Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 12, 20:36)
Neduoda ramybės tas paltas, nepastebėjot ar dar kokių spalvų buvo daugiau 9apart tų trijų) ir ar ne pigiau jis šiandien 129,99? Ar tiek ir kainavo vakar???
user posted image

Nea, kitu spalvu nemaciau, kainavo tikrai brangiau, as uzsakinejau buvo 169,99 ax.gif
Ir dar nebuvo -30%, bet kadangi zinau kaip Jcrew su dydziais buna nenorejau rizikuoti, nes laaabai jau mama jo norejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 12 sausio 2011 - 22:20
kaip skirtingai atrodo ta pat palaidine.
user posted image
user posted image

nezinau ar imt, nors ir su kvarbatkom, bet visai nieko gal? mano krutine 0 dydzio biggrin.gif
Atsakyti
Ir as sita pasiemiau, balta. Bus gerai po kokiu megstinuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 12, 23:19)
Nea, kitu spalvu nemaciau, kainavo tikrai brangiau, as uzsakinejau buvo 169,99  ax.gif
Ir dar nebuvo -30%, bet kadangi zinau kaip Jcrew su dydziais buna nenorejau rizikuoti, nes laaabai jau mama jo norejo  lotuliukas.gif

Kol galvojau-visas išpirko, pasiėmiau bent juodą ax.gif
Atsakyti
Girl_not4_you, biggrin.gif
man grazi pilka ir sita, bet sita tik vasarai manau
user posted image
Papildyta:
*****, bet tai kokios skanios fotkes pas juos biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

Nerandu niekaip....įmeskit nuorodą
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
Irgi akiniu riekia biggrin.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/33959.jsp
Atsakyti
O as vis bandziau pagauti sias balerinkes, raso kad labai patogios ale, bet dydziu kaip ner taip ner... kol kas ti e-bay radau schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 12 sausio 2011 - 23:08
QUOTE(savita1 @ 2011 01 13, 00:01)

Reikia dar vienų lotuliukas.gif
Mačiau šitą-bet man visai kitokia pasirodė, o ypač ta melon spice..
Nu vsio, tam kartui gana angel_sadangel.gif
aniuta thumbup.gif
Aš jau bijau batus pirkt iš Jcrew, vis nepasiseka, tik vienus turiu ir mylimus, ir avimus, prieš pora metų pirkau tokius soldatckus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 12 sausio 2011 - 23:14
sitas koks nerealus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 12, 23:11)
Aš jau bijau batus pirkt iš Jcrew, vis nepasiseka, tik vienus turiu ir mylimus, ir avimus, prieš pora metų pirkau tokius soldatckus..

O kas Jums netinka g.gif 4u.gif Aš turiu mokasinus, tai man dydis ju atitiko. Ir pora slepeciu turiu, ju ir dydis atitiko. Koki nesioju LT, toki ir is J.Crew imu 4u.gif
Atsakyti