tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to

QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 23, 16:01)
Truputi as sitos istorijos nesupratau. Liudna-siurpu ir baisu (pabaigoje). Tikrai nereikejo rasyti. Nepyk. Tiksliau man nereikejo skaityti.
paprase, parasiau.. gal ir be reikalo..

QUOTE(pilypukė @ 2006 01 23, 18:43)

QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 23, 20:52)
tikiu, kad autorei istorija brangi ir vienintelė, bet man, kaip skaitytojai - absoliučiai niekas neaišku. na, bet tiek to 

gal ir nereikia cia nieko aiskintis.. as rasiau is sirdies, nebutinai visi turi tai suprasti, kartais uztenka ir to kad supranti tik tu pats

As susimasciau: mylimas zmogus tai didele dovana.Mes turim stengtis isgyventi kartu kuo daugiau akimirku, kokios jos bebutu. Myleti kol duota. Nes viskas taip trapu...
aciu treciokei uz toki pasidalijima
aciu treciokei uz toki pasidalijima

Gal ir romantiska, tik ne visi gali suprasti

Labai grazi ir nuosirdi istorija...
labai grazi ir graudi istorija

Įdomus pasakojimas.. Gaila tik, kad su pabaiga..liūdna..
aciu uz grazius zodzius

QUOTE(mangooo @ 2006 01 30, 12:11)

nieko nera amzino, toks jau tas gyvenimas.. ehh..

"Rožė trečiokei"
O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam

O man atrodo teisinga "numarinti" herojų, kuris po nuotabaus vakaro, nakties ir ryto - išeina su visam

QUOTE(Ji @ 2006 02 02, 14:41)
"Rožė trečiokei"

as manyciau, kad autore pasakojo tiesiogine prasme, apie realia mirti

trecioke, meile stipresne uz mirti. kai iskeliauja fizinis kunas, lieka jo energija ir nenuostabu su kuo ji dabar