Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Su 96 cm klubais koki dydi imti situ kelniu? g.gif kaip suprantu 4 bus gerai rolleyes.gif
kelnes 1
sortai
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 01 02, 21:29)
Na jei papildo tai pirmos dienos puseje... vakar akimirksniu viska isslave  verysad.gif
Neliko nei sijonuko nei apyrankes  doh.gif
Pasikartosiu, man tokie marskinukai laabai graziai atrodo  wub.gif
va radau nuotraukas savo sijonuko dinsinio, as is jo neislendu praktiskai  bigsmile.gif
user posted image

gal galite kas to sijonuko linka imesti 4u.gif
niekaip as jo nerandu blush2.gif arba nepataikau -jau buna ispirkta unsure.gif
su 93cm uztektu tam sijonukui 2 dydzio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 01 06, 19:11)
gal galite kas to sijonuko linka imesti  4u.gif
niekaip as jo nerandu  blush2.gif  arba nepataikau -jau buna ispirkta  unsure.gif
su 93cm uztektu tam sijonukui 2 dydzio?  4u.gif

Kad as ji dar vasara pirkau... Siandien maciau buvo imete i sail'a, bet tik 6 dydi berods, jums tikrai bus didelis ir jau nebeliko ka tik ziurejau. Jis su trupucio elastano, tamprus, as turiu 0, pirkau su 85-87cm per klubus ir tiko idealiai, tad manau jums 2 bus per akis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 06 sausio 2011 - 18:18
QUOTE(zuasta @ 2011 01 06, 11:39)
Ką tik gavau šituos marškinius- kokybė gera, kvarbetkos normaliai prisiųtos. Dydį atitinka

kaip faina thumbup.gif tai su 92 per krutine dydis 4 bus gerai man?
Atsakyti
mergaites, o ka reiskia "gauge knit " ? Ar mezgimo akių dydis, ar siūlo storis, ar mezginio tankis ? g.gif
Nesu mezgėja, nesuprantu..
Atsakyti
merginos, o kaip jus uzsisakoke i Lietuva? jei ten kuriant sąskaita yra pasirinkti tik JAV, Japonija...
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 07, 15:20)
merginos, o kaip jus uzsisakoke i Lietuva? jei ten kuriant sąskaita yra pasirinkti tik JAV, Japonija...

Per tarpininkes perkam 4u.gif
Atsakyti
labai rekomenduoju šią suknytę, žiūriu išmetė visokių spalvų ir dydžių thumbup.gif
My Webpage
Atsakyti
Aš tai visiškai nusivylus J.Crew kokybe...beveik visos plonos megztos maikutės suplyšo per pažastis doh.gif ir ilgom, ir trumpom rankovėm... iš kokių 6 vnt. gal viena liko sveika .....dar sakyčiau, kad kažkaip trinu labai, rankas kilnoju be perstojo lotuliukas.gif , bet nuo eilinio nešiojimo taip... baisu kartais rankas pakelti, nes nežinai kas ten bus lotuliukas.gif kelios bliuskelės tai jau tinkamos nebent po megztuku nešioti, nes siūtos susiūtos pažastys doh.gif ir čia aš apie naujas šneku, ne po ilgų metų nešiojimo...
Atsakyti
QUOTE(mood @ 2011 01 07, 17:59)
Aš tai visiškai nusivylus J.Crew kokybe...beveik visos plonos megztos maikutės suplyšo per pažastis doh.gif  ir ilgom, ir trumpom rankovėm... iš kokių 6 vnt. gal viena liko sveika .....dar sakyčiau, kad kažkaip trinu labai, rankas kilnoju be perstojo lotuliukas.gif , bet nuo eilinio nešiojimo taip... baisu kartais rankas pakelti, nes nežinai kas ten bus lotuliukas.gif kelios bliuskelės tai jau tinkamos nebent po megztuku nešioti, nes siūtos susiūtos pažastys  doh.gif ir čia aš apie naujas šneku, ne po ilgų metų nešiojimo...

gal galit įdėti kokią nuorodą bent vieną, kurios čia taip plyšta?
Šiaip kai kurie rūbai yra labai jau plonyčiai ir išvengti užkabinimo ar pan., kad nesuplyštu labai sunku, aš dabar jau tokių privengiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepkė: 08 sausio 2011 - 15:42
Man irgi viena bliuskyte buvo pasitaikiusi, kuri labai plyso per pazastis..prairo tiesiog keliose vietose..cia buvo paprasta bliuskyte kaip maike, tik ilgom rankovem is perfect fit serijos, bet turiu ju daugiau ir kitos visai gerai nesiojasi, neprairo dar.. ax.gif
Visko visur pasitaiko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 01 07, 17:09)
labai rekomenduoju šią suknytę, žiūriu išmetė visokių spalvų ir dydžių thumbup.gif
My Webpage

O kaip su dydziais? Padidinta? Pamazinta? Gal galetumete savo suknytes realius ismatavimus...
Atsakyti