll.gif -buvo labai gražių spalvų, gal pamenat prieš pora metų...TOKIA
Savita1 įmeskit nuorodas tų megztukų ir maikutės...
Tas Jcrew man gadina gyvenimą, nei dirbt, nei gyvent negaliu doh.gif pradėjau jausti didžiulį diskomfortą, žinokit, jei manęs nebematysit, tai reikš, kad kompą pro langą išmečiau, nes kitaip neįmanoma....
Atsakyti
Ačiū, kam patiko sijonukas. 4u.gif

Taip, KRISTELA, matytas, tavo foto pamačiusi ir susigundžiau juo bei megztiniu. biggrin.gif
Atsakyti