turiu jau problemeliu kokius 3 metus. seniau iskildavo tokie baisus dideli giluminiai spuogai ir laikydavosi~5 men.. Po to issivaiksciodavo ,bet liko tokios demeles, kurios siaubingai leetai gyja. Tepu cinko suplaktine jas, taciau nelabai matos poveikis.
O siaip manau su amzium siek tiek praejo spuogu, dabar jei isdyksta tai nebent nedideli. jiem labai padeda ilion-salbe tepalas..
taciau vienaip ar kitaip veidas vis tiek atrodo nekaip del tu demiu..
Aš tai bent jau privačiai tyriausi. Šiaip klaipėdietėm tai Lorna galiu pasiūlyt, pati ten dariausi, o valymus pas kosmetologe, bet jau ne Klaipėdoj. Šiaip turbūt diduma privačių klinikų, kurios turi specializaciją odos problemose turėtų tai daryt
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 15, 22:42)
o kaip ir kur jus issityrete hormonus? Siunte pats gydytojas? Nes as ir nujauciu, kad del mano spuogeliu hormonai kalti, bet neisivaizduoju ar paciam taip galima juo issitirt..Ginekologe niekada nesiunte daryti panasiu tyrimu, dermatologe taip pat, vis sako kad reikia laukt, su laiku praeis ir nieko cia nepadarysi...bet kadangi jau seniai ne paauglyste, noretusi nebelaukti, o kazka daryti
Man pati ginekol. davė siuntimą išsitirti, kadangi dėl jo gali kilti ir rimtesnių moteriškų problemų. Dabar 21 ciklo dieną eisiu darytis tyrimą. Paskaitykit plačiau temoje apie hormonų tyrimus(ten labiau kalba dėl nėštumo, bet kažkiek info bus vis tiek)
Dabar spuogų mažinimui įsigijau tokį, labai geri atsiliepimai, žiūrėsim kaip man bus.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 20, 12:13)
Man pati ginekol. davė siuntimą išsitirti, kadangi dėl jo gali kilti ir rimtesnių moteriškų problemų. Dabar 21 ciklo dieną eisiu darytis tyrimą. Paskaitykit plačiau temoje apie hormonų tyrimus(ten labiau kalba dėl nėštumo, bet kažkiek info bus vis tiek)
Dabar spuogų mažinimui įsigijau tokį, labai geri atsiliepimai, žiūrėsim kaip man bus.
Laba diena, o kur pirkote si losjona?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 21, 11:14)
Truputis mažokai salicilio ir keli dirgikliai yra, bet iš esmės turėtų kažkiek padėti, jei ph tinkamais rūgščiai suvekti.
O koks butu geriausiais variantaslosjono su salicilio rugst. veidui?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 20, 12:13)
O jus is Vilniaus ? jei taip gal galetumet i AZ parasyt apie savo gydytoja ir kur ji dirba? Cia tikriausiai pirmoji mano problema, kad dar nepataikiau pas gera gydytoja, kuri nenumotu ranka ir nenurasytu visko uzsitesusioms paauglystes problemoms. Net noredama kokius tyrimus pasidaryt, gaunu patarima neieskoti ligu ir laukt, laukt, laukt...bet man jau nervai nelaiko laukt
QUOTE(stalazass @ 2010 12 23, 14:00)
Sveiki, su sventem gal kam buvo teke susidurt su bioptrono purskalu Oxy ? Mamai isiule, tai parnese man. Gal kas placiau galit papasakot, kaip naudot, kada naudot, koks veiksmingumas ?
isiulyt dabar galima daug ka yra tam tikros siulymo technologijos-psichologijos.
O ar tai geras dalykas, galima suprasti pasiziurejus i jo sudeti. Gal galit parasyt?
gal gali pasakyti ar gera kremukas su tokia sudetimi trietilo citratas , etilo linoleatas, salicilo rugstis , hialurono rugstis, cinko laktatas dekui