Įkraunama...
Įkraunama...

paskutinė naktis

trecioke issiliejo, isreiske tai, ka jaute, tai kas jai labai svarbu. Ir kas nesuprato to, ka ji rase - tai ir nereikia, vadinasi tam zmogui dar toli iki to, ka isgyveno trecioke. Supras, jei paciam kazka panasaus teks patirti. Nors geriau tokiu patirciu niekada nebutu, tiksliau - kad niekada nebutu tokiu pabaigu verysad.gif .
Sekmes tau, trecioke 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Man plysta sirdis paskaicius... verysad.gif netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuse: 11 vasario 2006 - 14:41
QUOTE(Liuse @ 2006 02 11, 14:40)
Man plysta sirdis paskaicius...  verysad.gif netekti bet kuria prasme mylimo tragedija... o istorija supratau taip, kaip supratau 4u.gif

...taip, praradimo jausmas toks tragišas, kad tuo metu viskas netenka prasmės... nei karjeros, nei studijos, nei vienas pasiekimas, kai prarandi žmogų, be kurio sunku kvėpuoti...dusti lyg žuvis be vandens...
...bet po to, kai jau galų gale atsitiesi, pasidarai žymiai stipresnis ir...labiau suaugęs už tuos, kuriems to niekada neteko patirti....

žinau tą jausmą, kai nebejauti žemės po kojomis ir dangaus virš savęs...
Atsakyti
labai liūdna sad.gif bet kartu ir labai šilta istorija wub.gif

sėkmės, Trečioke mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko nereikia pridurti... tai tavo istorija.... ir tu ją turi.... išgyvenai ir paleidai.... stiprybės tau....
Atsakyti
stiprybės tau trečioke
man labai panašiai atsitiko,tik man dar padavė ieškini i teismą dėl skyrybų, apkaltino mane.
gal gali patarti kaip visą tai isgyventi,jei tik gali padėti patarimais,bet jei tau per skaudu,tai tikrai suprasiu
iš anksto ačiū jurga
Atsakyti
Labai gražu. Buk laiminga, trečioke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trečiokė @ 2006 01 19, 04:13)
pagaliau ir vėl tave pamačiau.. ir vėl mes kartu.. gulim.. kalbam iki paryčių.. tiek daug turime viens kitam pasakyti.. o kartu tiek mažai laiko.. apkabini.. pabučiuoji kaktą.. aš pasikeliu ir atsigulu ant tavęs.. jaučiu tavo širdelės plakimą.. jaučiu tavo alsavimą.. jaučiu tave ne šalia savęs, o savyje.. tu nereikalauji iš manes to, kam aš dar nepasiruošus.. taip gera.. taip šilta.. taip ir užmiegu..

ankstus rytas.. kaip visada prižadina žadintuvas.. pajuntu tavo bučinį.. pramerkiu akis ir matau tavo šypseną.. taip ir guli apkabinęs.. prašau kad keltumeisi, nes ir vel paveluosi i darbelį.. tu manęs nepaleidi.. žinai kad kuo ilgiau tai tęsis, tuo sunkiau man bus tave išleisti.. atsikeli.. nueini į vonią, o aš vėl užmiegu..

tik staiga, pajuntu lyžtelėjimą.. dar.. ir dar.. pramerkiu akis ir juokiuosi.. tu mane laižai, kaip šuo laižo mylima šeimininką.. man taip gera.. apkabinu ir įsitempiu tave atgal į lovą.. negaliu paleisti.. nenoriu.. pasigirsta skambutis į duris.. tavęs atvažiavo.. dabar jau tikrai turiu paleisti.. bučinys į lūpas.. staigiai nutrauki antklodę.. kaip visada pliaukštelni per užpakalį ir eini link durų..

lyg jausdama, kad tai paskutinis kartas, kai matau tave, paprašau, kad grįžtum ir dar minutėlę palaikyti mano ranką.. padarai tai.. paduodi ranką.. pabučiuoji manąją.. paskui perbrauki piršteliu per veida.. prisilieti savosiom lupom prie manųjų ir išeini.. išeini su visam..

Papildyta:
grazu, bet liudna 4u.gif
Atsakyti
juk gyvenimas nestovi vietoje,nuostabiausi dalykai kurie lieka zmogui,tai prisiminimai smile.gif tikrai nuostabus atsisveikinimas thumbup.gif
Atsakyti
Kažkur labai panašią istoriją skaičiau g.gif Įdomu ar tik ne tą pačia? g.gif
Atsakyti
Gražu, o svarbiausia širdyje likusi šiluma wub.gif
Atsakyti