Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Preila @ 2011 01 12, 13:03)
As su tokiais matmenimis imu 2.

As paemiau 0 pabandyti, nes kiek turejau 2 dydzio sortus ir sijona reikejo siaurinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweeta: 12 sausio 2011 - 13:37
QUOTE(sweeta @ 2011 01 12, 13:37)
As paemiau 0 pabandyti, nes kiek turejau 2 dydzio sortus ir sijona reikejo siaurinti  ax.gif

Nusiunciau 2, jeigu reiks, biski pasiaurinsiu pagal save, noriu kad ant klubu kabetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 12, 13:42)
Nusiunciau 2, jeigu reiks, biski pasiaurinsiu pagal save, noriu kad ant klubu kabetu ax.gif

O as turiu vilti kad ir taip isisprausiu biggrin.gif
Atsakyti
o jei as noriu kad sijonas ant liemens butu, o liemuo 66 mazdaug, tai koki imt dydi? biggrin.gif
klubai apie 96, tai jauciu reik imt didesni ir liemeni siaurint, man visada ta pati beda, geriausiai sijonai ant gumos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 12 sausio 2011 - 14:09
o gal kas nors turit toki? siandien man 0 dydzio nepagavo, bet pasiskaicius komentarus, gal man su 88 cm klubais butu per didelis g.gif gal reiktu 00?

user posted image
Atsakyti
as imciau 00 smile.gif
Atsakyti
Neduoda ramybės tas paltas, nepastebėjot ar dar kokių spalvų buvo daugiau 9apart tų trijų) ir ar ne pigiau jis šiandien 129,99? Ar tiek ir kainavo vakar???
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 12 sausio 2011 - 19:37
QUOTE(heaven_sent @ 2011 01 12, 15:04)
o jei as noriu kad sijonas ant liemens butu, o liemuo 66 mazdaug, tai koki imt dydi? biggrin.gif
klubai apie 96, tai jauciu reik imt didesni ir liemeni siaurint, man visada ta pati beda, geriausiai sijonai ant gumos biggrin.gif

As jau cia rasiau apie ta sijona, tai 00 dydi emiau su klubais mazdaug 88 cm, bet man kabojo ant klubu, jau siuveja pataise, nes norejau kad butu ant liemens, ir ilgi imanoma apie 4 cm dar + pailginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 01 12, 20:56)
As jau cia rasiau apie ta sijona, tai 00 dydi emiau su klubais mazdaug 88 cm, bet man kabojo ant klubu, jau siuveja pataise, nes norejau kad butu ant liemens, ir ilgi imanoma apie 4 cm dar + pailginti smile.gif

o pas mane 86cm ir irgi noriu ant liemens, turbut teks ir man nest siaurint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 12, 22:24)
o pas mane 86cm ir irgi noriu ant liemens, turbut teks ir man nest siaurint smile.gif

jei ant liemens norit, manau, kad teks siaurint tada biggrin.gif As tai per visa ilgi pasisiaurinau, kad nebutu toks issiputelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 01 12, 15:47)
o gal kas nors turit toki? siandien man 0 dydzio nepagavo, bet pasiskaicius komentarus, gal man su 88 cm klubais butu per didelis g.gif  gal reiktu 00?

user posted image

as imciau 00 4u.gif
Atsakyti
o 00 maziausias dydis?
Atsakyti