Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 11:02)
Bet "vyšnevskis" tai siaubingai dvokia, nelabai įsivaizduoju, kaip jį tepti ant veido g.gif
Kiek esu girdėjusi apie jį, jis labiau žaizdoms, ypač jei yra pūlių susikaupę, tada labai efektyvus gydymas su juo.

Aha, tikrai "smirdukas" biggrin.gif , bet sako, kad ir spuogus į paviršių ištraukia, jie greičiau sugyja.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 21, 11:06)
man tai kvepia  smile.gif
taip, vyšnevskis pūliams ištraukt. Užtepi, užklijuoji  ir laikai laikai laikai .... Ddidžiausius furunkulus ištraukia

O kuo klijuoji? Pleistrą ar kokį tvarstį uždėt reiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 09:06
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 21, 09:06)
man tai kvepia  smile.gif
taip, vyšnevskis pūliams ištraukt. Užtepi, užklijuoji  ir laikai laikai laikai .... Ddidžiausius furunkulus ištraukia

Aš mat paskutinį kartą jį seniai beužuodžiau, gal prieš kokius 10 metų. Galbūt naujos kartos "vyšnevskiai" tiek nedvokia g.gif
Bet tuomet dar pagalvojau, kad į žmones eiti juo pasitepus tai niekaip schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 11:12)
Aš mat paskutinį kartą jį seniai beužuodžiau, gal prieš kokius 10 metų. Galbūt naujos kartos "vyšnevskiai" tiek nedvokia    g.gif
Bet tuomet dar pagalvojau, kad į žmones eiti juo pasitepus tai niekaip schmoll.gif  doh.gif

Vakar pirkau, tai dvokia ir spalva tokia tamsi biggrin.gif Į žmones aš su juo nerizikuočiau, bet nakčiai ar namie būnant tai kodėl nepabandyt, jeigu sako, kad efektyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 09:14
QUOTE(Victorious @ 2010 09 21, 10:07)
O kuo klijuoji? Pleistrą ar kokį tvarstį uždėt reiktų?

aš tai nesu bandžius.
mama sesei dėjo, kai buvo mažytė. Bet ten tokie furunkulai buvo, kad oj oj doh.gif
pleistro neužteko. Ten jau operacija grėsė, jei būtų visi brudai neišėję doh.gif
ji ant marlės tepdavo vyšnevskį ir klijuodavo medicininį pleistrą (tokį baltą, kur nuplėšus dar klijų lieka biggrin.gif )
o ant veido galbūt užtektų paprasto pleistriuko (Urgo ar pan.) g.gif o jei ne, tai marlės gabaliuką susilankstyk ir priklijuok kryžium med. pleistru smile.gif
Atsakyti
Aš kaip suprantu giliminis spuogas užgyja kai pasiskirsto po oda, jai vishnevskis traukia tai butu priešingas veiksmas gyjimui. Suprantu kai giluminis spuogas su viršūnėle tai gal ir ištrauktų.
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 21, 13:03)
Aš kaip suprantu giliminis spuogas užgyja kai pasiskirsto po oda, jai vishnevskis traukia tai butu priešingas veiksmas gyjimui. Suprantu kai giluminis spuogas su viršūnėle tai gal ir ištrauktų.

Tai ištraukia, kad ta viršūnėlė atsirastų ir pats turinys išlįstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 12:16
QUOTE(zoomzoom @ 2010 09 21, 12:03)

ne visi giluminiai išsiskirsto, būna pasislepia, matos, kad jis ten, o iškrapštyt neina doh.gif
o jei išsiskirsto, žiūrėk per kitą PMS šalia išdygsta kitas, toks įspūdis, kad tas brudas tiesiog į kitą vietą susitelkia doh.gif
man tai spuogus nusluoksniuoja Zeniac LP, tai arba lengvai išsispaudžia, arba ne, tiesiog spuogo viršūnė kažkur dingsta, nei pūlių, nei viršūnės. Man tokie spuogai mistika, skaudžiai kalas ir niekas neišsispaudžia g.gif
Atsakyti
Aš priėjau išvados, kad giluminius spuogučius geriau niekuo netepti, palaukti kol subręs ir gražiai išvalyti...
Ir jokių problemų...
O kaip ir rašote, nuo visų kremukų sukietėja, lieka nemalonu ar blogai isivalo....
Visai kas kita su mažais spuogiukais, kai užsikiša poros....
Jiems tie tepaliukai netaip "kenkia"....
Nors aš kiek tepiau-tai tie visokie tepaliukai padeda tik trumpam, po to dar pablogėja labiau..... dar labiau beria smakrą... tai aš tepu retkarčiais-profilaktiškai, kad nebūtų odai tokio "šoko"...
4u.gif
Atsakyti
Man dabar jau antra savaite kaip giluminis spuogas pupso ant barzdos. Nieko netepu, tai jokio pagerejimo nematau schmoll.gif reiks ryt pabandyt nusipirkti ta zalia tepala, kuris pulius iskelia i virsu, gal tada kazkas prades keistis
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 21, 15:30)
Aš priėjau išvados, kad giluminius spuogučius geriau niekuo netepti, palaukti kol subręs ir gražiai išvalyti...
Ir jokių problemų...
O kaip ir rašote, nuo visų kremukų sukietėja, lieka nemalonu ar blogai isivalo....

4u.gif

man ir taip atrodo, dar neteko matyt tokio tepaliuko kuris paskatintų gyjimą, kaip tik kai pasitepi kuonors atrodo pamaitini tu jį ir jis dar padidėja
Atsakyti
Pigūs,bet labai geri dalykai - medimix muiliukas,molio kaukė,arbatmedžio aliejus,boro plius kremukas. Vo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2010 09 23, 10:05)
Pigūs,bet labai geri dalykai - medimix muiliukas,molio kaukė,arbatmedžio aliejus,boro plius kremukas. Vo  thumbup.gif

Visiem skirtingai. Mano aptirtis su šiomis priemonėmis:
medimix muilas-nieko ypatingo,
molio kaukė- tikrai gerai, bet geriau negyvosios jūros purvo kaukė
arbatmedžio aliejus- išvis jokio poveikio spuogams
boro plius kremas- nieko nepastebėjau naudoddama
smile.gif
Atsakyti