Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 15, 15:24)
Šnekėjau su kosmetologe apie pudras, sako negali būti, kad nuo mineralinių poodiniai spuogeliai  rolleyes.gif  gal sutapimas tada buvo toks..

Kodėl negali... Viskas nuo sudėties ir odos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 15, 22:24)
Buvau šiandien rūgštiniame valyme, po pirmo karto sunku kažkada pasakyti.
[/i].

Pas Lahja buvai?

Kaip veidas atrodo po rugstinio valymo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 16 rugsėjo 2010 - 21:03
hm... idomiai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 16, 20:39)
Kodėl negali... Viskas nuo sudėties ir odos priklauso.

Tai va, nes aš beveik įsitikinusi, kad man nuo mineralinių poodiniai daugiau atsiranda.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 16, 22:02)
Pas Lahja buvai?

Kaip veidas atrodo po rugstinio valymo? rolleyes.gif

Pas Lahją smile.gif
Hm, normaliai atrodo, šiandien atsikėluspas pastebėjau, kad vietomis šiek tiek lupasi odytė, bet nestipriai. Tą pačią dieną po procedūros irgi normaliai buvo. Šiaip bent man jis toks gražesnis šiek tiek atrodo, lyg spindintis labiau. Ir patinka, kad kelis spuogus išspaudė mechaniniu būdu, buvo gumbai tokie ilgą laiką, sutvarkė, neliko.
Papildyta:
Vitulka, pataisyk pavadinimą temos - "Spuogotos" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 rugsėjo 2010 - 09:11
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 17, 09:11)
Tai va, nes aš beveik įsitikinusi, kad man nuo mineralinių poodiniai daugiau atsiranda..  rolleyes.gif

Man nuo mineralinės (naudojau Artdeco) irgi smulkių spuogelių ant skruostų buvo atsiradę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 17, 10:16)
Man nuo mineralinės (naudojau Artdeco) irgi smulkių spuogelių ant skruostų buvo atsiradę doh.gif

Aš turėjau EM ir paskui Loreal, abi gražiai atrodo ant veido, bet nuo abiejų skruostai ir kakta smulkiai pasidengia spuogiukais doh.gif
Atsakyti
[/quote]

vitulka gerai parase, cia kaip taskas, tada taskuota. mirksiukas.gif
randas, tai randuota ir pan.

Atsakyti
[quote=freewind,2010 09 17, 13:09]
[/quote]

vitulka gerai parase, cia kaip taskas, tada taskuota. mirksiukas.gif
randas, tai randuota ir pan.
[/quote]
tai aš jau pataisiau, buvo parašyta "spuogota" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 17, 10:11)
Tai va, nes aš beveik įsitikinusi, kad man nuo mineralinių poodiniai daugiau atsiranda..  rolleyes.gif
Papildyta:
Pas Lahją  smile.gif
Hm, normaliai atrodo, šiandien atsikėluspas pastebėjau, kad vietomis šiek tiek lupasi odytė, bet nestipriai. Tą pačią dieną po procedūros irgi normaliai buvo. Šiaip bent man jis toks gražesnis šiek tiek atrodo, lyg spindintis labiau. Ir patinka, kad kelis spuogus išspaudė mechaniniu būdu, buvo gumbai tokie ilgą laiką, sutvarkė, neliko.

Tai reiskia oda nera labai uzsitersus pas tave ,nes as po valymo atrodziau kraupiai.
O gal man taip, nes naudoju 2%bha rugsti pastoviai, antibiotika Duac. Oda ir taip nukankinta, o dar valymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 17 rugsėjo 2010 - 13:23
sveikutes,reikia patarimo-ieskau veidui prausiklio,kad svariai nuplautu,tiktu jautriai,spuoguotai odai,gerai butu gal be rugsciu g.gif nzn net,siuo metu naudoju Clinique skysta muila riebiai odai ir La Roche Posau Effaclar gel cleanser,abu man labai geri,bet labai atsibode o ir poveikio po ilgo naudojimo nelabai jauciu g.gif tai nzn ka ir pirkti,nes tie abu jau baiginejasi.Dar reiketu labai lengvo kremuko veidui,ar buna kokiu su benzoilio peroksidu(tikiuosi taip parasiau) biggrin.gif nes man jis vienintelis kazkiek apmazina spuogelius.Ar jeigu yra pirkt tai su juo tik grynai kazkas tiesiogiai ant spuogeliu tept bet ner kad ant viso veido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 17, 15:45)
sveikutes,reikia patarimo-ieskau veidui prausiklio,kad svariai nuplautu,tiktu jautriai,spuoguotai odai,gerai butu gal be rugsciu g.gif nzn net,siuo metu naudoju Clinique skysta muila riebiai odai ir La Roche Posau Effaclar gel cleanser,abu man labai geri,bet labai atsibode o ir poveikio po ilgo naudojimo nelabai jauciu

O kokio efekto norit is prausiklio? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif

Aktuali ir man si tema,nes oda labai problematiska ir tenka labai priziureti...
Naudojau jau daugybe priemoniu,atradau viena kuri padeda nuo spuogeliu.noreciau ir su jumis pasidalinti,gal kuri ir bandete.
Tai rusiskas Biolitos gelis su cinku ir variu. Sausina spuogelius,mazina ju susidaryma. Aisku po vieno patepimo nepadeda,bet atkakliai tepant padeda. Priemone labai nedrangi 30ml. apie 5Lt.

Atrodo sitaip

user posted image
Atsakyti