Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 09:46)
Turit omeny gydantis spuogus dar ir su pudra pasidažius vaikščiot? Ar šiuo atveju, kad dienai tepą tą daiktą ir tada pudra?

Dienai tepu ta daikta ir pudra, kuri yra gydomoji, taip kad ji blogos itakos tikrai nedaro. O nakciai rugstine priemone. smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
gal kam reikia Biodermos prausiklio acnes pazeistai odai? rekomendavo dermatologe, manasis buvo kaip tik pasibaiges, tai pasiemiau, bet tikriausiai netinka jis man, nes tokiom rausvom demelem ismeto kai nusiprausiu ir veida labai tempia.. doh.gif niekad dar taip nebuvo...tik pradetas, pirktas pries savaite, atiduociau pigiau, tiesiog jei kuri planuojat pirkt sutaupytumet pinigeliu, nes kainuoja jis nemazai, ir man gala ismest vos pradeta...yra ir forume sena tema apie sia kosmetika, ten paneles gan patenkintos visos, o as nebezinau koki man dabar pirkt...reiks vel pas dermatologe uzsirasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 07:46)
Turit omeny gydantis spuogus dar ir su pudra pasidažius vaikščiot? Ar šiuo atveju, kad dienai tepą tą daiktą ir tada pudra?

pirmas variantas - ta prasme ar gydantis spuogus teptis pudra gerai yra g.gif nes as kazkaip galvoju, kad kai vyksta gydymas, gal geriau duot pailset nuo to sluoksnio pudros ax.gif bet pripazinsiu - ir pati kartais tepu, nors tuo tarpu prisimetu, kad gydausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 10, 18:38)
pirmas variantas - ta prasme ar gydantis spuogus teptis pudra gerai yra  g.gif nes as kazkaip galvoju, kad kai vyksta gydymas, gal geriau duot pailset nuo to sluoksnio pudros  ax.gif bet pripazinsiu - ir pati kartais tepu, nors tuo tarpu prisimetu, kad gydausi  blush2.gif

yra specialiu pudru gana gerai maskuojanciu ir nekemsanciu poru, tinka ir kai vyksta spuogu gydymas, nes , na, visiems maloniau siek tiek estetiskesnis vaizdas g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Iwostin Purritin matinę emulsiją, ir man šiek tiek tempia veidą, ką dar naudoti kad netemptų?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 10, 19:43)
Nusipirkau Iwostin Purritin matinę emulsiją, ir man šiek tiek tempia veidą, ką dar naudoti kad netemptų?

Tą emulsiją matyt ryte tepi? Tai vakare tuomet naudok kokį nors drėkinantį kremą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 10, 20:53)
Tą emulsiją matyt ryte tepi? Tai vakare tuomet naudok kokį nors drėkinantį kremą.

Dieną nusipirkau, ir grįžusi dabar pasitepiau, tai šiek tiek tempia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 10, 19:57)
Dieną nusipirkau, ir grįžusi dabar pasitepiau, tai šiek tiek tempia doh.gif

riebi oda?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 10, 21:14)
riebi oda?

Na kad nelabai,normali sakyčiau
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 10, 20:44)
Na kad nelabai,normali sakyčiau

o kodėl tada tokį kremą pirkot?
matizuojantys dažniausiai riebiaodėms, nes jie sausina, todėl jums ir traukia odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 10, 21:54)
o kodėl tada tokį kremą pirkot?
matizuojantys dažniausiai riebiaodėms, nes jie sausina, todėl jums ir traukia odą  smile.gif

nes nežinojau doh.gif man smakrą beria, ir kaikur ant veido kartais vienas kitas spuogas pasitaiko, ir galvojau kad tik man doh.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif aš taip pat turiu problemą su spuogais, tačiau atrdasu būdą kaip su jais kovoti. Pirmiausia, tai kad ir labai sunku, bet NESPAUDYTI ir kai iškyla spuogiukas užsitepu tokios ,,no spot gel'' iš pure skin, ir tas spuogas po 1-2 dienų būna dingęs thumbup.gif
Atsakyti