Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Eimutė @ 2011 01 02, 21:41)

kokiems klubams? kad 4 dydis bus 100cm dupcei smile.gif

o man jos mielos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 01 02, 23:33)
kokiems klubams? kad 4 dydis bus 100cm dupcei  smile.gif
o man jos mielos  smile.gif

As irgi galvoju, kad su dydziu nepasismulkino pirkeja. Butu idomu jas gyvai pamatyt, nes visos turincios labai giria.
Atsakyti
Tos languotos visiskai nerealios, gyvai labai graziai atrodo, plius nesvietiskai patogios. O siaip jos yra vasarines.

Sita kas ten eme 12 dydi tai bus palapine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 03 sausio 2011 - 10:35
QUOTE(Soy @ 2011 01 03, 11:35)
Tos languotos visiskai nerealios, gyvai labai graziai atrodo, plius nesvietiskai patogios. O siaip jos yra vasarines.

12d - 46/48 EU t.y apie 120cm klubams. Bent jau pagal kitas pardes buvo taip.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 01 03, 10:35)

O jums neatrodo, kad yra merginų ir moterų stambesnių, nei su 100cm klubais, ir taip parašyti, mažų mažiausia labai nekultūringa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 03, 13:44)
O jums neatrodo, kad yra merginų ir moterų stambesnių, nei su 100cm klubais, ir taip parašyti, mažų mažiausia labai nekultūringa?  4u.gif

drinks_cheers.gif Labai LT sunku rasti didesniu dydziu drabuzius, SUPER ,kad jus esate ir yra galimybe pasipuosti ne tik mOnikenem. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 03, 12:44)
O jums neatrodo, kad yra merginų ir moterų stambesnių, nei su 100cm klubais, ir taip parašyti, mažų mažiausia labai nekultūringa?  4u.gif

Ai nu ne tai as turejau omeny, ir izeist stambesniu nenorejau. Turejau omeny, kad padidintos jos gerokai.
Buciau parasius ta pati apie bet kuri 'per dideli' dydi. Nereikia cia lygioj vietoj izeidinejimu kapstyt. Apie sau gautus rubus esu ne karta sakiu 'palapine' turedama omeny 'per dideli'. Automatiskai pamaniau, kad moteris eme kaip is kitu parduotuviu, nezinodama, kad jcrew padidinti. O jei zino ir viskas ok, tuomet ir nebus palapine. Bus jai kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 03 sausio 2011 - 13:15
O man tuos languotos kelnes, svelniai tariant, baisios biggrin.gif kaip pizamines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 01 03, 12:44)

Kalbama apie rubo dydi, nematau pagindo jautrintis. Tam ir yra tema, kad pasitarti apie dydzius, atitikima ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 01 03, 14:26)
O man tuos languotos kelnes, svelniai tariant, baisios biggrin.gif  kaip pizamines biggrin.gif

Man irgi pižamą primena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 03, 00:03)
Man tos kelnės irgi kažkoks nesusipratimas.  g.gif

Matomai,kaip kam...
Man jos super 4u.gif Visa ana vasara jas atitampiau wub.gif Patogios,minkstos,lengvos..

Papildyta:
Dar galeciau pasidziaugt siuo megztuku wub.gif
Kokybe superine,siltas,graziai atrodo modelis,nepadidintas.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Mergaites, o ar yra Skelbimu lentoje JCREW tema ?
Nerandu verysad.gif
Atsakyti