Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 12:49)
Bevik visi didinti, dydziu, kai kurie ir ten visias 2. Cia loterija su Jcrew rubais, kaip pasiseks uztaikyti biggrin.gif
O LT koki dydi nesiojat raidemis?

Na raidėm dydžiai tai labai nevienodai, vieni L, kiti XL, o kartais ir XXL tenka nešioti blush2.gif Tai gal JCREW koks L turėtų būt geras tada g.gif

Ačiū už atsakymus, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 31 gruodžio 2010 - 13:04
QUOTE(Soy @ 2010 12 31, 13:03)
As tai to megztuko ant nuogo kuno niekad nesidedu tai ir kandimo bedos ner smile.gif

man ir pasivilkus kanda, niezti, tai negaliu nesioti biggrin.gif
laukiu dabar tokios palaidines kaip ta juoda, tik kitos spalvos, na neskaitant kitu geriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 12 31, 13:43)
Labukas, mergaitės. Dar niekad nepirkau iš JCREW, bet gundausi. Sakykit, ar visi jų rūbeliai didinti ? Domina kolkas megztukai ir marškinėliai. Jei nešioju anglišką 18 dydį, europietišką 44-46, tai kokį JCREW žiūrėti - L ar XL ? ax.gif

Pamatavau kasmyrinius-patys pirmieji pirkiniai buvo-abu L-vieną, tai kazkaip nesioju, o kitas laisvesnis-visai nedeviu-nors apimtis abiejų kaip ir vienoda-48cm ramybes busenoje, dabar perku megztukus M, o bliuskeles, maikeles S, kartais XS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2010 12 31, 13:11)
Pamatavau kasmyrinius-patys pirmieji pirkiniai buvo-abu L-vieną, tai kazkaip nesioju, o kitas laisvesnis-visai nedeviu-nors apimtis abiejų kaip ir vienoda-48cm ramybes busenoje, dabar perku megztukus M, o bliuskeles, maikeles S, kartais XS 4u.gif

Tai kašmyriniai kaip ir atitinka tada dydį, man reiktų tikrai didesnio, tai turbūt XL ir imt tada... Kitokie tada L tikriausiai. O kaip tokio stiliaus marškinukai, ar padidinti ? blush2.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/31765.jsp
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 12 31, 13:23)
Tai kašmyriniai kaip ir atitinka tada dydį, man reiktų tikrai didesnio, tai turbūt XL ir imt tada... Kitokie tada L tikriausiai. O kaip tokio stiliaus marškinukai, ar padidinti ?  blush2.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/31765.jsp

Padidinti
Atsakyti
Cia realiai tie marskinukai, didinti tikrai g.gif
http://gigisgoneshop...tta-blouse.html
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai dabar šituos pasiėmiau, tikiuosi, su 85cm xs tiks bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Tie Jcrew marskinukai tai idomiai, foto nete grazus, o realiai baisus doh.gif Buvau situos parsisiuntusi tik kita spalva, tai ziauriai atrode blink.gif
user posted image
Dabar laukiu tokiu, nezinau ar irgi nebus baisoki g.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai ir fotkese tie visi kvarbatkiniai ne kazka, not my style biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 31, 15:16)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 31, 14:16)

biggrin.gif Fotkese cia dar zinok skaitosi "grazus" palyginus su realiu vaizdu lotuliukas.gif
Atsakyti