Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 16, 19:06)
Vat čia tai absoliuti nesąmonė  rolleyes.gif

o kodel jus kalbat uz visas g.gif
negi jauciat, kad turit del kazko teisintis blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 01 16, 19:17)
o kodel jus kalbat uz visas  g.gif
negi jauciat, kad turit del kazko teisintis  blink.gif ?

Man panašiau, kad jūs visas SM tarpininkes tuom "kaltinate". Ir aš tikrai nesiteisinu, nes nėra dėl ko. Tik parašiau, kad užsakymai tikrai nėra diferencijuojami pagal vertę.
Atsakyti
Gal kas turit tokį sijoną? Ar stipriai padidintas?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28236.jsp
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 16, 20:19)
Man panašiau, kad jūs visas SM tarpininkes tuom "kaltinate". Ir aš tikrai nesiteisinu, nes nėra dėl ko. Tik parašiau, kad užsakymai tikrai nėra diferencijuojami pagal vertę.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Niekada neuzsisakineju didelem sumom, bet labai retai buna, kad mano norimos prekes nenuperka 4u.gif tiesiog tada vadinasi nereikalingas man tas daiktas biggrin.gif
O del senbuviu ir grupeliu, tai cia visame SM tas pats, nebutinai pas tarpininkes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2011 01 16, 19:40)
Visiskai pritariu drinks_cheers.gif  Niekada neuzsisakineju didelem sumom, bet labai retai buna, kad mano norimos prekes nenuperka 4u.gif  tiesiog tada vadinasi nereikalingas man tas daiktas biggrin.gif
O del senbuviu ir grupeliu, tai cia visame SM tas pats, nebutinai pas tarpininkes cool.gif

Beje, kaip ir realiame gyvenime drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 16, 19:06)
Vat čia tai absoliuti nesąmonė  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekaip nepavyksta man pagauti to šilkinio pūsto sijono jei n kartų bandžiau verysad.gif

Gal kuri turite, galėtumėt dydį pakomentuoti, gal ne tą gaudau, kalbu apie šį sijonuką:
user posted image

arba gal parsisiuntėte netinkantį, ir turite kuri parduoti 6 dydį manyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 16 sausio 2011 - 20:27
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 00:14)
jis tik savaitgali buna. Kitom dienom neRa FACTORY  ax.gif

cia is kur tokios zinios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 16, 22:20)
cia is kur tokios zinios?  biggrin.gif

ieikite i jcrew ryt ir pamatysit, kad factory nera biggrin.gif va cia ir zinios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 16, 22:40)
ieikite i jcrew ryt ir pamatysit, kad factory nera  biggrin.gif va cia ir zinios  hihihi.gif

tai kad yra biggrin.gif
Papildyta:
pala, dar savaitgalis beto nesibaige biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 16, 22:49)
tai kad yra biggrin.gif
Papildyta:
pala, dar savaitgalis beto nesibaige biggrin.gif

taip, dar savaitgalis, o pas juos tai dar ir ne vakaras biggrin.gif Kiek zinau, tai buna savaitgaliais, nebent kazkas pasikeite.
Atsakyti
Tai lyg užsisakyti galima tik savaitgaliais, o parduotuvė matoma visada 4u.gif

Kaip maudymosi kostiumėlių dydžiai? Viršutinė ir apatinė dalys 4u.gif
Atsakyti