Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

As spuogus issigydziau ,sakyciau issigelbejau nuo ju sio serumo deka,o buvo siaubas,ypac pries menesines doh.gif doh.gif dabar neturiu ne vieno,tikrai. Dedavau nakciai po pylino,gerai pagrauzdavo, bet nei randu nei paraudonavimo,po pertraukos pirksiu vel (galvoju kad pripras oda) nes nematatu kito issigelbejimo
user posted image
Papildyta:
Beje jis labai rugstus smile.gif
Atsakyti
Rugstus tai reiskia kad su rugstimis???
niu bet pavadinimo tai as niekaip neiskaitau, o paspaudus ant nuotraukos man jos nerodo g.gif
Atsakyti
As is populiariosios kosmetikos esu isbandziusi tikrai beveik viska, cia dar paauglysteje (garnier, nivea, clean&clear ir t.t.) veliau ir acne bp5 su acnecolor ir irgi nieko, dar veliau aknofan (tepaliukas perkamas vaistineje lyg su arbatmedzio aliejumi, skaiciau kad daug kam padejo) irgi nieko, veliau gydomosios kosmetikos, tikrai brangios, bet pavadinimas dabar ant liezuvio galo, bet nepamenu smile.gif, galiausiai kreipiausi i dermatologe, nes skaiciau, kad jos israso ivairias suplaktines is universiteto vaistines, na ko tikejaus, ta ir gavau, ji apziurejo odyte, pasake kad tai lengva aknes forma, israse ta suplaktine su antibijotiku + ant virsaus skinorena...po menesio pasirodziau su siek tiek pagerejusia oda, beda ta kad tos suplaktines visa gyvenima nesitepsi, ji su antibiotiku, tai kai po menesio dermatologe liepe nebenaudot jos, tept tik skinorena, vel viskas grizo kaip po senovei...dabar dar vis pasitepu ja ant naujai iskylanciu spuogu, bet efektas ne toks kai tepiau menesi visa veida...
siuo metu naudoju bioderma prausikli (skaiciau cia forume, kas turi odyte su siom problemom ji naudoja ir lyg padeda) ir tesiu skinorena, dermatologe sake galiu ji tept kad ir metus, bet kaip jau sakiau be tos suplaktines su antibiotiku, veidelis vis apsispuoguoja... doh.gif
dar galvoju gal gali man but taip nuo alergijos?jei gerai pamenu, kazkada dariausi kraujo tyrimus, kurie parode kad esu alergiska miltams...ja dariaus del kitu tikslu, ne del odos (del astmos), tai tie miltai taip ir liko nuosaly, gydytoja ju neakcentavo, o aptarinejo daugiau su kvepavimo dirginimu susijusius dalykus...tai gal ta alergija miltams man taip ant veido pasireiskia?bet ar gali buti nuo alergijos tuokie giluminiai spuogai, pulingi ir tokie, kurie is inkstiru virsta spuogais, papuliuoja?as kazkaip manau kad alerginis berimas turetu but tokie paraudimai, spuogeliai, bet kaip ir tusti...na nezinau ar suprantat ka turiu galvoj verysad.gif
arba bus hormonai kalti, nes pries tas dienas spuogeliu dar padaugeja, ir tomis dienomus, na praktiskai 2 savaites per menesi is vis i veidrodi stengiuos neziuret lotuliukas.gif doh.gif
lauksiu patarimu ir tiesiog nuomoniu, jei kieno panasi situacija, kuria sugebejot pakeisti ir susitvarkyt odyte, rasykit, busiu labai dekinga... smile.gif nes jau praradau vilti ja sutvarkyt, galvoju gal net KT pabandyt koki menesi, gal is ties tie hormonai siauteja ir juos sureguliuotu KT? smile.gif nebezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 04, 18:12)
As is populiariosios kosmetikos esu isbandziusi tikrai beveik viska, cia dar paauglysteje (garnier, nivea, clean&clear ir t.t.) veliau ir acne bp5 su acnecolor ir irgi nieko, dar veliau aknofan (tepaliukas perkamas vaistineje lyg su arbatmedzio aliejumi, skaiciau kad daug kam padejo) irgi nieko, veliau gydomosios kosmetikos, tikrai brangios, bet pavadinimas dabar ant liezuvio galo, bet nepamenu smile.gif, galiausiai kreipiausi i dermatologe, nes skaiciau, kad jos israso ivairias suplaktines is universiteto vaistines, na ko tikejaus, ta ir gavau, ji apziurejo odyte, pasake kad tai lengva aknes forma, israse ta suplaktine su antibijotiku + ant virsaus skinorena...po menesio pasirodziau su siek tiek pagerejusia oda, beda ta kad tos suplaktines visa gyvenima nesitepsi, ji su antibiotiku, tai kai po menesio dermatologe liepe nebenaudot jos, tept tik skinorena, vel viskas grizo kaip po senovei...dabar dar vis pasitepu ja ant naujai iskylanciu spuogu, bet efektas ne toks kai tepiau menesi visa veida...
siuo metu naudoju bioderma prausikli (skaiciau cia forume, kas turi odyte su siom problemom ji naudoja ir lyg padeda) ir tesiu skinorena, dermatologe sake galiu ji tept kad ir metus, bet kaip jau sakiau be tos suplaktines su antibiotiku, veidelis vis apsispuoguoja... doh.gif
dar galvoju gal gali man but taip nuo alergijos?jei gerai pamenu, kazkada dariausi kraujo tyrimus, kurie parode kad esu alergiska miltams...ja dariaus del kitu tikslu, ne del odos (del astmos), tai tie miltai taip ir liko nuosaly, gydytoja ju neakcentavo, o aptarinejo daugiau su kvepavimo dirginimu susijusius dalykus...tai gal ta alergija miltams man taip ant veido pasireiskia?bet ar gali buti nuo alergijos tuokie giluminiai spuogai, pulingi ir tokie, kurie is inkstiru virsta spuogais, papuliuoja?as kazkaip manau kad alerginis berimas turetu but tokie paraudimai, spuogeliai, bet kaip ir tusti...na nezinau ar suprantat ka turiu galvoj  verysad.gif
arba bus hormonai kalti, nes pries tas dienas spuogeliu dar padaugeja, ir tomis dienomus, na praktiskai 2 savaites per menesi is vis i veidrodi stengiuos neziuret  lotuliukas.gif  doh.gif
lauksiu patarimu ir tiesiog nuomoniu, jei kieno panasi situacija, kuria sugebejot pakeisti ir susitvarkyt odyte, rasykit, busiu labai dekinga... smile.gif nes jau praradau vilti ja sutvarkyt, galvoju gal net KT pabandyt koki menesi, gal is ties tie hormonai siauteja ir juos sureguliuotu KT? smile.gif nebezinau... doh.gif

Tikrai nemanau, kad pūlingi spuogai gali būti nuo alergijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 04, 19:25)
Tikrai nemanau, kad pūlingi spuogai gali būti nuo alergijos schmoll.gif

Na va...as ir taip pat manau, todel tikriausiai lieka hormonus kaltint...nes paauglyste jau tikrai praejusi...nezinau gal pabandyt pas ginekologe pasirodyt, nors taip nenoriu tu KT gert...bet jei reiktu tik sureguliuot juos, galbut uztektu neilgo kurso ir atsikratyciau pagaliau sio savo baubo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 04, 19:51)
Na va...as ir taip pat manau, todel tikriausiai lieka hormonus kaltint...nes paauglyste jau tikrai praejusi...nezinau gal pabandyt pas ginekologe pasirodyt, nors taip nenoriu tu KT gert...bet jei reiktu tik sureguliuot juos, galbut uztektu neilgo kurso ir atsikratyciau pagaliau sio savo baubo... smile.gif

Dar esu skaiciusi, kad reiketu issitirti ar nera skrandyje helicobacterie pilori, ir del veido erkutes, nes tai gali sukelti spuogus ir kad ir kaip gydytum, jie nepraeis, bet nei vienas dermatologas apie tai net neuzsimine, ir neisivaizduoju, kur toki tyrima pati galeciau pasidaryt ir ar is vis jie daromi be siuntimo...gal kas daretes?padejo/nepadejo?ar esate girdejusios kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 04, 17:35)
Rugstus tai reiskia kad su rugstimis???
niu bet pavadinimo tai as niekaip neiskaitau, o paspaudus ant nuotraukos man jos nerodo  g.gif

LIERAC coherence serumas,pati neiskaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 12 04, 21:20)
LIERAC  coherence serumas,pati neiskaitau doh.gif

o jus su juo issigydete spuogus?tai vaistinis preparatas ar tiesiog kosmetinis kaip kremas?per kiek laiko pastebejote rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2010 12 04, 20:20)
LIERAC  coherence serumas,pati neiskaitau doh.gif

Kur jo galima isigyti? Kokia apytiksliai kaina? Aciu.
Atsakyti
Sveikos, apsilankiau ir aš jūsų temelėje. ax.gif pas mane problema tokia, kad visą gyvenimą turėjus lygią gražią odą, net paauglystėj neturėjus nei vieno spuogo, dabar vat esant ketvirčio amžiaus pradėjo kilt spuogai verysad.gif sieju tą su KT nutraukimu. Plaukų slinkimą nežmonišką jau atkentėjau (jau auga ežiukas naujų plaukučių), o vat su spuogais nesusitariam niekaip... Šeip nebandžiau jokių priemonių nuo spuogų, nes dažniausiai jie kyla prieš mm, kartais ir vidury ciklo pasitaiko... Naudoju eko kosmetiką, be chemikalų, galvoju gal tie aliejai turi įtakos? g.gif ar čia kol hormonai nenusistovės normaliai taip nieks ir nepasikeis? gal kuri turit panašios patirties? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 05, 16:21)
Sveikos, apsilankiau ir aš jūsų temelėje. ax.gif  pas mane problema tokia, kad visą gyvenimą turėjus lygią gražią odą, net paauglystėj neturėjus nei vieno spuogo, dabar vat esant ketvirčio amžiaus pradėjo kilt spuogai  verysad.gif  sieju tą su KT nutraukimu. Plaukų slinkimą nežmonišką jau atkentėjau (jau auga ežiukas naujų plaukučių), o vat su spuogais nesusitariam niekaip... Šeip nebandžiau jokių priemonių nuo spuogų, nes dažniausiai jie kyla prieš mm, kartais ir vidury ciklo pasitaiko... Naudoju eko kosmetiką, be chemikalų, galvoju gal tie aliejai turi įtakos?  g.gif ar čia kol hormonai nenusistovės normaliai taip nieks ir nepasikeis? gal kuri turit panašios patirties?  mirksiukas.gif

Mano problema truputi panaši. Paauglysteje tikrai turejau spuogu ir visap juos gydžiau, net antibijotikais, bet vėliau kažkaip apnyko. Tiesiog praejo, na ne visi, bet veidelis buvo apsitvarkęs. Tada del kitų priežasčių geriau 3mėn KT. Po metimo iškart nieko nebuvo, bet va praėjo kokie dar 3 mėn ir situacija siaubinga. ( Skaičiau KT temose, kad beveik visoms panelems metus KT prasideda nesąmonės: spuogai, plaukų slinkimas, ir didelei daliai tas pasireiškia tik po pusės metų).
Taiva, gydau as ją paprastai - ekologiška kosmetika ir aliejai, rezultato didžiojo nematyti, bet manau čia tiesiog turi praeiti laikas, turi hormonai susinormalizuoti.
Bandysiu dar kokį cinką pagerti, stebuklu nesitikiu, bet manau blogiau nebus...
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2010 12 04, 18:12)

pas mane problema vienas prie vieno biggrin.gif kaip su ja susitvarkyt, nepatarsiu, nes dar pati nesusitvarkiau smile.gif bet dabar atsisakiau bet kokios chemines kosmetikos, naudoju naturalu krema, ziuresiu kas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 12 05, 19:28)
Mano problema truputi panaši. Paauglysteje tikrai turejau spuogu ir visap juos gydžiau, net antibijotikais, bet vėliau kažkaip apnyko. Tiesiog praejo, na ne visi, bet veidelis buvo apsitvarkęs. Tada del kitų priežasčių geriau 3mėn KT. Po metimo iškart nieko nebuvo, bet va praėjo kokie  dar 3 mėn ir situacija siaubinga. ( Skaičiau KT temose, kad beveik visoms panelems metus KT prasideda nesąmonės: spuogai, plaukų slinkimas, ir didelei daliai tas pasireiškia tik po pusės metų).
Taiva, gydau as ją paprastai - ekologiška kosmetika ir aliejai, rezultato didžiojo nematyti, bet manau čia tiesiog turi praeiti laikas, turi hormonai susinormalizuoti.
Bandysiu dar kokį cinką pagerti, stebuklu nesitikiu, bet manau blogiau nebus...

Čia jis nuo ko padeda? nuo spuogų? ar nuo hormonų išsinormalizavimo? smile.gif
Atsakyti