Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

savita, kiek sitas absoliuciai nerealus megztukas kainavo? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 17, 19:12)
savita, kiek sitas absoliuciai nerealus megztukas kainavo? wub.gif

Gerai uzvadinau biggrin.gif
reiktu knisti saskaita, bet iki 150Lt man atrodo thumbup.gif Dabar paziurejau, jis 100% vilna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 17, 20:14)
Gerai uzvadinau biggrin.gif
reiktu knisti saskaita, bet iki 150Lt man atrodo thumbup.gif Dabar paziurejau, jis 100% vilna bigsmile.gif

wow, super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 17, 20:08)
Tai ir istrinat tik teksta

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 17, 16:00)
bigsmile.gif paprasčiausiai gmail juodraštyje nusikopinu ir vis pasta atsidarius pasitikrinu, bet favorites tikrai patogiau...bet pas mane ir taip jau prikrauta į favorites ko reikia ir nereikia...

Bet netgi galite Favorites susikurti atskirus folder'ius ir ten pagal temas susikelti nuorodas. Pvz. "J.Crew" atskiras folderis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 18, 09:19)
Bet netgi galite Favorites susikurti atskirus folder'ius ir ten pagal temas susikelti nuorodas. Pvz. "J.Crew" atskiras folderis bigsmile.gif

Kaip? bigsmile.gif Aš tik taip moku-add favorites-->tada nuoroda iklijuoju, o kaip folgerį sukurt?
Folgerį susikuriu, bet gal ne taip, nes neleidžia į jį įdėt daugiau nuorodų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 18 sausio 2011 - 09:01
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 18, 08:41)
Kaip? bigsmile.gif

Prie Favorite yra toks Add to Favorites jį paspaudus išmeta antrą paveiksliuką.

user posted image

O čia paspaudžiate New Folder ir nurodote kur išsaugoti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 18, 12:01)

Tiek išeina, bet nuoroda į failą neįsikelia..ačiū, Auksuole ax.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti svajonemis, jau noriu ruostis pavasariui ax.gif wub.gif
Be reikalo as i factory ilindau aisku, na bet dabar bus tikslas lotuliukas.gif
Tiesa, kaskas is merginu uzsakinejo tokio modelio megztuka, gal kas pamena padidintas ar ne? 4u.gif

user posted image

O apie toki tai seniai svajoju, tik niekaip neisejo pagauti:

user posted image

Na o sitos "svajuko drambliones" lauks laabai dideliu nuolaidu doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 18 sausio 2011 - 20:39
user posted image

As toki turiu, tik kad medziagos skiriasi, mano vilna ir medvilne, o cia ziuriu linas ir medvilne. Bent maniskis siek tiek didintas
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 19, 09:48)
As toki turiu, tik kad medziagos skiriasi, mano vilna ir medvilne, o cia ziuriu linas ir medvilne. Bent maniskis siek tiek didintas

Aciu Soy, reiskia XS bus pats tas thumbup.gif As ir norejau pavasarinio/vasarinio, juolab kad vilnos jokios nesioti negaliu verysad.gif Jei bent 2% buna, net per maikute grauzia ir degina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 19, 09:09)
Aciu Soy, reiskia XS bus pats tas  thumbup.gif  As ir norejau pavasarinio/vasarinio, juolab kad vilnos jokios nesioti negaliu  verysad.gif  Jei bent 2% buna, net per maikute grauzia ir degina  doh.gif

As irgi nepakenciu kai bent kiek 'kanda' oda, bet tas stebuklingas, vilnos ten nesijaucia absoliuciai, dar minkstesnis ir svelnesnis uz siaip medvilninius smile.gif
Atsakyti