Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(loony_key @ 2010 12 17, 22:28)
o perfect fit maikutes irgi didintos? Koki kazi dydi imti su m?

O as nesioju S, bet imu XS biggrin.gif Ju labai tamprus trikotazas, bet panesiojus ir po skalbimo prasitampo, kiek turiu XS visos nesiojant man laisvokos. Jau vien pavadinimas sako, kad sis modelis turi buti daugiau prigludes mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite J.Crew papuošalų?Kaip jie realiai palyginus su tuo kas pateikta foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 12 18, 13:58)
Gal kas turite J.Crew papuošalų?Kaip jie realiai palyginus su tuo kas pateikta foto?  4u.gif

as turiu apyranke. tai labai grazi, sakyciau realiai atrodo parbangiau nei ju puslapyje... Tikrai zinau, kad tai nors ir pirmas, bet ne paskutinis mano is cia pirktas papuosalas.
Atsakyti
Gal kas galite paaiškinti kuo skiriasi modeliai matchstick toothpick chino
Tas chino-tai kaip ir klasikinis modelis, toothpick-aptemptos ar teisingai suprantu? Bet matchstick????/
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 12 18, 12:58)
Gal kas turite J.Crew papuošalų?Kaip jie realiai palyginus su tuo kas pateikta foto?  4u.gif

Man realiai dar netgi gražiau atrodo, negu nuotraukose bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi apyranke turiu, man faina, tokia sendinto, vintazinio tipo:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 12 18, 13:58)

turiu kokias 5 poras auskaru,dar apyranke, 2-3 verinukus (reiketu tiksliai pasiziureti biggrin.gif , tai visais laabai patenkinta, atrodo labai graziai wub.gif tik auskarai, masyvus, sunkus, tad ne visoms gali tikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 19, 10:11)
turiu kokias 5 poras auskaru,dar apyranke, 2-3 verinukus (reiketu tiksliai pasiziureti biggrin.gif , tai visais laabai patenkinta, atrodo labai graziai wub.gif  tik auskarai, masyvus, sunkus, tad ne visoms gali tikti smile.gif

Dabar tikrai visko norėsiu bigsmile.gif Vakar buvau nužiūrėjusi auskarus ir apyrankę, tačiau kol galvojau nieko nebeliko. Ačiū mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2010 12 17, 22:28)
o perfect fit maikutes irgi didintos? Koki kazi dydi imti su m?

Aš šiaip M/L nešioju, gal daugiau į L. Tai trikotažines visas esu ėmusi M dydžio ir kai kurios tikrai didokos net, perfect fit, tissue smile.gif
Atsakyti
Gyvai megztukas, kuriuos as labai patekinta, tampysiu non stop biggrin.gif Labai minkstas, mielas prie kuno (negaliu pakest kai bent kiek 'kanda' kuna). Fotkej kartu su toothpick pilkom velvetkem smile.gif
Galetu but dydziu mazesnis (emiau s, nes xs'o nepagavau), bet bus gerai ir taip
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 12 19, 15:11)
Gyvai megztukas, kuriuos as labai patekinta, tampysiu non stop biggrin.gif Labai minkstas, mielas prie kuno (negaliu pakest kai bent kiek 'kanda' kuna). Fotkej kartu su toothpick pilkom velvetkem smile.gif
Galetu but dydziu mazesnis (emiau s, nes xs'o nepagavau), bet bus gerai ir taip

Man labai laikrodis patiko, koks cia bigsmile.gif
O koki dydi paprastai nesioji, graziai atrodo megtukas, gal ir man reiktu prie velvetuku g.gif
Velvetines sitos? http://www.jcrew.com...~~~~~/28522.jsp Kokia cia spalva?
Nuejau paziureti megstinio, bet nerandu tokio, ispirkta turbut, tik suknele matau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 19 gruodžio 2010 - 16:18
QUOTE(savita1 @ 2010 12 19, 16:15)
Man labai laikrodis patiko, koks cia bigsmile.gif
O koki dydi paprastai nesioji, graziai atrodo megtukas, gal ir man reiktu prie velvetuku g.gif
Velvetines sitos? http://www.jcrew.com...~~~~~/28522.jsp Kokia cia spalva?
Nuejau paziureti megstinio, bet nerandu tokio, ispirkta turbut, tik suknele matau unsure.gif

Velvetkes labai panasios, bisk senesnio modelio, be uztrauktuku, sitos smile.gif
http://www.jcrew.com...18266/18266.jsp
O del dydzio, paprastai s,xs. J.crew tai tikrai visko xs ar xxs reik biggrin.gif Bet kai modelis megztuko toks kad ir neturi buti aptrauktas, tai gerai..
Aha nematau dabar megztuko, bet ji daznai imeta, reik po papildymu pagaudyt smile.gif

Laikrodis, cia seniai pirktas, dirzelis keistas, zodziu susirankiotas is daliu biggrin.gif
Uzsisakiau dar sitam laikrodziui dirziuka is jcrew tai pasikeisiu
blush stone spalva
http://www.jcrew.com...~~~~~/19474.jsp
Atsakyti