Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(blackberry @ 2011 01 17, 13:30)
o po ta juosta kairej yra papkes, failiukai, tai tenai

Jau matau, aciu uz pagalba wub.gif
Atsakyti
As niekaip nepagaunu sito ar panasiu..va juos tai tikrai mygom isgraibsto verysad.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/22941.jsp
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 17, 13:44)
As niekaip nepagaunu sito ar panasiu..va juos tai tikrai mygom isgraibsto verysad.gif

As ir viena panasu gaudau. Nu niekaip doh.gif Dingsta per minute verysad.gif
Atsakyti
Mergytes gal kuri toki turit? Kaip dydziai, kokybe? Ar atitinka realiai vaizda kaip nuotraukoje? ax.gif 4u.gif
http://www.jcrew.com...10210/10210.jsp
Atsakyti

PAnos negasdinkite naujiokiu su tom tarpininkem. Pora kartu uzsakai pas viena ir paziuri kaip ji dirba.
Gal 7 metus jau viskas uzsakineju per tarpininkes, vienos sustresnes, kitos letesnes. Bet niekad nepastebejau, kad kazkam pagauna preke o tau ne, arba kazkam uzsako kazkam ne.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 01 17, 15:30)
PAnos negasdinkite naujiokiu su tom tarpininkem. Pora kartu uzsakai pas viena ir paziuri kaip ji dirba.
Gal 7 metus jau viskas uzsakineju per tarpininkes, vienos sustresnes, kitos letesnes. Bet niekad nepastebejau, kad kazkam pagauna preke o tau ne, arba kazkam uzsako kazkam ne.

neskaiciau visko kas ka rase, nespeju kokios Jus greitos doh.gif
Negasdinam. Ne tarpininkes gi kaltos, kad tas pardes taip sluojam ne tik mes, bet ir is kitu saliu. Loterija ar spes pagaut ar ne. Na gaunam daugiau adrenalino belaukdamos zodelio "nupirkta" biggrin.gif Arba gaunam arba sutaupom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 17, 14:44)

O aš vieną sykį buvau pagavus-savo dydį 6, bet kažko suaebejojau...lygtai nebuvo papildomos nuolaidėlės...
Bet kiek čia visokių naujienų sužinojau-aš tai labai primityviai išsisaugojus nuorodas, nors apie favorites žinau
bigsmile.gif paprasčiausiai gmail juodraštyje nusikopinu ir vis pasta atsidarius pasitikrinu, bet favorites tikrai patogiau...bet pas mane ir taip jau prikrauta į favorites ko reikia ir nereikia...
Atsakyti
Gal turite tokį sijoną? Kaip jis? Domina medžiaga ir ilgis rolleyes.gif
user posted image

Ir šitie leggingsai kokio storumo
user posted image

Atsakyti
Ne Auksuole, neturiu, bet radau kaip gyvai atrodo:
user posted image
čia ir čia

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 16, 22:24)
Kaip maudymosi kostiumėlių dydžiai? Viršutinė ir apatinė dalys  4u.gif

Buvau parsisiuntus tankini, M dydis man buvo didelis (90/75/96), pardaviau, dabar turiu parsisiuntus kelnaites S (kaip tik) ir viršų su liemenuko išmierom, tai kaip tik. Ir laukiu dar dabar dydžiu mažesnio tankinio, manau, dabar jau tiks, kokybė man kaip tik labai gera pasirodė ax.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 17, 10:17)
Dar galiu išduoti paslaptį.

O aš irgi nežinojau, vieną daiktą gaudau jau nežinau kiek laiko doh.gif pabandysiu dabar taip, ačiū, kad pasidalinate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 17 sausio 2011 - 17:41
Siandien gavau kelis rubelius, tai galiu pakomentuoti, gal kam bus aktualu.
user posted image
Tik mano Navy spalvos, visai mielas, plonas toks, tamprus. Bus tikrai sekmingai nesiojamas kaip atsils prie dzinsu. XS dydis, toks ant ribos, rankoves labai aptemptos g.gif
user posted image
Maike emiau kaip visad XS dydi, tikedamasi kad bus padidinta, bet tokia nera schmoll.gif Mazute, grynas XS.
user posted image
Na ir sitas megstinis, absoliuciai nerealus wub.gif Storas, labai siltas, ilgas, dydis atitinka, emiau S-tiko kuo puikiausiai.
Atsakyti
[quote=savita1,2011 01 17, 18:44]

Net užpavydėjau thumbup.gif
Pasakykit, kaip reikia cituot, kad liktų tik vardas be teksto, o ne ....[quote...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 17 sausio 2011 - 19:06
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 17, 19:05)
Pasakykit, kaip reikia cituot, kad liktų tik vardas be teksto, o ne .

Tai ir istrinat tik teksta, visus quote virsuj ir apacioj paliekat
Atsakyti