Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(humble-bee @ 2010 12 12, 19:53)
Sveikos!  smile.gif  aš taip pat turiu problemą su spuogais, tačiau atrdasu būdą kaip su jais kovoti. Pirmiausia, tai kad ir labai sunku, bet NESPAUDYTI ir kai iškyla spuogiukas užsitepu tokios ,,no spot gel'' iš pure skin, ir tas spuogas po 1-2 dienų būna dingęs thumbup.gif

Na, kad nespaudyti, tai zino net tie, kurie nekencia nuo sios bedos. O jusu no spot gel tai tiesa sakant nieko gero, nebent jums vienas, kitas islenda ir tiek. Buvau gaves dovanu biggrin.gif Tai dabar nakti ant kaklo nebent uztepu biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Turiu problemėle.Spuogai!!!! Kiek pamenu save nuo paauglystes turiu tą bėdą.Nėštumo metu buvo visai išnykę nė vieno spuogelio po gimdymo vel tas pats.Galvojau hormonai bet ne visi tyrimai geri.nesuprantu kodel jie tada mane kankina?gal kas ka patarsit nes nebežinau kur ir kreiptis.? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, šnd buvau pas ginek., tai rado problemėlę viduj, sako ar odos problemų nėra, sakau yra, nu ir paaiškino viską apie hormonus ir jų įtaką. Pas mane turbūt sutrikęs viena hormonus, eisi jį tirtis.
Atsakyti
Laukinė prerija,o kuris konkreciai hormonas? Gal Dehidroepiandrosterono sulfatas (DHEA-SO4) ar Testosteronas (TTE)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sev7n: 13 gruodžio 2010 - 17:14
Turbūt progesteronas
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 10, 08:41)
o kazin ar gerai gydant spuogus ant gydomosios priemones dar pudros uztept  g.gif

Jei tavo oda riebi ir turi spuogu-rekomenduoju Actipur gydomaji krema su tonu.Du viename-ir gydymas, drekinimas ir maskavimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 15, 17:12)
Tiesa sakant, nelabai išsispaudžia, o ir skausmingi  unsure.gif Bandysiu tą rekomenduotą "ilon Abszess - Salbe" tepalą. Parašyta, kad jo užtepus ant viršaus reikia dėti tvarstį  g.gif Beje, kuo šita priemone nuo "vyšnevskio" skiriasi?

Laba diena,

norejau pasiteirauti, o , kai spuogeliai dingsta, nepastebejot, po kiek laiko vel atsiranda? Man po DUAC vartojimo vel atsirado po 3 menesiu..Klausimas butu toks, kas kiek laiko galima toki tepala vartoti...jis antibiotinis...Man spuogeliai atsiranda ant kaklo g.gif ..

Dekui.
Papildyta:
Zinute buvo skirta Victorious, maciau ji apie DUAC dag info parasiusi..
Gal atsakys:-)
Atsakyti
Su kuo reiktu praust, ne kiek spuoguota veido oda, o kiek paraudusia, nuo spuogu likusiu demeliu oda ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 13, 19:11)
Turbūt progesteronas

o kaip ir kur jus issityrete hormonus? Siunte pats gydytojas? Nes as ir nujauciu, kad del mano spuogeliu hormonai kalti, bet neisivaizduoju ar paciam taip galima juo issitirt..Ginekologe niekada nesiunte daryti panasiu tyrimu, dermatologe taip pat, vis sako kad reikia laukt, su laiku praeis ir nieko cia nepadarysi...bet kadangi jau seniai ne paauglyste, noretusi nebelaukti, o kazka daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 12 15, 16:19)
Su kuo reiktu praust, ne kiek spuoguota veido oda, o kiek paraudusia, nuo spuogu likusiu demeliu oda ? aciu  4u.gif

Tai gal kokie rūgštiniai prausikliai tiktų, kad šviesintų dėmeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 16, 21:36)
Tai gal kokie rūgštiniai prausikliai tiktų, kad šviesintų dėmeles  g.gif

aistuliaa,o sakykit ,maciau jsuu foto kur pries ir po valymu ir jus tokia ruda,tai vat man iskilo toks klausimas o jus vaiksciodama i valymus vaikstoto i soliariuma?

ir dar noreciau paklausti nares Himalaia,tikiuosi apsilankys sioj temoj,nes neber temos kur mokomes suprasti kosmetika.tai vat mane domina toks dalykas ,angliskai vadinasi Tretinoin.skirtas aknes gydymui,kaip skaiciau.ar jis tikrai veiksmingas?aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(linasunrise @ 2010 12 15, 16:53)
Laba diena,

norejau pasiteirauti, o , kai spuogeliai dingsta, nepastebejot, po kiek laiko vel atsiranda? Man po DUAC vartojimo vel atsirado po 3 menesiu..Klausimas butu toks, kas kiek laiko galima toki tepala vartoti...jis antibiotinis...Man spuogeliai atsiranda ant kaklo  g.gif ..

Dekui.
Papildyta:
Zinute buvo skirta Victorious, maciau ji apie DUAC dag info parasiusi..
Gal atsakys:-)

Man nuo "Duac" padėtis tik blogėjo - spuogai ilgam ir skausmingai "užsimūrijo" ir po to dar ilgai kitom priemonėm traukiau į paviršių doh.gif Net vienos tubelės nepabaigiau. Rašo, kad poveikis pasireiškia per 4-6 savaites. Šiaip antibiotikų tutelę reiktų per mėnesį sunaudot, nes po to pasens. Kažkas forume anksčiau rašė, kad su "Duac" ir pusę metų pratempė, bet rezultatas buvo tol, kol naudojo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 gruodžio 2010 - 15:39