Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Gal turite kokių atsiliepimų apie "Pharmaceris" veido priežiūros priemones?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2010 12 09, 15:17)
Gal turite kokių atsiliepimų apie "Pharmaceris" veido priežiūros priemones?

na isreklamuota tai labai graziai, bet kad cia lenkiska kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 09, 16:17)
na isreklamuota tai labai graziai, bet kad cia lenkiska kosmetika  g.gif

o kuo lenkiska blogesne uz kitas? smile.gif nesivadovaukim stereotipais. geros kokybes lenkiska bus geresne uz prasta prancuziska biggrin.gif ta pati apie bet ka galima pasakyt smile.gif o be to, daznai lietuviska, latviska, rusiska, baltarusiska, lenkiska ar kitu panasiu saliu produkcija buna geresne ir del maziau koncervantu ar visokiu cheminiu formuliu. na tiesiog reikia pasidomet 4u.gif
o siaip sita Eris kosmetika visada buvo nebloga ax.gif daug kam tikdavo, kas naudojo (tame tarpe ir as tongue.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 09 gruodžio 2010 - 18:38
QUOTE(Eleina @ 2010 12 09, 18:36)
o kuo lenkiska blogesne uz kitas? smile.gif nesivadovaukim stereotipais. geros kokybes lenkiska bus geresne uz prasta prancuziska biggrin.gif ta pati apie bet ka galima pasakyt smile.gif o be to, daznai lietuviska, latviska, rusiska, baltarusiska, lenkiska ar kitu panasiu saliu produkcija buna geresne ir del maziau koncervantu ar visokiu cheminiu formuliu. na tiesiog reikia pasidomet  4u.gif
o siaip sita Eris kosmetika visada buvo nebloga  ax.gif daug kam tikdavo, kas naudojo (tame tarpe ir as  tongue.gif ).

na taip, tos kurios supranta galetu sudetis pakomentuoti prausiklio ar toniko spuoguotai odai ir viskas butu aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 09, 18:43)
na taip, tos kurios supranta galetu sudetis pakomentuoti prausiklio ar toniko spuoguotai odai ir viskas butu aisku  rolleyes.gif

taip taip reikejo ir rasyt, nes is jusu pasisakymo pasirode, kad butent lenkiska kilme nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Natinuel Acne Stop ampulytes tokias, kur reikia pavienius spuogelius tepti? smile.gif kosmetologė siūlė, kad visai neblogas dalykas, galvoju, ar verta g.gif

http://www.natinuel....dTrattamento=60
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 12 08, 23:47)
Kaina ~45dol, yra Vilniuje Oze.

O konkreciau kur? Vaistinej? Kosmetikos parduotuvej?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 21:24)
Gal kas bandėte Natinuel Acne Stop ampulytes tokias, kur reikia pavienius spuogelius tepti?  smile.gif  kosmetologė siūlė, kad visai neblogas dalykas, galvoju, ar verta  g.gif

http://www.natinuel....dTrattamento=60

Bandziau ir dabar naudoju, tik labai dar neilgai, tai kolkas negaliu pasakyt kaip tiksliai veikia/ar veikia. Visai man patinka, lengva konsistencija, kaip tik po pudryte smile.gif bet, kad greiciau padetu spuogams gyti tai nepastebejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 09 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(EgleG @ 2010 12 09, 23:49)
Bandziau ir dabar naudoju, tik labai dar neilgai, tai kolkas negaliu pasakyt kaip tiksliai veikia/ar veikia. Visai man patinka, lengva konsistencija, kaip tik po pudryte  smile.gif bet, kad greiciau padetu spuogams gyti tai nepastebejau..

O tai dienai jį naudoji? parašyk kada po ilgesnio laiko atsiliepimus. Pas mane retai beatsiranda tų spuogų, bet visai gerai gal būtų kažkokią priemonę turėt tokiems atvejams. Nors man visai gerai ir arbatmedžio ea suveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 10, 01:45)
O tai dienai jį naudoji? parašyk kada po ilgesnio laiko atsiliepimus. Pas mane retai beatsiranda tų spuogų, bet visai gerai gal būtų kažkokią priemonę turėt tokiems atvejams. Nors man visai gerai ir arbatmedžio ea suveikia  g.gif

Dienai. Na, kaip priemone sunkiems atvejams tai kolkas man nepasirode labai veiksminga doh.gif ziuresim kas toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 12 09, 22:49)
Bandziau ir dabar naudoju, tik labai dar neilgai, tai kolkas negaliu pasakyt kaip tiksliai veikia/ar veikia. Visai man patinka, lengva konsistencija, kaip tik po pudryte  smile.gif bet, kad greiciau padetu spuogams gyti tai nepastebejau..

o kazin ar gerai gydant spuogus ant gydomosios priemones dar pudros uztept g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 10, 08:41)
o kazin ar gerai gydant spuogus ant gydomosios priemones dar pudros uztept  g.gif

Turit omeny gydantis spuogus dar ir su pudra pasidažius vaikščiot? Ar šiuo atveju, kad dienai tepą tą daiktą ir tada pudra?
Atsakyti