Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Dzinte @ 2011 01 17, 12:49)
Aš per FAVORITES----Add
Ir isikeliu savo norimas nuorodas 4u.gif

Naudojuosi Google Chrome narsykle, tai ten Favorites nera unsure.gif Niekaip neikertu kaip per ja nuorodas issisaugoti doh.gif
Atsakyti
O jei lietuviškas meniu, tai įrašyti į adresyną reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 17, 13:01)
Naudojuosi Google Chrome narsykle, tai ten Favorites nera unsure.gif Niekaip neikertu kaip per ja nuorodas issisaugoti doh.gif

Nu pvz. Mozilloje yra Adresynas. Tada ten įrašai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri turi toki svarkeli? Uzsisakiau bet esu ties grauzimosi riba biggrin.gif
CIA

tik mano juodas.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 01 17, 13:07)
Sveikos,

gal kuri turi toki svarkeli? Uzsisakiau bet esu ties grauzimosi riba  biggrin.gif
CIA

tik mano juodas.

Kodėl graužiatės? Dailus švarkelis 4u.gif
Atsakyti
Bijau kad nebutu trumpas ir labai blizgus, o dar tie dydziai tikra mistika, emiau tall 2, mano ismatavimai kazkur 88-65-95
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 01 17, 13:14)
Bijau kad nebutu trumpas ir labai blizgus, o dar tie dydziai tikra mistika, emiau tall 2, mano ismatavimai kazkur 88-65-95

2 dydis tikrai manau bus Jums geras. O del ūgio, kaip suprantu esate aukšta, jei pergyvenate, bet gi užsisakėte tall, tai manau ir ilgis bus geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 17, 13:01)

Kur yra adreso juosta yra dešiniam kampe (pačioje juostoje) žvaigždutė. Ją paspaudus ir įsidėsite (galima susikurti katalogą atskirą)
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 17, 14:01)

toj eilutej, kur rasomas psl pavadinimas, paciam jos gale yra zvaigzdute, tai ja reik paspaust( uzvedus pelyte ant jos raso 'bookmark this page')
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 01 17, 14:16)
2 dydis tikrai manau bus Jums geras. O del ūgio, kaip suprantu esate aukšta, jei pergyvenate, bet gi užsisakėte tall, tai manau ir ilgis bus geras 4u.gif

na neauksta, 170 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 17, 13:18)
Kur yra adreso juosta yra dešiniam kampe (pačioje juostoje) žvaigždutė. Ją paspaudus ir įsidėsite (galima susikurti katalogą atskirą)

Aha, jau matau drinks_cheers.gif O kaip paskui pasiziureti ka issisaugojau blush2.gif
Atsakyti
o po ta juosta kairej yra papkes, failiukai, tai tenai
Atsakyti