Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Ištikrųjų tai vakar mane tas JCREW smarkiai sunervavo-tiek gerų prekių padavė, kurios akimirksniu ir dingo, gaila, kad R&F atostogauja-tada labiausiai įvertini-kai nėra...Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Nu J.crew visada viskas greit dingsta, laimes reikalas, pagauni arba ne. As tai pasigavus visko ko noredavau, patykai per papildymus viena, antra kart ir pavyksta cool.gif
Atsakyti
Man irgi jau beveik nieko nebereikia, perdaug jau net visokių maikių-bet užtat, kai kažko specialiai lauki ir ieškai-tai bent azartas-pamatai ir dingsta už kelių min. blink.gif Vat užtai aš JCREW ir myliu-už suteiktą malonumą puoštis dailiais nebrangiais rūbeliais ir + už didžiulę dozę adrenalino (nebereikia nei į pardes, nei į kazino vaikščiot lotuliukas.gif )
Atsakyti
Joo i J.rew ir as ipuolus, 70% spintos jau gaunas is jcrew lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2010 12 31, 08:06)
Savita1, ir as tokios striukes kaip noriu doh.gif
Idomu tik koki dydi imti? Turbut 2 su 88cm krutine g.gif

Striuke raidemis zymisi, xs, s ir t.t.. Net neissivaizduoju, as sau jauciu S bandyciau su 92cm g.gif
Papildyta:
Tiesa, siandien gavau velvetukus ir megstuka, tai viskas tiko bigsmile.gif
Velvetukus emiau 26 dydi, tai tik issitraukus pasirode kokie maziukai, isibraskinau visai normaliai, dar prasitampys ir bus labai gerai. O megstukas XS dydis, bet gerokai padidintas ax.gif Nors atrodo graziai ir bus tikrai labai nesiojamas wub.gif
user posted imageuser posted image
Veliau gal pabandysiu padaryti realias foto smile.gif
Atsakyti
Aha megztukas kad ir padidintas visvien liuks, pas mane isvis S biggrin.gif Toks oversized jaukus pasmukelis prie aptemptos apacios labai gerai ziurisi
Atsakyti
as vasara-rudeni pirkau toki megztuka, fainas, bet vienas dalykas, kad ziauriai padidintas, o kitas - kad man jis kanda, man jeigu nors kiek jauciasi kandimas - nenesioju schmoll.gif tai atidaviau mamai, jai labai ir tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Ai man tai nieko kad biski kanda, nebijau biggrin.gif
Laukiu dar tokio, tai nzn, jauciu cia jie labai panasus bus g.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražus man šis. bigsmile.gif Aš laukiu tokio pat balto megztuko ir sijonuko kaip Kristelos kur rodė pirkiniuose. ax.gif Mano pirmi pirkiniai iš Jcrew neskaitant kelių apatinių maikučių.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 31 gruodžio 2010 - 12:01
As tai to megztuko ant nuogo kuno niekad nesidedu tai ir kandimo bedos ner smile.gif

Micefee, sitie labai liuks rolleyes.gif
Atsakyti
Grazu, tik tas megsukas man trumpokas butu, bet siaip labai liux. O sijonas tai isvis wub.gif Koki dydi emei?
Atsakyti
Megztuko XS, o sijono 0. Gal nebus per maži. g.gif
Atsakyti