Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(milana31 @ 2011 01 04, 12:37)
Mergaites, o ar yra Skelbimu lentoje JCREW tema ?
Nerandu  verysad.gif

Prasau 4u.gif
http://www.supermama...;#entry43357851
Atsakyti
QUOTE(chichua @ 2011 01 03, 18:05)
Dar galeciau pasidziaugt siuo megztuku  wub.gif
Kokybe superine,siltas,graziai atrodo modelis,nepadidintas.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

aš taip pat tokį turiu tamsiai mėlyną. Labai gražu prie džinsų thumbup.gif medžiagytė superinė ir realiai žymiai gražesnis nei ant manekenės ax.gif
Atsakyti
Merino megztukai veliasi? ar gerai nesiojasi?
Atsakyti
Sveikos mergaites gavau savo striukyte dydis ciki, o galvojau kad jau bus maza nes kazkastai minejo kad dydis striukiu atitinka bet tikrai didinta dydziu ir rankoves ilgos siltute lengvute ir puku 80 proc
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 01 05, 20:17)
Merino megztukai veliasi? ar gerai nesiojasi?

Man j.crew megstukai geriausiai nešiojasi lyginant su kitais jcrew -kitokios sudėties, nesivelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2011 01 05, 22:38)
Man j.crew megstukai geriausiai nešiojasi lyginant su kitais jcrew -kitokios sudėties, nesivelia smile.gif

aisku, aciu, viena turiu toki kuris nera kad labai labai patiktu bet pasiliksiu, kaina gera smile.gif
dar golfuka merino pirkau, bet dar nespejau panesiot..
Papildyta:

user posted image

4 visgi pardavinesiu, 2 dydzio laukiu turetu but kaip tik smile.gif
jei kas rasykit, apie 100 dupcei smile.gif
Atsakyti
Mergaites, SOS, kas uzsakinejot paltukus Jcrew? Ar atitinka dydziai?
Man mamai labai reikia, noriu padovnoti ir radau thumbup.gif
Tik nezinau kaip del dydzio, siaip ji S nesioja truputi i didesne puse nes peciai platesni. Dabar mastau 4, 2 ar 6 imti g.gif unsure.gif
Jei kas pirkote pasidalinkit patirtimi please 4u.gif aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniuta241: 05 sausio 2011 - 23:38
QUOTE(tiju @ 2011 01 05, 20:11)
aš taip pat tokį turiu tamsiai mėlyną. Labai gražu prie džinsų  thumbup.gif  medžiagytė superinė ir realiai žymiai gražesnis nei ant manekenės  ax.gif

turiu toki ir juoda, ir melyna, fainas modelis, tik man ziemai salta su juo, jis man labiau pavasariui, rudeniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 14:12)
Dabar laukiu tokiu, nezinau ar irgi nebus baisoki g.gif
user posted image

Vakar gavau situos marskinukus, visai neblogi, atrodo taip kaip foto, tik tokie plonyciai. S dydis aisku didinti, atitinka gera M, nesiu pas siuveja siaurinti.
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2011 01 05, 20:41)
Sveikos mergaites gavau savo striukyte dydis ciki, o galvojau kad jau bus maza nes kazkastai minejo kad dydis striukiu atitinka bet tikrai didinta dydziu ir rankoves ilgos siltute lengvute ir puku 80 proc
http://images57.fotk...erjacket-vi.jpg

As is Jcrew factory tokia pasiemiau, buvau ta pati girdejusi kad atitinka dydis, bet dabar bijau iskristi kai gausiu doh.gif Idomu kaip kokybe factory viena skirtuma pastebejau tai kad be puku del to pigesnis variantas. Gaila kitu spalvu nebuvo, pamenu pernai metu ta tokia persikine siek tiek su blizgesiu lb grazi spalva buvo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2011 01 01, 20:19)
su Naujais visas mergaites!!!
tikiuosi kad mano baltinuku raukinukai nebus jau tokie tragiski  g.gif
user posted image

Ką tik gavau šituos marškinius- kokybė gera, kvarbetkos normaliai prisiųtos. Dydį atitinka
Atsakyti
O jcrew galima uzsisakyti is Europos?
Atsakyti