Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(savita1 @ 2010 09 24, 21:09)
As tokiu laukiu, emiau 2 dydi su 91-92cm blush2.gif Dabar pasiskaicius galvoju kad bus mazi doh.gif

Na jei tu pagriebei zydrus ir tau bus mazi, as mielai priglausiu ax.gif nes kol laukiau tai tik rausvi buvo like antro dydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 09 24, 20:32)
kaip keista, o iš kataloginės foto atrodo, kad jos iš tokio standoko, sunkesnio audinio... Lauksim realios foto  mirksiukas.gif

Taigi ir raso lightweight cotton beach pants, as taip ir galvojau kad jos bus plonytes rolleyes.gif Zodziu toks kurortinis patogus rubelis
Su mobiliu fotkinta tai vaizdas kokybe ne kazka.
Kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 26 rugsėjo 2010 - 06:11
QUOTE(Soy @ 2010 09 26, 07:06)
Taigi ir raso lightweight cotton beach pants, as taip ir galvojau kad jos bus plonytes rolleyes.gif Zodziu toks kurortinis patogus rubelis
Su mobiliu fotkinta tai vaizdas kokybe ne kazka.
Kelnes

aš tik kataloginę nuotrauką pažiūrėjau, aprašo neskaičiau ax.gif
atrodo gerai, tik man tas baltas raištukas negražu blush2.gif galėjo geriau tamsų dėti g.gif

gal kur sakėtės tokias kelnes? Crosshatch cotton Nora pant
http://images.jcrew....amp;tmp=prdDtIm

ten dydžių numeracija 0,2 ir t.t., tai su 92cm kokį reikėtų imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2010 09 25, 23:12)
Na jei tu pagriebei zydrus ir tau bus mazi, as mielai priglausiu  ax.gif  nes kol laukiau tai tik rausvi buvo like antro dydzio  doh.gif

Ne, as emiau ta kita spalva ax.gif
Atsakyti
Man irgi tas raistelis toks so so, bet as ji patrumpinau tai dar visai normaliai biggrin.gif

Siuos irgi gavau. Faini, emiau 26 dydi tai mano manymu atitinka. Siaip minksti, siek tiek tamprus, ilgis iki kauliuku.
user posted image
O maikele pardaviau, nes emiau S, bet padidinta, atitinka M
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 09 26, 13:23)
Faini, emiau 26 dydi tai mano manymu atitinka.

O mano manymu, padidinti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 26, 14:02)
O mano manymu, padidinti  g.gif

Nu gal siek tiek, jei jau padidinti sakyciau puse dydzio
Atsakyti
Gavau toki megztuka 4u.gif
Dydis xs,manau,atitinka.
Rankoves 3/4.
Viskas labai gerai ,bet spalva tokio ryskumo bigsmile.gif doh.gif ,kad neisivaizdavau,kad tokia Jcrew buna biggrin.gif Nuotraukoje,palyginus su realybe,tai labai spalva blyski biggrin.gif Vasara idegus kunui,manau ziuretusi gerai..

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 26 rugsėjo 2010 - 18:53
turiu ir as toki megztuka, jau pasidejau, kad lauktu vasaros, prie juros bus liuks. visos neon spalvos laabai ryskios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 09 23, 07:45)
Gavau sias, tai galiu pakomentuoti
user posted image

As ir jas gavau.Super fainos kelnytes vasarai.Plonytes,labai lengvutes,malonios kunui.Uz tokia kaina labai verta pirkt.Kokybiskos.
Atsakyti
gal kuri pirkot tokią bliuskytę

user posted image
kažin, irgi bus didinta g.gif

galiu pakomentuoti gautą suknelę
user posted image

ėmiau xs, tai sakyčiau, dydį kaip ir atitinka - viršuj gana apgludusi, nuo liemens platėja (liemuo reguliuojamas raištukais), kadangi visiškai atitinka kataloginę nuotrauką, tai savo net nedėsiu mirksiukas.gif tik viena pastaba: mano rankos plonos, bet rankovės laaabai aptemptos, tai nežinau, kaip kitiems dydžiams, gal pvz. L ir rankovės platesnės būna g.gif
Atsakyti
Merginos,

kas pirkot Jcrew sukneles, padekit apsispresti del dydzio ax.gif
Siaip nesioju lietuviska S, 36 dydi, bet niekad nepirkau is Jcrew rubu pagal skaiciukinius dydzius...
Koki dydi klasikines sukneles siulytumet imti? 2 ar 4? Ar paprastai sukneles irgi padidintos kaip ir megstukai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 27 rugsėjo 2010 - 21:51