Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 19, 10:27)
Himalia,o koki is LRP tepaliuka buvot rekomendavus tept ant spuogeliu?ir kazkokias pigesnias alternatyvas dar? g.gif kazkaip nesurandu to jusu posto smile.gif

nuo 1 psl. mūsų diskusija apie LRP 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, himalaia, reiketu Jusu pagalbos! rolleyes.gif gal galetumet pakomentuoti sia sudeti? blush2.gif ax.gif g.gif
Aerozolis: propilenglikol, vanduo, Aloe Vera, glicerino rūgštis, sodium metilparaben.
Veido tonikas: vanduo, Epilobium angustifolium ekstraktas, gliucerinas, polisorbatas 20, glicerilkokoatas,Chamomilla recutita (vaistinė ramunėlė), Aloe barbadensis, fenonip, pantenol, Citrus Limonum ekstraktas, glicirizino rūgštis, polikvaternium-7.
Kaip manot, ar butu veiksimingos sios priemones kovojant su spuogais..
Atsakyti
QUOTE(superman7 @ 2010 09 19, 03:07)
Naudoju prausiklį - vandenį. Tai yra jokio prausiklio. Tas vienas kartas irgi nepadės, nes kaip sakiau prausiuos 1-2 kartus... Gal kažką reikia pradėti naudoti? Su kokiu muilu, tai net baisu pagalvoti kaip praustis  g.gif Išsausėtų taip, kad vien su kremais tektų tepliot.

Tai palaukit, jūs veidą vien vandeniu prausiat? Duše su muilu nesimuilinat, nieko nenaudojat ir jums sausėja oda? Jokių kremų, tepalų, nieko? Gal jums vanduo tuos spuogelius, alergiją ir iššaukia. Ar daugiau jokių nusiskundimų su oda neturit?
Jei oda taip sausėja, bet dematologinių problemų neturite, apie drėkinimą reiktų pagalvoti... Vietoj vandens odai valyti galite naudoti toniką (tik švelnų, be jokių ten alkoholių)- ir nuvalytų nešvarumus, ir padrėkintų truputį.

QUOTE(EgleG @ 2010 09 19, 10:59)
Sveiki, himalaia, reiketu Jusu pagalbos!  rolleyes.gif  gal galetumet pakomentuoti sia sudeti?  blush2.gif  ax.gif  g.gif 

Nukopijuokit į šitą temą. Ir paskaitykit jos pirmos žinutės raudoną tekstą mirksiukas.gif O čia ant pakuotės taip "sulietuvintais" terminais ir parašyta? Geriau būtų angliška, lotyniška sudėtis...
Šiaip, jei sudėtis gerai nurašyta, nematau nieko, kas padėtų su spuogais kariaut...
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 19, 05:59)
nuo 1 psl. mūsų diskusija apie LRP  4u.gif

Dar galima čia pažiūrėt. Prie "Rūgštinės (AHA, BHA, PHA), balinančios, benzoilo peroksido priemonės".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 19 rugsėjo 2010 - 18:13
QUOTE(himalaia @ 2010 09 19, 19:09)
Tai palaukit, jūs veidą vien vandeniu prausiat? Duše su muilu nesimuilinat, nieko nenaudojat ir jums sausėja oda? Jokių kremų, tepalų, nieko? Gal jums vanduo tuos spuogelius, alergiją ir iššaukia. Ar daugiau jokių nusiskundimų su oda neturit?
Jei oda taip sausėja, bet dematologinių problemų neturite, apie drėkinimą reiktų pagalvoti... Vietoj vandens odai valyti galite naudoti toniką (tik švelnų, be jokių ten alkoholių)- ir nuvalytų nešvarumus, ir padrėkintų truputį.

O kokį pvz jūs rekomenduotumėt?

Dar norėjau apie kremą paklaust, pastebėjau, kad labai sausa veido oda tapo, koks kremas tiktų tokiu oru ir žiemai? Kaip suprantu reikia drėkinimo, bet norėčiau, kad ir spuogų atsiradimą reguliuotų. Norėčiau pavyzdžių, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne_mamukas: 19 rugsėjo 2010 - 19:28
Kai maudaus tai aišku tenka naudoti, bet vengiu veidą prausti kažkuo kituo nei vandeniu. Kaip ir sakiau, tai labai sausina.

Ką galite rekomenduoti kaip sakot be alkoholio, kad nuvalyt veidą?
Atsakyti
QUOTE(superman7 @ 2010 09 18, 22:32)
Sveiki, man 19 ir spuogelių būna, kad atsiranda. Prabuvau ligoninėj kelias dienas ir buvau nesiprausęs (veidas aišku tapo riebaluotas) ir neatsirado nei vieno spuogelio. Atvirkščiai - veido oda tapo gražesnė, dėmės liko labai nežymios. Kaip suprantu per dažnai prausiuosi. Man veidas labai greitai išsausėja. Prausiu veidą per dieną 1-2 kartus ir kaip matot, tai ne į naudą. Ką daryti? Veido kas dien neprausti?  unsure.gif

skaičiau nevieną pasisakymą kai ligos atveju smarkiai apmažedavo spuogų. Nežinau dėl ko taip gaunas, gal dėl kokiu antibiotikų vartojimo, gal kaip vienas aiškino jog organizmas susikoncentruoja ties rimtesne liga, ir nebeiskiria tiek riebalu. Žodžiu neatmesčiau ir tokio atvejo, nes kažkaip nelabai tikėtina, vieną dieną nenusiprausus eme ir taip pagerėjo. Beto acnės liga yra banguojanti, tai neisto užeina ir neišto praeina. Būna, kad nenaudoji jokių priemonių gydimui ir tau gerėja, būna, kad vartoji ir tau blogėja, tada pradedi kaltint tuos vaistus, nors tai tik sutapimas, nes kaip sakau užeit acnes banga ir praeit, gali del daugėlio nesuprantamų priežasčių. Gali but ir tavo atveju toks sutapimas.
Atsakyti
Nesiprausiau tris dienas ir veidas buvo gerokai riebaluotas. Antibiotikų jokių nevartojau. Lašelinė nebent, bet vis tiek nemanau, kad dėl to...
Atsakyti
QUOTE(superman7 @ 2010 09 19, 13:29)
Kai maudaus tai aišku tenka naudoti, bet vengiu veidą prausti kažkuo kituo nei vandeniu. Kaip ir sakiau, tai labai sausina.

Ką galite rekomenduoti kaip sakot be alkoholio, kad nuvalyt veidą?

Ai, tai neteisingai supratau. Galvojau, jums vien nuo vandens oda sausėja.
Turbūt tiesiog netinkamus prausiklius pasirinkdavote. Ką dabar naudojate?
Prausikliai, skirti problematiškai, labai riebiai odai dažniausiai būna per daug džiovinantys.
Geras prausiklis yra Sebamed Gentle Cleansing Gel, Sebamed Cleansing Foam (antibakterinis), šitas iš Eucerin- Gentle Cleansing Gel. Ypatingai švelnus. Octenisan yra gana švelnus ir antibakterinis (tik reikia turėt omeny, kas bakterijas naikina, ilgainiui gali ir sausinti). Yra daug švelnių ir gana pigių prausiklių, tik atrast sau tinkamą reikia.

Ir neverta tikėtis, jog nusiprausus odą visiškai nesijaus to švarumo pojaučio. Nes ir nekalčiausi prausikliai kokiom 20 min. gali labai švelniai "patempti" odą. Tačiau po to viskas turėtų susitvarkyti. Arba tiesiog reiktų po prausimo padrėkinti lengvai, kokiu geliu, pvz.,, jei oda riebi.

QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 19, 13:27)
O kokį pvz jūs rekomenduotumėt?
Dar norėjau apie kremą paklaust, pastebėjau, kad labai sausa veido oda tapo, koks kremas tiktų tokiu oru ir žiemai? Kaip suprantu reikia drėkinimo, bet norėčiau, kad ir spuogų atsiradimą reguliuotų. Norėčiau pavyzdžių, ačiū 4u.gif

Aš pati naudoju Paula's Choice toniką. Bet į LT siunčiant gali brangokai atsieiti.
Iš paprastesnių formulių ir pigesnių, Margaritos gaivinamasis tonikas atrodo elementarus, bet neblogas, be jokių dirgiklių. Paskaitinėkit abu čia. Juk tikrai nemažai priemonių aptarta. Nes konkrečiai kažką rekomenduoti sunku, nežinant, kokios jūsų kainų ribos, poreikiai ir t.t.
Mano reikalavimai tonikui yra labai aukšti, bet jei jūs tik odą nuvalyti, padrėkinti norite, tinka ir paprastesnės sudėties tonikai, svarbu tik kad aštrių dirgiklių nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 rugsėjo 2010 - 00:19
Sveikos, gal kuri ande juodaji afriketiska muila? girdejau kad padeda nuo isberimu
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 09 13, 18:44)
Del giluminiu spuogu ir tokiu kietu kietu dalykeliu ant odos, bent jau man, tai padeda ilon Abzess salbe, kaina apie 17lt~, 30g, man labai patinka, uztepus, po 2-3 valandu jau kazkur galima iziuret balta taskeli ant spuogo smile.gif jei gerai "ikimba" po 4-5 visi puliai islenda lauk ir belieka su vatyte nuvalyt ir pridegint zaizdele  smile.gif  Gal ka patartumet nuo zaizdeliu ? Naudoju panthenol ir boro plus, bet noreciau kokios alternatyvos..  g.gif

Na, man nuo jo puliai neišbėgo ir tik kelias baltas viršūnėles mačiau, bet jaučiasi, kad gan greit sumažina spuogo turinį, pasausina, bet nesukietina uždegimų odoje ax.gif Smagi žalia spalva to tepalo biggrin.gif

Kas galit "atsiliept" apie "vyšnevskį"? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugsėjo 2010 - 08:37
QUOTE(Victorious @ 2010 09 21, 08:34)
Kas galit "atsiliept" apie "vyšnevskį"? 4u.gif

Bet "vyšnevskis" tai siaubingai dvokia, nelabai įsivaizduoju, kaip jį tepti ant veido g.gif
Kiek esu girdėjusi apie jį, jis labiau žaizdoms, ypač jei yra pūlių susikaupę, tada labai efektyvus gydymas su juo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 10:02)
Bet "vyšnevskis" tai siaubingai dvokia, nelabai įsivaizduoju, kaip jį tepti ant veido g.gif
Kiek esu girdėjusi apie jį, jis labiau žaizdoms, ypač jei yra pūlių susikaupę, tada labai efektyvus gydymas su juo.

man tai kvepia smile.gif
taip, vyšnevskis pūliams ištraukt. Užtepi, užklijuoji ir laikai laikai laikai .... Ddidžiausius furunkulus ištraukia
Atsakyti