Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 11 26, 19:01)
sveikos 4u.gif
siandien buvau pas dermatologe tai israse SYNCHROLINE kremuka ir losijona gal kas bandete? ar padejo? mirksiukas.gif

VIS DAR NEGAVAU ATSAKYMO 4u.gif negi nieks nebandete
Atsakyti
Laba vakara, gal kas placiau galetumet ponios paaiskint, kuom skiriasi tarkim Rasos drekinamas kremas visiems odos tipams ir kremas-gelis probleminei odai? Meginu praminkstint savo zandukus, kurie pavarge nuo zaizdeliu, randeliu, raudonumu.. schmoll.gif

P.S. Gal kas naudojot is rasos veido kaukes http://www.biok.lt/lt/biok-kaukes ? Ieskau kazko raudonumams, demelem ir zaizdelems, priemones, kad dingtu nuo zanduku ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 02 gruodžio 2010 - 20:50
QUOTE(stalazass @ 2010 12 02, 20:43)
Laba vakara, gal kas placiau galetumet ponios paaiskint, kuom skiriasi tarkim Rasos drekinamas kremas visiems odos tipams ir kremas-gelis probleminei odai? Meginu praminkstint savo zandukus, kurie pavarge nuo zaizdeliu, randeliu, raudonumu..  schmoll.gif

P.S. Gal kas naudojot is rasos veido kaukes http://www.biok.lt/lt/biok-kaukes ? Ieskau kazko raudonumams, demelem ir zaizdelems, priemones, kad dingtu nuo zanduku ..

skiriasi turbut tuo, kad vienas drekinantis visiems odos tipams, o kitas gelis su rugstim probleminei odai biggrin.gif
naudojau as ji. efekto kazkokio labai teigiamo nepastebejau. gal tiksliau - nebuvo visiskai isskirtinis. bet tikriausiai cia individualiai - suzinosi kai pabandysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 02, 15:20)
Butinai daryk pertrauka. Kas puse metu reiketu darytis pertrauka.

beje,o tai teisingai supratau,kad toj foto tave taip isbere po alkaicio serumo,o iki tol oda buvo lygutele?

bijau user posted image
taip, buvo lygi oda.
iš Alkaičio turėjau visą rinkinį: prausiklis, tonikas, serumas, kremai: dieninis ir naktinis, kaukė.

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 12 02, 15:23)
mano pusseserė farmacininkė, tai ji man jau seniai aiškindavo, kad visus vitaminus reikia gert su pertraukom..maždaug mėnesį geri - savaitės pertauka, dvi - dar geriau

man sakė, kad pajust nakvišų poveikį reik gert apie pusę metų, tai kur ten per mėnesį nieko nepajausčiau ...
bet baigiu, kas likę, o likę labai nedaug ir darysiu pertrauką. Norėčiau cinko pagert

QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 02, 16:26)
O kas tos RUGSTYS yra? Konkreciau?  4u.gif

jums dar skaityt ir skaityt, labai naudingos paskutinės dvi rūgščių temos Veido priežiūroj.
Rūgštis AHA, balina oda, nusluoksniuoja negyvas ląsteles.
Rūgštis BHA įsiskverbia į inkštirą ir jį tirpo, biškuti balina, oda irgi nusluoksniuoja.
aš tik pradėjus tas dvi naudot matau pagerėjimą, kitaip niekaip. Aišku dar reik atsirinkt kremus ir kt., kurie tų porų nekimštų.
Vnž tai didelis darbas mano akim žiūrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 02, 21:04)
skiriasi turbut tuo, kad vienas drekinantis visiems odos tipams, o kitas gelis su rugstim probleminei odai biggrin.gif
naudojau as ji. efekto kazkokio labai teigiamo nepastebejau. gal tiksliau - nebuvo visiskai isskirtinis. bet tikriausiai cia individualiai - suzinosi kai pabandysi smile.gif

Tai turbut rugtis nelabai tiktu nualintai, pazeistai odai. Na matot, galvoju ivairiausius variantus, kaip pasalint tus visus pazeidimus nuo zandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 12 02, 21:22)
Tai turbut rugtis nelabai tiktu nualintai, pazeistai odai. Na matot, galvoju ivairiausius variantus, kaip pasalint tus visus pazeidimus nuo zandu sad.gif

manau, kad tiktų, jei dėmės reik AHA rūgšties.

RASA kremas-gelis probleminei odai - "Specialiai probleminei odai sukurtas kremas – gelis su aktyviaisiais priedais neužkemša porų ir gerina odos būklę. Siera slopina riebalinių liaukų veiklą, mažina odos blizgesį. Salicilo rūgštis (BHA) veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai, neleidžia atsirasti spuogams. Gelyje esantis hialuronas drėkina odą, lygina odos paviršių. Naudojant ilgesnį laiką mažėja odos spuoguotumas, nyksta inkštirai. Tinka mišriai, riebiai probleminei odai. Geriausiam rezultatui pasiekti rekomenduojama naudoti kartu su kitais "RASA" serijos probleminei odai produktais. Patikrinta dermatologų. Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus."
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 02, 21:24)
manau, kad tiktų, jei dėmės reik AHA rūgšties.

RASA kremas-gelis probleminei odai - "Specialiai probleminei odai sukurtas kremas – gelis su aktyviaisiais priedais neužkemša porų ir gerina odos būklę. Siera slopina riebalinių liaukų veiklą, mažina odos blizgesį. Salicilo rūgštis (BHA) veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai, neleidžia atsirasti spuogams. Gelyje esantis hialuronas drėkina odą, lygina odos paviršių. Naudojant ilgesnį laiką mažėja odos spuoguotumas, nyksta inkštirai. Tinka mišriai, riebiai probleminei odai. Geriausiam rezultatui pasiekti  rekomenduojama naudoti  kartu su kitais "RASA" serijos probleminei odai produktais. Patikrinta dermatologų. Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus."

Nu jo, ten tokios "balos" is zaizdeliu, paraudimu, randuku kratinys ant abieju zanduku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 02 gruodžio 2010 - 21:31
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 02, 21:13)
.
Rūgštis AHA, balina oda, nusluoksniuoja negyvas ląsteles.
Rūgštis BHA įsiskverbia į inkštirą ir jį tirpo, biškuti balina, oda irgi nusluoksniuoja.
aš tik pradėjus tas dvi naudot matau pagerėjimą, kitaip niekaip. Aišku dar reik atsirinkt kremus ir kt., kurie tų porų nekimštų.
Vnž tai didelis darbas mano akim žiūrint  smile.gif

Suprantu, kad atitaikyt krema veidui yra didele sekme.
O ar tokiu kremu nusipirkt nera problematiska, ju visur galima rast?
Gal galit keleta pavadinimu parasyt gamintoju? ax.gif
Atsakyti
Pasiūlykit maitinantį kremą žiemai tinkantį probreliminei odai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 12 02, 21:28)
Nu jo, ten tokios "balos" is zaizdeliu, paraudimu, randuku kratinys ant abieju zanduku smile.gif

oj balas tik stiprios rūgštys sulygins ir tai nėra 100 proc. Jums jau reikia rūgštinių valymų, lazerio procedūrų smile.gif

QUOTE(Qwertyio @ 2010 12 02, 22:31)
Suprantu, kad atitaikyt krema veidui yra didele sekme.
O ar tokiu kremu nusipirkt nera problematiska, ju visur galima rast?
Gal galit keleta pavadinimu parasyt gamintoju? ax.gif

su rūgštim?
aš su AHA rūgštim turėjau Zeniac LP
Su BHA rūgštim man tinka ir patinka Rasos kremas-gelis.
bet daug tų kremų yra, jei situacija tikrai bloga, manau vertėtų labiau pasidomėt ax.gif
abu kremus galima rast vaistinėse, parduotuvėse

QUOTE(hoyden @ 2010 12 02, 22:40)

probleminės odos jūsų vietoj maitinamuoju kremu netepčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2010 12 02, 22:40)

o kokia odos problema?
Atsakyti
Na, gal ne taip issireiskiau, norejau pasakyt, kad is daugelio mazu raudonu lopineliu, sudarytas plemas, kuris puikuojas ant zando smile.gif tai yra abieju smile.gif dabar teplioju visokiais balinanciais, tai kazkiek balsta, bet norisi kazko, pati suprantat .. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 02 gruodžio 2010 - 23:14