pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..
ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..
tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..
lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..