Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 05, 20:57)
Čia jis nuo ko padeda? nuo spuogų? ar nuo hormonų išsinormalizavimo? smile.gif

sako, kad nuo spuogu biggrin.gif nors as tai nezinau, geriu cinka jau kuri laika, bet pagerejimo nejauciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 05, 21:57)
Čia jis nuo ko padeda? nuo spuogų? ar nuo hormonų išsinormalizavimo? smile.gif

Cinkas labiau odai kaip suprantu, o hormonams pareguliuoti gali nakvišų aliejų pabandyti pagerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 05, 22:20)
Cinkas labiau odai kaip suprantu, o hormonams pareguliuoti gali nakvišų aliejų pabandyti pagerti smile.gif

Bandžiau, dar mėtosi namie pusė bonkės biggrin.gif bet per porą mėnesių nepajaučiau jokio poveiko ir mečiau blush2.gif gal reik pradėt vėl gert..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 06, 09:37)
Bandžiau, dar mėtosi namie pusė bonkės  biggrin.gif bet per porą mėnesių nepajaučiau jokio poveiko ir mečiau  blush2.gif gal reik pradėt vėl gert..

Aš irgi gėriau, bet tikrai negaliu teigti, kad padėjo man laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 06, 12:59)
Aš irgi gėriau, bet tikrai negaliu teigti, kad padėjo man laugh.gif

Man ir mano gyd šeimos sakė kad nakvišas reik gert jei krūtyse gėrybiniai gumbeliai darosi, o šeip tai sakė nieko iš jų naudingo. Nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Nakvišas aš taip pat geriu - poveikio nepastebiu. Kai pabaigsiu, kažin ar dar pirksiu, manau užteksiu ir su žuvų taukais.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik pas mane didesne problema atsirado su veikdu kai isvaziavau gyventi kitur ir labai daug priemoniu ismeginau ir tikrai niekas nepadejo ir siuo momentu pradejau naudoti vichy priemones veidui zinokit tikrai oda pradejo man atsigauti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytevln @ 2010 12 06, 21:08)
Sveikos mamytes ir ne tik pas mane didesne problema atsirado su veikdu kai isvaziavau gyventi kitur ir labai daug priemoniu ismeginau ir tikrai niekas nepadejo ir siuo momentu pradejau naudoti vichy priemones veidui zinokit tikrai oda pradejo man atsigauti. ax.gif

Sveika:) na žinok aš irgi naudojau Vichy priemones, bet man jos tikrai nebuvo stebuklingos..gal tiesiog man jos taip netiko, kaip jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 04, 20:30)
o jus su juo issigydete spuogus?tai vaistinis preparatas ar tiesiog kosmetinis kaip kremas?per kiek laiko pastebejote rezultatus?

100% issigydziau su juo, nes buvo tikrai ne kas,cia skaitosi kaip serumas naktinis,jis man ir veida paskaistino, rauksliu paakiuose nebera,man rezultatas pasimate kai intensyviai tepiau kas nakti ir liko apie puse buteliuko, dabar jau pabaigiau tai savo veido tokio kokybisko neesu maciusi ir isvis netikejau kad galima taip susitvarkyti oda, nu priliaupsinau cia ta Lierac biggrin.gif
Man nei pudros gydancios, nei kontraceptikai,nakvisa metus geriau niekas jau negelbejo, net pati netikiu,kad taip gerai tai ir dalinuosi vat su jumis, gal kuria is bedos istrauks 4u.gif
Kaina ~45dol, yra Vilniuje Oze.

Vishy man irgi stebuklo nepadare nors ji cia kazkaip vertinama
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 12 08, 23:47)
100% issigydziau su juo, nes buvo tikrai ne kas,cia skaitosi kaip serumas naktinis,jis man ir veida paskaistino, rauksliu paakiuose nebera,man rezultatas pasimate kai intensyviai tepiau kas nakti ir liko apie puse buteliuko, dabar jau pabaigiau tai savo veido tokio kokybisko neesu maciusi ir isvis netikejau kad galima taip susitvarkyti oda, nu priliaupsinau cia ta Lierac biggrin.gif
Man nei pudros gydancios, nei kontraceptikai,nakvisa metus geriau niekas jau negelbejo, net pati netikiu,kad taip gerai tai ir dalinuosi vat su jumis, gal kuria is bedos istrauks 4u.gif
Kaina ~45dol, yra Vilniuje Oze.

Vishy man irgi stebuklo nepadare nors ji cia kazkaip vertinama

paskaiciau apie ta seruma.. nezinau kaip ten is tiesu, bet raso, kad cia jauninantis serumas, kuri naudot geriausia nuo 40 metu g.gif ir pagrindines jo funkcijos sustangrinti, "pakelti" veido oda, o ne gydyti nuo spuogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 09, 08:38)
paskaiciau apie ta seruma.. nezinau kaip ten is tiesu, bet raso, kad cia jauninantis serumas, kuri naudot geriausia nuo 40 metu  g.gif ir pagrindines jo funkcijos sustangrinti, "pakelti" veido oda, o ne gydyti nuo spuogu  g.gif

turi AHA rūgšties, tik kad ji nelabai prieš spuogus kovoja
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 09, 10:16)
turi AHA rūgšties, tik kad ji nelabai prieš spuogus kovoja

tai gal odai tik to ir tereikejo -nusluoksniavo pavirsiu ir matosi rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti