Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 11:08)
O demeles pačios netapo mažiau ryškios? Nes lyg foto kai žiūrėjau temoje, kad mažiau tos dėmelės matois, tokia lygesnė oda ir spalva..  rolleyes.gif

Is kart po proceduru ne, bet laikui begant pranyko. Paskui vel spuogu atsirado, po ju demes ir taip pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 18, 13:38)
Is kart po proceduru ne, bet laikui begant pranyko. Paskui vel spuogu atsirado, po ju demes ir taip pasaka be galo doh.gif

Na jo, su ta oda čia tikrai pasaka be galo doh.gif aš taip ir nusiteikus visą gyvenimą kovot, nes genai jau čia negeri doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 09 18, 10:58)
O kur rasti sio kremuko? Mazu rusiskose parduotuvelese tiktais ar ne? smile.gif

Buna jo ir Eurokos'e,ir Droge. ir visuose parduotuvese kuriose rusiska kosmetika prekiauja. as visada Eurokos rasdavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha23 @ 2010 09 18, 18:59)
Buna jo ir Eurokos'e,ir Droge. ir visuose parduotuvese kuriose rusiska kosmetika prekiauja.  as visada Eurokos rasdavau.  4u.gif

O sakykit kiek daug maz naudojot, kol padejo?
Atsakyti
Sveiki, man 19 ir spuogelių būna, kad atsiranda. Prabuvau ligoninėj kelias dienas ir buvau nesiprausęs (veidas aišku tapo riebaluotas) ir neatsirado nei vieno spuogelio. Atvirkščiai - veido oda tapo gražesnė, dėmės liko labai nežymios. Kaip suprantu per dažnai prausiuosi. Man veidas labai greitai išsausėja. Prausiu veidą per dieną 1-2 kartus ir kaip matot, tai ne į naudą. Ką daryti? Veido kas dien neprausti? unsure.gif
Atsakyti
dukart nereiktų, užtektų vakare visus purvus "surinktus lauke" nuplaut
dar variantas, jums netinka prausiklis, todėl kyla spuogeliai
be prausiklio nieko nenaudojat?
Atsakyti
superman7, kokį prausiklį naudojat? Gal per daug sausinantis...
Naudojant tinkamą prausiklį galima ir 2 kartus per dieną praustis, jei reikia. Svarbu tik per aštrių priemonių nenaudot.
Atsakyti
himalaia, parašyk, kas daros odai, kai ji per daug sausinama
aš seniau naudojau prausiklį sausai odai, tai atsimenu spuogų neatsigyniau, tik pakeičiau prausiklį, situacija smarkiai pagerėjo į gerąją pusę
paskui SM užklausiau, man buvo parašyta, kad priemonės sausai odai, nors ji ne tokia, iššaukia spuogus
ir aplamai, kai oda per daug sausinama, ji ginas ir kyla spuogai
ar čia iš fantastikos srities? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 18, 16:08)
himalaia, parašyk, kas daros odai, kai ji per daug sausinama
aš seniau naudojau prausiklį sausai odai, tai atsimenu spuogų neatsigyniau, tik pakeičiau prausiklį, situacija smarkiai pagerėjo į gerąją pusę
paskui SM užklausiau, man buvo parašyta, kad priemonės sausai odai, nors ji ne tokia, iššaukia spuogus
ir aplamai, kai oda per daug sausinama, ji ginas ir kyla spuogai
ar čia iš fantastikos srities?  biggrin.gif

Dėl riebios odos ir prausiklio sausai odai. Prausikliai, valikliai, pieneliai sausai odai dažniausiai būna riebūs, tiršti (paprastai, kas riebu ir tiršta gali poras kimšti), palieka drėkinančią plėvelę ant odos, pilnai nenusiskalauja. Tad rebią odą dar labiau riebalina, todėt turbūt tau spuogai ir kilo.

Nusausinta oda ir spuogai nėra visai iš fantastikos skyrelio. Tiesiog odos riebalai yra jos natūralus drėkiklis. Taip būna ne visada, bet kai riebalai yra per daug nusausinami, oda pradeda "gintis", bando atstatyti drėgmę, natūralų barjerą. Tad pradeda gaminti dar daugiau riebalų. Žmogui sausa oda kelia diskomfortą, pradeda naudoti per sunkius drėkiklius ir taip išeina, kad oda yra sausa, bet su riebiu sluoksniu ant viršaus nuo drėkiklio ir nuo natūralių riebalų. O riebalai ir negyvos išsausėjusios odos ląstelės veda prie spuogų...
Atsakyti
Rode per MTV laida True Life, ten buvo apie zmones, turincius problema su spuogais. Rode apie 3 zmones sia laida. Visiems is ju buvo rekomenduojama gerti Accutane (Roaccutane (ar kaip ten jis) manau taspats), bet tik viena mergina ji gere. Kita mergina dare su lazeriu proceduras, bet klaikiai ten jai po visko buvo, oda luposi tiesiog sluoksniais, visa raudona buvo, tik praejus 3 savaitems oda atsigavo, nors nei kiek nepagerejo, dermaologas sake gerti ta vaista, bet ji nesutiko. Vargse dar i modeliu atranka su tokia besilupancia oda ejo. Kita mergina gere Accutane 5men. ir tik po to laiko kazkiek oda pradejo tvarkytis, nors dar tikrai spuogai nebuvo isnyke. Vaikinukas toks irgi lyg ir su lazeriu daresi proceduras, bet kazkaip jam nesilupo oda, gal ir ne su lazeriu, tik istepe veida tokiu tepalu ir silde, tai jam rezultatai labai pasimate. Siaip jis norejo ir gerti ta vaista, bet ten pas psichiatra reikia nueiti pries geriant si vaista, bet jis nenorejo tiek laukti, mat ten eiles kazkokios ar pan., dare kitas proceduras. Nu zodziu, gal ir nelabai as cia i tema, bet visai idomu buvo paziureti kaip uzsienyje viskas daroma biggrin.gif Gal kas nores pasiziuret irgi...
Atsakyti
Naudoju prausiklį - vandenį. Tai yra jokio prausiklio. Tas vienas kartas irgi nepadės, nes kaip sakiau prausiuos 1-2 kartus... Gal kažką reikia pradėti naudoti? Su kokiu muilu, tai net baisu pagalvoti kaip praustis g.gif Išsausėtų taip, kad vien su kremais tektų tepliot.
Atsakyti
Himalia,o koki is LRP tepaliuka buvot rekomendavus tept ant spuogeliu?ir kazkokias pigesnias alternatyvas dar? g.gif kazkaip nesurandu to jusu posto smile.gif
Atsakyti