Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lucrezia @ 2010 12 31, 15:01)
aš tai dabar šituos pasiėmiau, tikiuosi, su 85cm xs tiks bigsmile.gif

turejau tokius. paklode doh.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 15:12)
Tie Jcrew marskinukai tai idomiai, foto nete grazus, o realiai baisus doh.gif Buvau situos parsisiuntusi tik kita spalva, tai ziauriai atrode blink.gif

rimtai? kaip gerai, kad nepaemiau (tikslaiu dydziu nebuvo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 15:23)
biggrin.gif Fotkese cia dar zinok skaitosi "grazus" palyginus su realiu vaizdu lotuliukas.gif

O kuo jie realiai negražūs? Fotkėj tikrai normaliai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 31, 14:25)
rimtai? kaip gerai, kad nepaemiau (tikslaiu dydziu nebuvo) biggrin.gif

Rimtai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfanė @ 2010 12 31, 14:26)
O kuo jie realiai negražūs? Fotkėj tikrai normaliai atrodo biggrin.gif

Tai cia atrodo normaliai, tos kvarbatkos tokios parauktos, paglamzytos, pasisuke, o realiai tai nera, kazkokie atraizai prisiuti ir tiek biggrin.gif
Nzn ar kas matysis, radau foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 31, 15:25)
turejau tokius. paklode doh.gif

blink.gif
nu gal tiks po kuo pasivilkt vis tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 12 31, 15:36)
blink.gif
nu gal tiks po kuo pasivilkt vis tiek ax.gif

man ir patys buvo negrazus, tie paraukimai tokie be rysio, medziaga irgi skystoka kazkokia, zodziu tik ant foto i juos ir galima ziureti, nes gyvai tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 15:33)
Rimtai drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tai cia atrodo normaliai, tos kvarbatkos tokios parauktos, paglamzytos, pasisuke, o realiai tai nera, kazkokie atraizai prisiuti ir tiek biggrin.gif
Nzn ar kas matysis, radau foto:
user posted image

Niu nezinau... As tokius turiu ir esu labai patenkinta, medziaga labai minksta ir faina, dar vasara pirkau "pencil" dzinsini sijonuka is jcrew tamsiai tamsiai melyna ir kartu atrodo super 4u.gif ax.gif
Atsakyti
mergaites, o marskinuku koki dydi reiktu imti su 92 cm krutine? g.gif
Atsakyti
Savita1, labai grazus pirkiniai 4u.gif Jei sugalvotum kuri viena megztuka parduoti - priglausciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 15:33)

Tie paraukimai, kvarbatkeles po keliu plovimu tragiskai atrodo..Turiu kelis megztukus, tos kvarbatkos apibrizgusios, siulai vos laikosi, tikrai jokios puosmenos neprideda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 10:31)
Striuke raidemis zymisi, xs, s ir t.t.. Net neissivaizduoju, as sau jauciu S bandyciau su 92cm g.gif
Papildyta:
Tiesa, siandien gavau velvetukus ir megstuka, tai viskas tiko bigsmile.gif
Velvetukus emiau 26 dydi, tai tik issitraukus pasirode kokie maziukai, isibraskinau visai normaliai, dar prasitampys ir bus labai gerai. O megstukas XS dydis, bet gerokai padidintas ax.gif Nors atrodo graziai ir bus tikrai labai nesiojamas wub.gif
user posted image
Veliau gal pabandysiu padaryti realias foto smile.gif

savita1 su kokias klubais tinka 26 siu kelnyciu ir ar jos nera labai trumpos? man su 170 kokio ilgio butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 01 sausio 2011 - 15:57
man ju dauguma kvarbatkiu realiai tragiskos doh.gif doh.gif kai kurios tokios, kad net nera kaip lyginti, atrodo nerealiai glamzytos. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 01, 19:10)
man ju dauguma kvarbatkiu realiai tragiskos  doh.gif  doh.gif kai kurios tokios, kad net nera kaip lyginti, atrodo nerealiai glamzytos.  doh.gif  doh.gif

su Naujais visas mergaites!!!
tikiuosi kad mano baltinuku raukinukai nebus jau tokie tragiski g.gif
user posted image
Atsakyti