Kristela ėmė abu dydžiu didesnius (S ir 2), o mūsų apimtys panašios, bet, kiek supratau, laisvoki jai jie, nėra aptempti, o aš aptemptų noriu, kad būtų kaip tik.
Tada tikrai nebus trumpas, man tai su 176 labai rizikinga sijonus pirkti is ten, nes visi trumpoki kazkokie As va sito dar labai noriu, maciau vienos mergaites bloge, ziauriai graziai atrodo Bet vis nesiseka pagauti pilkos spalvos
Labukas, mergaitės. Dar niekad nepirkau iš JCREW, bet gundausi. Sakykit, ar visi jų rūbeliai didinti ? Domina kolkas megztukai ir marškinėliai. Jei nešioju anglišką 18 dydį, europietišką 44-46, tai kokį JCREW žiūrėti - L ar XL ?
Labukas, mergaitės. Dar niekad nepirkau iš JCREW, bet gundausi. Sakykit, ar visi jų rūbeliai didinti ? Domina kolkas megztukai ir marškinėliai. Jei nešioju anglišką 18 dydį, europietišką 44-46, tai kokį JCREW žiūrėti - L ar XL ?
Imkit dydziu mazesni nei perkat paprastai Praktiskai visi marskiniai ir megztiniai didinti. Nedidinti nebent kasmyriniai, na bent jau mano turimas kasmyrinis xs, toki ir atitinka