Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 17, 14:40)
aistuliaa,o sakykit ,maciau jsuu foto kur pries ir po valymu ir jus tokia ruda,tai vat man iskilo toks klausimas o jus vaiksciodama i valymus vaikstoto i soliariuma?

aš ne aistuliaa, bet darant rūgštinius valymus, naudojant rūgštis į soliariumą eit negalim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 17, 07:40)
ir dar noreciau paklausti nares Himalaia,tikiuosi apsilankys sioj temoj,nes neber temos kur mokomes suprasti kosmetika.tai vat mane domina toks dalykas ,angliskai vadinasi Tretinoin.skirtas aknes gydymui,kaip skaiciau.ar jis tikrai veiksmingas?aciu is anksto.

Taip, tretinoinas, kaip ir kiti retinoidai, yra veiksmingas vaistas gydant spuogus. Žinoma, kaip ir su visomis priemonėmis, nėra garantijos, kad padės, bet moksliškai yra įrodyta, kad jis tikrai veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 19:41)
aš ne aistuliaa, bet darant rūgštinius valymus, naudojant rūgštis į soliariumą eit negalim  schmoll.gif

man irgi taip atrodo,bet aistuliaa tokia idegus uz tai ir klausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 17, 20:57)
man irgi taip atrodo,bet aistuliaa tokia idegus uz tai ir klausiu  g.gif

tiesiog matyt dėkingas įgimtas odos atspalvis smile.gif
o aš balta kaip sūris sad.gif aristokratiška oda ale...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 17, 21:06)
tiesiog matyt dėkingas įgimtas odos atspalvis  smile.gif
o aš balta kaip sūris sad.gif aristokratiška oda ale...

as irgi is tokiu doh.gif biggrin.gif uz tai visos demes ir spuogai kaip ant delno ant tos aristokratiskos odos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 12 17, 15:37)
Man nuo "Duac" padėtis tik blogėjo - spuogai ilgam ir skausmingai "užsimūrijo" ir po to dar ilgai kitom priemonėm traukiau į paviršių doh.gif Net vienos tubelės nepabaigiau. Rašo, kad poveikis pasireiškia per 4-6 savaites. Šiaip antibiotikų tutelę reiktų per mėnesį sunaudot, nes po to pasens. Kažkas forume anksčiau rašė, kad su "Duac" ir pusę metų pratempė, bet rezultatas buvo tol, kol naudojo... g.gif

Man DUAC veiksmingesnis nebent ant demeliu/raudonumu, arba nakciai, kad "prikibtu" prie odos, kur ilon abcesas neprikimba smile.gif
Papildyta:
Gal kas naudojat Alterra drekinama problemiskai odai ? Is Rossman firmos..
Atsakyti
Na ir man teko pakavoti su spuogais, išmėginti daugybę priemonių. Atrodo ir sportavau, ir maitintis stengiausi sveikai. Kai jau visa tai atsibodo, išsitiriau hormonus, jie buvo tvarkoj. Taigi aš irgi pradėjau darytis rūgštinius valymus, 10 kartų kursas. Naudojau Actipur kosmetiką ( dar ir dabar naudoju). Tuo metu netgi buvo tokie dalykai, kad keisdavau kas antrą naktį pagalvės užvalkalą, kad ant jos nebutų bakterijų. Bet dabar galiu džiaugtis gražia veido oda.
O šiaip manau priklauso nuo hormonų. Kartais būna tiesiog užkrėstas veidas (mano atveju buvo taip). Arba poodinė erkutė, kurią jau išgydyt sunkiau. Taigi pirma reikia išsitirti, kodėl spuogai atsiranda, o tada pradėti gydytis. Nes jeigu taip prisiskaičius įvairių straipsnių norėsi sau pagalbos, nemanau, kad ją gali surasti. Aišku, gali būti atsitiktinumų, bet rizikuoti tokiu dalyku, kaip veido oda, neverta.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 17, 15:40)
aistuliaa,o sakykit ,maciau jsuu foto kur pries ir po valymu ir jus tokia ruda,tai vat man iskilo toks klausimas o jus vaiksciodama i valymus vaikstoto i soliariuma?

kur foto prieš valymą ruda buvau, nes vasarą buvo, dabar ne ruda smile.gif nesu išbalusi, laikosi įdegis, vidutinės tokios spalvos esu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 gruodžio 2010 - 21:50
o kaip issitirt ta erkute? jeigu nueini pas daktare, o ji tik pakisa kosmetikos meginuku ir gena per duris?
Atsakyti
Nueik privačiai, o ne į polikliniką
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 19, 01:52)
Nueik privačiai, o ne į polikliniką

teisybe sakot,nes neprivaciai tai bet kokiu tyrimu vos neissireikalaut doh.gif sistema pa smus neduok dieve biggrin.gif as paskutiniu metu del visko tik privaciai ir einu,geriau sumoku ,bet bent nervu gadint nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 19, 09:32)
teisybe sakot,nes neprivaciai tai bet kokiu tyrimu vos neissireikalaut doh.gif sistema pa smus neduok dieve biggrin.gif as paskutiniu metu del visko tik privaciai ir einu,geriau sumoku ,bet bent nervu gadint nereikia smile.gif

Zinot, Lietuva yra Lietuva ir to nepakeisi..
Atsakyti