Įkraunama...
Įkraunama...

paskutinė naktis

tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 23, 16:01)
Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti.

paprase, parasiau.. gal ir be reikalo.. doh.gif bet kas padaryta tas

QUOTE(pilypukė @ 2006 01 23, 18:43)
svarbu grazus ir mieli prisiminimai  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 23, 20:52)
tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to 4u.gif

gal ir nereikia cia nieko aiskintis.. as rasiau is sirdies, nebutinai visi turi tai suprasti, kartais uztenka ir to kad supranti tik tu pats wink.gif
Atsakyti
As susimasciau: mylimas zmogus tai didele dovana.Mes turim stengtis isgyventi kartu kuo daugiau akimirku, kokios jos bebutu. Myleti kol duota. Nes viskas taip trapu...
aciu treciokei uz toki pasidalijima rolleyes.gif
Atsakyti
Gal ir romantiska, tik ne visi gali suprasti doh.gif
Atsakyti
Labai grazi ir nuosirdi istorija...
Atsakyti
labai grazi ir graudi istorija verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Įdomus pasakojimas.. Gaila tik, kad su pabaiga..liūdna..
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
4u.gif jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma.....
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 01 30, 12:11)
4u.gif jausminga istorija, isties kaip yra gera ir nuostabu kai dvi mylincios sirdeles sukuria savo meiles zidinuka...kaskart pakurdami  meiles kupina pliauska, kad jis neuzgestu.... megaujasi vienas kitu su nuostabiomis ateities iliuzijomis, bet.... kartais likimas pakisa skauduli visam gyvenimui....uzgesina tai kas buvo sukurta mylinciu sirdziu....palikdamas sirdyje baisini skausma.....

nieko nera amzino, toks jau tas gyvenimas.. ehh.. verysad.gif
Atsakyti
"Rožė trečiokei" wub.gif

O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 02, 14:41)
"Rožė trečiokei"  wub.gif

O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam 4u.gif

as manyciau, kad autore pasakojo tiesiogine prasme, apie realia mirti g.gif

trecioke, meile stipresne uz mirti. kai iskeliauja fizinis kunas, lieka jo energija ir nenuostabu su kuo ji dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 03 vasario 2006 - 12:37