Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(micefee @ 2010 12 31, 12:11)
Megztuko XS, o sijono 0. Gal nebus per maži.  g.gif

Tikrai nebus mazi
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 31, 12:11)
Megztuko XS, o sijono 0. Gal nebus per maži.  g.gif

Manau kad ne biggrin.gif Tik trumpokas gali buti, nors bendrai nesi gi tu auksta labai, ar as klystu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 31 gruodžio 2010 - 12:15
Kristela ėmė abu dydžiu didesnius (S ir 2), o mūsų apimtys panašios, bet, kiek supratau, laisvoki jai jie, nėra aptempti, o aš aptemptų noriu, kad būtų kaip tik. blush2.gif

Nea, aš tik 163cm, tai man neturėtų būti trumpas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 31 gruodžio 2010 - 12:16
As dar vakar siuos pasiemiau
xx-s'a
user posted image
ir xs'a
user posted image
Dar laikrodziui dirzeli
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 31 gruodžio 2010 - 12:22
Tada tikrai nebus trumpas, man tai su 176 labai rizikinga sijonus pirkti is ten, nes visi trumpoki kazkokie g.gif
As va sito dar labai noriu, maciau vienos mergaites bloge, ziauriai graziai atrodo wub.gif Bet vis nesiseka pagauti pilkos spalvos doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labukas, mergaitės. Dar niekad nepirkau iš JCREW, bet gundausi. Sakykit, ar visi jų rūbeliai didinti ? Domina kolkas megztukai ir marškinėliai. Jei nešioju anglišką 18 dydį, europietišką 44-46, tai kokį JCREW žiūrėti - L ar XL ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 12 31, 12:43)
Labukas, mergaitės. Dar niekad nepirkau iš JCREW, bet gundausi. Sakykit, ar visi jų rūbeliai didinti ? Domina kolkas megztukai ir marškinėliai. Jei nešioju anglišką 18 dydį, europietišką 44-46, tai kokį JCREW žiūrėti - L ar XL ? ax.gif

Bevik visi didinti, dydziu, kai kurie ir ten visias 2. Cia loterija su Jcrew rubais, kaip pasiseks uztaikyti biggrin.gif
O LT koki dydi nesiojat raidemis?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 12 31, 13:43)

Tikrai didinti .. As nesioju M.. perku s arba xs.. Maikes buna kai kurios net s man perdideles rolleyes.gif
Atsakyti
Imkit dydziu mazesni nei perkat paprastai smile.gif Praktiskai visi marskiniai ir megztiniai didinti.
Nedidinti nebent kasmyriniai, na bent jau mano turimas kasmyrinis xs, toki ir atitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 12:43)
Ai man tai nieko kad biski kanda, nebijau biggrin.gif
Laukiu dar tokio, tai nzn, jauciu cia jie labai panasus bus g.gif
user posted image

sita turiu biggrin.gif tai trupuciuka kanda ir irgi pasirode, kad gerokai padidintas ax.gif bet siaip bent man tai fainas, kai po apacia kazka pasivelki, liuks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2010 12 31, 12:53)
sita turiu biggrin.gif  tai trupuciuka kanda ir irgi pasirode, kad gerokai padidintas ax.gif  bet siaip bent man tai fainas, kai po apacia kazka pasivelki, liuks cool.gif

Gerokai ane? Tai daugiau nei dydziu? unsure.gif Uzsisakiau XS, gal reikejo imti XXS g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 12 31, 13:54)
Gerokai ane? Tai daugiau nei dydziu? unsure.gif Uzsisakiau XS, gal reikejo imti XXS g.gif

na as emiau XXS, tai man jis toks apsmukes, galiu ismatuot, tai va po pazastim 44cm, o kai pas mane krutine 83 biggrin.gif tai trupuciuka jauciasi 4u.gif
Atsakyti