savita, kiek sitas absoliuciai nerealus megztukas kainavo?
QUOTE(blackberry @ 2011 01 17, 19:12)
savita, kiek sitas absoliuciai nerealus megztukas kainavo?
Gerai uzvadinau
reiktu knisti saskaita, bet iki 150Lt man atrodo Dabar paziurejau, jis 100% vilna
QUOTE(savita1 @ 2011 01 17, 20:14)
Gerai uzvadinau
reiktu knisti saskaita, bet iki 150Lt man atrodo Dabar paziurejau, jis 100% vilna
wow, super
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 17, 16:00)
paprasčiausiai gmail juodraštyje nusikopinu ir vis pasta atsidarius pasitikrinu, bet favorites tikrai patogiau...bet pas mane ir taip jau prikrauta į favorites ko reikia ir nereikia...
Bet netgi galite Favorites susikurti atskirus folder'ius ir ten pagal temas susikelti nuorodas. Pvz. "J.Crew" atskiras folderis
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 18, 09:19)
Bet netgi galite Favorites susikurti atskirus folder'ius ir ten pagal temas susikelti nuorodas. Pvz. "J.Crew" atskiras folderis
Kaip? Aš tik taip moku-add favorites-->tada nuoroda iklijuoju, o kaip folgerį sukurt?
Folgerį susikuriu, bet gal ne taip, nes neleidžia į jį įdėt daugiau nuorodų..
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 18, 08:41)
Kaip?
Prie Favorite yra toks Add to Favorites jį paspaudus išmeta antrą paveiksliuką.
O čia paspaudžiate New Folder ir nurodote kur išsaugoti.
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 18, 12:01)
Tiek išeina, bet nuoroda į failą neįsikelia..ačiū, Auksuole
Noriu pasidalinti svajonemis, jau noriu ruostis pavasariui
Be reikalo as i factory ilindau aisku, na bet dabar bus tikslas
Tiesa, kaskas is merginu uzsakinejo tokio modelio megztuka, gal kas pamena padidintas ar ne?
O apie toki tai seniai svajoju, tik niekaip neisejo pagauti:
Na o sitos "svajuko drambliones" lauks laabai dideliu nuolaidu
Be reikalo as i factory ilindau aisku, na bet dabar bus tikslas
Tiesa, kaskas is merginu uzsakinejo tokio modelio megztuka, gal kas pamena padidintas ar ne?
O apie toki tai seniai svajoju, tik niekaip neisejo pagauti:
Na o sitos "svajuko drambliones" lauks laabai dideliu nuolaidu
As toki turiu, tik kad medziagos skiriasi, mano vilna ir medvilne, o cia ziuriu linas ir medvilne. Bent maniskis siek tiek didintas
QUOTE(Soy @ 2011 01 19, 09:48)
As toki turiu, tik kad medziagos skiriasi, mano vilna ir medvilne, o cia ziuriu linas ir medvilne. Bent maniskis siek tiek didintas
Aciu Soy, reiskia XS bus pats tas As ir norejau pavasarinio/vasarinio, juolab kad vilnos jokios nesioti negaliu Jei bent 2% buna, net per maikute grauzia ir degina
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 19, 09:09)
Aciu Soy, reiskia XS bus pats tas As ir norejau pavasarinio/vasarinio, juolab kad vilnos jokios nesioti negaliu Jei bent 2% buna, net per maikute grauzia ir degina
As irgi nepakenciu kai bent kiek 'kanda' oda, bet tas stebuklingas, vilnos ten nesijaucia absoliuciai, dar minkstesnis ir svelnesnis uz siaip medvilninius