Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Aš per Taurę perku smile.gif o šiaip, tai visos, turbūt, iš jcrew perka. Dabar kaip tik jai dar vieną užsakymą nusiuntus, tai junkitės ir Jūs wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 16 sausio 2011 - 12:20
QUOTE(mamakubu @ 2011 01 16, 12:05)
Suprantu, kad per tarpininkes biggrin.gif , o per kuria? Ar Kate 25, ar Taure uzsiima?

o as per dar kitas dazniausiai perku tongue.gif kitam forume ir uz 10 proc. vat biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri turi toki?//////
user posted image
http://www.jcrew.com...D=1295179481238
koki dydi patartumete imti su 90 cm per klubus?galvoju apie 0 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 01 16, 14:05)
gal kuri turi toki?//////

koki dydi patartumete imti su 90 cm per klubus?galvoju apie 0 unsure.gif

Gal net 00 g.gif Cia su tokiu dydziu: http://petiteearlymo...ncil-skirt.html
http://www.fastfooda...rge-pencil.html
http://www.extrapeti...petite-fit.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 16 sausio 2011 - 14:27
QUOTE(arbuzina @ 2011 01 16, 13:34)
o as per dar kitas dazniausiai  perku  tongue.gif kitam forume ir uz 10 proc. vat  biggrin.gif

O pas jas prie tų 10proc. neprisideda taxai?Niekaip neprisiruo6iu pabandyt kitur..
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 16, 14:28)
O pas jas prie tų 10proc. neprisideda taxai?Niekaip neprisiruo6iu pabandyt kitur..

Pas Ocean neprisideda, pas Rimmka yra taxai, gaunasi daugiau nei 15% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 16, 14:30)
Pas Ocean neprisideda, pas Rimmka yra taxai, gaunasi daugiau nei 15% ax.gif

bet uztat pamenu, kai sirgau super didele meile j.crew, tai Rimmka budejo prie kompo ir iskart pagaudavo preke, kai tik atsirasdavo papildymas...
Atsiprasau, kad truputuka ne i tema blush2.gif
Faktas tas, kad SM tarpininkes taip jau uzsivertusios uzsakymais, kad realiai nieko nebespeja. Varo tokiu kruviu, kad kartais vos ne visa diena reikia laukti zodelio PRIIMTA ar UZSAKYTA. O i mazos vertes uzsakymus, dazniausiai isvis nereaguoja. Merginos, tiesiog nebespeja unsure.gif
Kaip ir yra tokiu tarpininkiu temu, kuriu aktyviausi nariai jau yra tape "grupemis", o i pavieniu asmenu klausimus, niekas net nesiruosia atsakyti. Snekasi tik tarpusavyje nuolatines bobeles.
Zinoma, cia tik mano asmenine patirtis, man geriau, ten kur i kiekviena mano klausima, bus atrastas atsakymas. Visada laukiant superiniu seilu bus pabudeta, ir nesvarbu ar as pirksiu uz 10 ar uz 1000 baksu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 01 16, 16:01)
bet uztat pamenu, kai sirgau super didele meile j.crew, tai Rimmka budejo prie kompo ir iskart pagaudavo preke, kai tik atsirasdavo papildymas...
Atsiprasau, kad truputuka ne i tema  blush2.gif
Faktas tas, kad SM tarpininkes taip jau uzsivertusios uzsakymais, kad realiai nieko nebespeja. Varo tokiu kruviu, kad kartais vos ne visa diena reikia laukti zodelio PRIIMTA ar UZSAKYTA. O i mazos vertes uzsakymus, dazniausiai isvis nereaguoja. Merginos, tiesiog nebespeja  unsure.gif
Kaip ir yra tokiu tarpininkiu temu, kuriu aktyviausi nariai  jau yra tape "grupemis", o i pavieniu asmenu klausimus, niekas net nesiruosia atsakyti. Snekasi tik tarpusavyje nuolatines  bobeles.
Zinoma, cia tik mano asmenine patirtis, man geriau, ten kur i kiekviena mano klausima, bus atrastas atsakymas. Visada laukiant superiniu seilu bus pabudeta, ir nesvarbu ar as pirksiu uz 10  ar uz 1000 baksu  4u.gif

Arbuzina, sutinku 100 proc. Mano mintys! drinks_cheers.gif as net sumokesiu keliais proc daugiau, nes zinau,kad iskart uzsakys,i laiska atsakys ir patarimu gausiu. Kartais tokia idiote jauciuosi sukaudama,kai niekas net nereaguoja,nes ju grupei nepriklausau. Liudna,bet taip yra.
Atsakyti
Dominyyka ir Arbuzina, tai per kur jus sakotes? As irgi vis pasiziuriu temas tarpininkiu ir man ten siek tiek sudetinga viskas, o visur tik prirasyta, nerasyti klausimu, neklausti kiek kainuos, kada ateis. O as net ne Lietuvoj gyvenu, tai idomu ar kitur siuncia? smile.gif

Ir dar, cia vis matau daznai, kaip visos gaudo dydzius ir modelius per ispardavimus, nes labai greitai isgraibsto, tai jeigu cia per tarpininkes uzsakoma, tai ar ten pats sugaudyt tuos rubus bandai, ar dar tarpininkei pranest turi, kad va yra dydis? O jinai jau gali ir nebespeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 16 sausio 2011 - 17:03
QUOTE(Smash @ 2011 01 16, 17:59)
Dominyyka ir Arbuzina, tai per kur jus sakotes? As irgi vis pasiziuriu temas tarpininkiu ir man ten siek tiek sudetinga viskas, o visur tik prirasyta, nerasyti klausimu, neklausti kiek kainuos, kada ateis. O as net ne Lietuvoj gyvenu, tai idomu ar kitur siuncia?  smile.gif

Ir dar, cia vis matau daznai, kaip visos gaudo dydzius ir modelius per ispardavimus, nes labai greitai isgraibsto, tai jeigu cia per tarpininkes uzsakoma, tai ar ten pats sugaudyt tuos rubus bandai, ar dar tarpininkei pranest turi, kad va yra dydis? O jinai jau gali ir nebespeti?

pradedant pirkti reikia paskaityti tarpininkiu temos pirmus puslapius. Buna surasyta visa info - mokesciai tarpininkiu, taxai ( lietuviskas PVM), jei tokie yra, nes USA jie buna pagal parduotuves ir pagal valstijas, taip pat siuntimo mokescius. O tada sekat tema, ka tuo metu perka, istisai buna rasoma, ka tuo metu renka. Tada narsai ta puslapi ir siunti norimas prekes tarpininkei i el.pasta. Butina nurodyt norima dydi, spalva, kaina, kas uzsako ir koks miestas. Siaip viskas labai aiskiai tarpininkiu pirmuose puslapiuose, tai tikrai butina skaityt. . Galutines kainos tikrai niekas Jums nepasakys, nes niekas nezino kiek svers Jusu issirinktas daiktas, juk batai gali svert 0.5 kg ir 1,5 kg. Paltas velgi svers virs kg.
Per ispardavimus reikia labai greit siust uzsakyma ir tai daznai nenuperka, nes perka juk ne tik is LT, perka ir kitos salys biggrin.gif
Atsakyti
Merino golfuka J.Crew M dydzio pamatuokit kas turit pecius ir krutine 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2011 01 16, 15:01)
O i mazos vertes uzsakymus, dazniausiai isvis nereaguoja.

Vat čia tai absoliuti nesąmonė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabiana: 16 sausio 2011 - 19:09