Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 12 02, 10:16)
gėriau porą metų su pertraukom nakvišų aliejų..deja jokio poveikio nepastebėjau sad.gif

drinks_cheers.gif as geriau 9 men be pertauku, absoliuciai jokio poveikio, bent jau teigiamo, nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 02, 11:59)
drinks_cheers.gif as geriau 9 men be pertauku, absoliuciai jokio poveikio, bent jau teigiamo, nebuvo.

tai va..tai paskui numojau ranka ir tiek smile.gif aišku, pakenkt nepakenkė, bet naudos 0
Atsakyti
Man nakvisu aliejus sureguliavo mm cikla - tokia ir yra jo pagrindine uzduotis mirksiukas.gif Baigiu isgerti 180 kapsuliu pakuote - kas diena po 1.
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 12 02, 12:47)
Man nakvisu aliejus sureguliavo mm cikla - tokia ir yra jo pagrindine uzduotis mirksiukas.gif Baigiu isgerti 180 kapsuliu pakuote - kas diena po 1.

As geriau metus, tai ir man sureguliavo cikla, bei nueme bet kokius pilvo pamaudimus pries mm, nieko nebejausdavau.. tai manau poveikis tikrai yra, planuoju vel prie jo grysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 12 02, 10:08)
Ir aš taip maniau. Bet mano ginekologas, kuris surado hormonu disbalansą mane patikino, kad nakvišu aliejus ir besitvarkanti veido oda nieko bendro neturi. Nakvišų aliejus neturintis tokios galios. Nors gerus pokyčius pastebėjau pati.. Vistiek gerai pagelti.

ania?
aš geriu jau 1,5 metų, bijau labai nutraukt, kad vėl nebūtų kaip buvę, nes po to, kai susivariau odą pradėjau gert, man padėjo (gal), sunku pasakyt, kas būtų buvę, jei nebūčiau pradėjus gert ...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 02, 14:40)
ania?
aš geriu jau 1,5 metų, bijau labai nutraukt, kad vėl nebūtų kaip buvę, nes po to, kai susivariau odą pradėjau gert, man padėjo (gal), sunku pasakyt, kas būtų buvę, jei nebūčiau pradėjus gert ...

Butinai daryk pertrauka. Kas puse metu reiketu darytis pertrauka.

beje,o tai teisingai supratau,kad toj foto tave taip isbere po alkaicio serumo,o iki tol oda buvo lygutele?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 02, 16:20)
Butinai daryk pertrauka. Kas puse metu reiketu darytis pertrauka.

beje,o tai teisingai supratau,kad toj foto tave taip isbere po alkaicio serumo,o iki tol oda buvo lygutele?

mano pusseserė farmacininkė, tai ji man jau seniai aiškindavo, kad visus vitaminus reikia gert su pertraukom..maždaug mėnesį geri - savaitės pertauka, dvi - dar geriau
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 12 02, 15:23)
mano pusseserė farmacininkė, tai ji man jau seniai aiškindavo, kad visus vitaminus reikia gert su pertraukom..maždaug mėnesį geri - savaitės pertauka, dvi - dar geriau

is esmes tai tiesa. bet yra ir kita tiesa, kuo toliau, tuo garsiau sakoma. kad jokie sintetiniai vitaminai ir maisto papildai organizmo isvis nera pasisavinami. juos gauname su maistu. todel labiausiai, trukstant tam tikru elementu, reiketu kreipti demesi i maista ir stengtis viska gauti su juo, o ne su tabletem. aisku cia velgi - turbut galima butu gincytis, nes yra ir kitokiu nuomoniu. bet as is dalies buciau linkus tiketi. nes tiesa sakant niekada, absoliuciai niekada, nuo jokiu vitaminu nejauciau kazkokio pagerejimo. ta prasme ar geriu juos, ar ne - jokio poveikio. na zinoma isskyrus moralini pasitenkinima ir saviitaiga, kad poveikis tikrai teigiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 12 02, 16:52)
is esmes tai tiesa.  bet yra ir kita tiesa, kuo toliau, tuo garsiau sakoma. kad jokie sintetiniai vitaminai ir maisto papildai organizmo isvis nera pasisavinami. juos gauname su maistu. todel labiausiai, trukstant tam tikru elementu, reiketu kreipti demesi i maista ir stengtis viska gauti su juo, o ne su tabletem. aisku cia velgi - turbut galima butu gincytis, nes yra ir kitokiu nuomoniu. bet as is dalies buciau linkus tiketi. nes tiesa sakant niekada, absoliuciai niekada, nuo jokiu vitaminu nejauciau kazkokio pagerejimo. ta prasme ar geriu juos, ar ne - jokio poveikio. na zinoma isskyrus moralini pasitenkinima ir saviitaiga, kad poveikis tikrai teigiamas biggrin.gif

dėl pasisavinimo, tai tikrai, kad ten mes daugiau sysiuką nuspalvinam geltonai ir tiek..smile.gif esu skaičius kažkur, kad įvairių vitaminų pasisavinimas svyruoja ties 1-3 procentais...
su maistu tai aš išvis nežinau, ar mes ką nors gero gaunam..nebent naminį maistą valgom..smile.gif na bet čia irgi, kiek žmonių, tiek nuomoniųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 12 02, 15:55)
dėl pasisavinimo, tai tikrai, kad ten mes daugiau sysiuką nuspalvinam geltonai ir tiek..smile.gif esu skaičius kažkur, kad įvairių vitaminų pasisavinimas svyruoja ties 1-3 procentais...
su maistu tai aš išvis nežinau, ar mes ką nors gero gaunam..nebent naminį maistą valgom..smile.gif na bet čia irgi, kiek žmonių, tiek nuomoniųsmile.gif

taigi butent - kai maistas jau nebe maistas, o kazkas sudarytas is maisto priedu, tai zinoma kazko ypac gero tikrai negauname doh.gif o po to gydomes sintetika ir dar labiau susergam biggrin.gif ech, bet ka daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 01, 22:53)
turbūt padės tik rūgštys

O kas tos RUGSTYS yra? Konkreciau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 02, 15:33)
As geriau metus, tai ir man sureguliavo cikla, bei nueme bet kokius pilvo pamaudimus pries mm, nieko nebejausdavau.. tai manau poveikis tikrai yra, planuoju vel prie jo grysti  ax.gif

drinks_cheers.gif Pagal sudeti giriamas http://www.nakvisual...roduktai/2.html

Man jis labai tinka ax.gif
Atsakyti