Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(sweeta @ 2011 01 11, 16:03)
Labai grazi, bet maciau jau kai kuriu dydziu sios spalvos nera  doh.gif

ne nu as akla, bet nematau to sijonuko! doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 01 11, 15:04)
ne nu as akla, bet nematau to sijonuko! doh.gif  blink.gif

Akla tikrai g.gif biggrin.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/28236.jsp
Atsakyti
[quote=blackberry,2011 01 11, 15:24]
kaip jum zalia spalva? kazkaip patrauke 4u.gif
user posted image
Man kaip ant šios spalvos šiemet patraukė....beje, žiūrinėju Hunterius, tai tokios spalvos labai išpirkti, ant bangos, reiškia, labai bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

o su mazdaug 86cm klubais reik 00 dydzio?
Atsakyti
[quote=Vlastimila,2011 01 11, 16:31]
[quote=blackberry,2011 01 11, 15:24]
kaip jum zalia spalva? kazkaip patrauke 4u.gif
user posted image
Man kaip ant šios spalvos šiemet patraukė....beje, žiūrinėju Hunterius, tai tokios spalvos labai išpirkti, ant bangos, reiškia, labai bigsmile.gif
[/quote]
Ir ko aš dar į tą JCREW lindau, man šis paltukas koks wub.gif
Neturit?
user posted image
Atsakyti
man tai spalva niuri to paltuko jei pavasariui
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 01 11, 16:20)

biggrin.gif biggrin.gif man tas ruzavas viesai kitaip atrodo negu zalias biggrin.gif biggrin.gif

bet mano dydzio tik ruzavas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 01 11, 16:39)
man tai spalva niuri to paltuko jei pavasariui

Ne, man ši spalva irgi ne-jau tada geriau juodas, o dabar gerai, nebėra spalvų...ir vėl priežastis kasdien prie Jcrew budėti karsta.gif
O modelis kaip??
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 11, 16:51)

O modelis kaip??

modelis tai lb grazus man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2011 01 08, 16:41)
gal galit įdėti kokią nuorodą bent vieną, kurios čia taip plyšta?
Šiaip kai kurie rūbai yra labai jau plonyčiai ir išvengti užkabinimo ar pan., kad nesuplyštu labai sunku, aš dabar jau tokių privengiu rolleyes.gif

neberandu konrečių pvz., deja išpirktos ax.gif vasaros kolekcija buvo. šiaip jei ne tos pažastys, tai visa kita būtų labai liuks...
turiu marškinukus gėlėtus vasarinius, tai dėl jų kokybės nėra ką skųstis..žodžiu, kaip ir visur reikia atsirinkti:)
Atsakyti
Man yra suplyšę tissue medvilniniai golfukai, bet vistiek pirksiu, nes labai patinka tas medžiagos plonumas, švelnumas wub.gif Kitų, net nenoriu, dabar žiemą visada dėviu-arba tissue golfus, arba perfect fit maikutes. Perfect fit, tai išvis-skalbiant vos ne kasdien-iš kokių turimų 15-vienai rankovė prairo per siūlę....aš asmeniškai nesiskundžiu...
Atsakyti
Man tos tissue maikutes irgi labai patinka, megstu 'skysta' trikotaza biggrin.gif Ty plonuti, svelnu, minksta. Labai maloni kunui medziaga, o ir karsta diena super
Atsakyti