Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Maserati @ 2010 09 17, 16:05)
O kokio efekto norit is prausiklio? g.gif

na man po LRP prausiklio veidas jauciasi labai svarus,maziau riebaluojasi,tikrai apmazejo spuogeliu nes nieko kito nenaudojau naujo.tik ziuriu kuo toliau tuo maziau tas poveikis jauciasi g.gif
Atsakyti
[quote=freewind,2010 09 17, 13:09]
Vitulka, pataisyk pavadinimą temos - "Spuogotos" doh.gif
[/quote]

vitulka gerai parase, cia kaip taskas, tada taskuota. mirksiukas.gif
randas, tai randuota ir pan.
[/quote]

Nereikia manes lietuviu mokinti, aciu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 17, 14:22)
Tai reiskia oda nera labai uzsitersus pas tave ,nes as po valymo atrodziau kraupiai.
O gal man taip, nes naudoju 2%bha rugsti pastoviai, antibiotika Duac. Oda ir taip nukankinta, o dar valymas g.gif

O kas kraupaus pas tave buvo?
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 17, 14:26)
na man po LRP prausiklio veidas jauciasi labai svarus,maziau riebaluojasi,tikrai apmazejo spuogeliu nes nieko kito nenaudojau naujo.tik ziuriu kuo toliau tuo maziau tas poveikis jauciasi g.gif

Jei neklystu, tam LRP prausiklyje yra truputis cinko, tai gal jums įtaką ir turėjo dezinfekuojant spuogus.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 17, 21:31)
O kas kraupaus pas tave buvo?

Kur spuogeliai buvo, ten visur sasiukai, ir prie smakro dideles demes-sasai. Dabar liko tik demes kaip po spuogo, ilgai laukti kol issnyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 17, 22:35)
Kur spuogeliai buvo, ten visur sasiukai, ir prie smakro dideles demes-sasai. Dabar liko tik demes kaip po spuogo, ilgai laukti kol issnyks doh.gif

Ai ne, pas mane tokiu nera dalyku. Keli sasiukai, bet ten tokia labiau oda nei sasiukai. Nes pas mane nelabai ten buvo tu spuogu, tik poodiniai visokie..
Beje, o tu kiek kartu ejai? Visa kursa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 rugsėjo 2010 - 21:54
Pavasario pradzioj buvau gal kokius 4 kartus g.gif Paskui saule suaktyvejo, ir nebenorejau eiti. Po vasaros dabar nuejau 1 karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 17 rugsėjo 2010 - 22:28
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 17, 23:27)
Pavasario pradzioj buvau gal kokius 4 kartus g.gif Paskui saule suaktyvejo, ir nebenorejau eiti. Po vasaros dabar nuejau 1 karta.

O po tų 4 kartų matei pokyčius geresnius?
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 17, 21:26)

Na,bet gydymui yra ir kitu priemoniu, o prausikli galite palikti si smile.gif
Atsakyti
ar rugstines priemones (konkreciai-AHA rugst.) padeda sunaikinti tuos poodinius mazycius spuogelius/gumbelius, kaip juos pavadinti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Geisha23 @ 2010 09 17, 18:43)
Sveikos merginos! 4u.gif

Aktuali ir man si tema,nes oda labai problematiska ir tenka labai priziureti...
Naudojau jau daugybe priemoniu,atradau viena kuri padeda nuo spuogeliu.noreciau ir su jumis pasidalinti,gal kuri ir bandete.
Tai rusiskas Biolitos gelis su cinku ir variu. Sausina spuogelius,mazina ju susidaryma. Aisku po vieno patepimo nepadeda,bet atkakliai tepant padeda. Priemone labai nedrangi 30ml. apie 5Lt.

Atrodo sitaip

user posted image

O kur rasti sio kremuko? Mazu rusiskose parduotuvelese tiktais ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 17, 23:43)
O po tų 4 kartų matei pokyčius geresnius?

Taip, spuogu nebebuvo beveik. Dar butu truke kokios 1-2 proceduru, ir nebutu is vis spuogu, tik demes.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 18, 11:02)
Taip, spuogu nebebuvo beveik. Dar butu truke kokios 1-2 proceduru, ir nebutu is vis spuogu, tik demes.

O demeles pačios netapo mažiau ryškios? Nes lyg foto kai žiūrėjau temoje, kad mažiau tos dėmelės matois, tokia lygesnė oda ir spalva.. rolleyes.gif
Atsakyti