Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Gal patarsit koki kelniu dydi imti su 88-89? Irgi didintos, ar atitinka dydzius? unsure.gif
Yra 26 ir 27 dydis..
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2011 01 14, 15:28)
O kaip sis megztukas , ar nera padidintas ?
http://www.jcrew.com...~~~~~/29599.jsp

As nesiodama L , pasiemiau XL  doh.gif dabar  pradejau drebet , kad bus didelis  ax.gif

Tokį megztuką tik kitos spalvos esu pirkus. Tai nepasirodė padidintas. Tik jau ilgesnis už tą kur su shifoninėm garbanėlėm.

Mergiukai o šitą gal kuri turit? Kaip jis?
Megztukas
Atsakyti
O kas nors perkate vyriškas maikytes? ax.gif
user posted image
Galvoju vyrui imti M ar L iš TALL skyriaus g.gif Jis pas mane aukštas ir kūdas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 14 sausio 2011 - 17:38
QUOTE(Laputa @ 2011 01 14, 17:03)
Gal patarsit koki kelniu dydi imti su 88-89? Irgi didintos, ar atitinka dydzius?  unsure.gif
Yra 26 ir 27 dydis..

As su 93cm turiu velvetukus 26 dydzio, tai ziauriai aptemptos, net nzn, smagiau jausciausi turbut su 27 dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 14, 17:48)
As su 93cm turiu velvetukus 26 dydzio, tai ziauriai aptemptos, net nzn, smagiau jausciausi turbut su 27 dydziu g.gif

Aciu, Savita1 4u.gif
As tokias nusiziurejus, jos medvilnines. Reiks tik pagaudyti dydi, nes dabar 27 likes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 14 sausio 2011 - 18:00
O skiriasi dydžiai/kokybė J.Crew ir J.Crew Factory?
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 01 14, 16:57)
turiu su 92 cm 2 dydį, man kaip tik ax.gif

Kaip jis realiai, ar fainas? Netrumpas?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 14, 19:30)
Kaip jis realiai, ar fainas? Netrumpas?

ka jau perki jcrew ? biggrin.gif as tai vel megztinius slaviau lotuliukas.gif Tuoj kose is ju virsiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 14, 17:48)

Zinok, turetu prasinesiot, man po poros skalbimu gerokai pralaisvejo tiesus velvetai.
Atsakyti
o aš nusipirkau Šitą
Planuoju nešiot kažkaip taip
user posted image
Dabar nervuojuosi, kad nebūtų maža....mergytės, kuri mokat atkapstyti bloguose kaip realiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos ar kasnors turit sia JCREW striuke-paltuka??

user posted image

Atsakyti
QUOTE(quatre @ 2011 01 15, 00:34)
Sveikos,
Merginos ar kasnors turit  sia JCREW striuke-paltuka??

As turiu. Nesioju xs, esu zemauge (158), bet pirkau normiam ugiui ir emiau xxs dydi. Tai striukes ilgis nedengia keliu, o po apacia, reikalui esant, galiu pasivilkti dar stora megstini. Siaip labai smagi, gyvai atrodo taip pat kaip nuotraukoje.
Atsakyti