Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(ZBITKA @ 2010 09 15, 14:28)
nezinau, ar lietuvoje yra bet as nusipirkau essence pudra-putas spuoguotai odai. esu patenkinta rezultatu

Yra, bandytos, noriu kažko kito.
-------------
Buvau šiandien rūgštiniame valyme, po pirmo karto sunku kažkada pasakyti.
Šnekėjau su kosmetologe apie pudras, sako negali būti, kad nuo mineralinių poodiniai spuogeliai rolleyes.gif gal sutapimas tada buvo toks..
Beje, ar galiu ryt pudra dažytis, kai šiandien valymas atliktas? g.gif
Dėl antibiotikų, pati nuo žiemos gydžiausi tik jais, pradžioje patiko, dabar, man atrodo, nebeveikia jie mano odos. Be to, visą gyvenimą ant antibiotikų nesėdėsiu. Todėl bandau kitus gydymo būdus, šiuo atveju, valymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 rugsėjo 2010 - 21:25
labas vakaras.kaip bebutu liudna-aktuali labai ir man si tema...labiausiai padeda nestumas arba kontraceptikai smile.gif o dabar rimtai-gal galit pakomentuoti sias priemones:
rugstinis pilingas
AQUA,GLYCOLIC ACID,GLYCERIN,LACTIC ACID,SODIUM HYDROXIDE,HYDROXYETHYLCELLIULOSE,PEG-40 HYDROGENATED OIL,DIALOZIDINYL UREA,METHYLPARABEN,PROPYLPARABEN

mikropilingas
AQUA,MINERAL OIL,DIATOMECEOUS EARTH,PEG-8 STEARATE,GLYCERIL STEARATE,PEG-100 STEARATE,GLYCERIN,HELLIANTHUS ANNUUS(SUNFLOWER) SEED OIL,CETYL ALKOHOL,CETEARYL ALKOHOL,PEG-20 STEARATE,OXYDIZED POLYETHYLENE,DIMETHICONE,TOCOPHERYL,ACETATE,CARICA PAPAYE FRUIT JUISE,TRIDECETH-9,BISABOLOL,CITRIC ACID,
dar sarasiukas tesiasi,bet rasau nuo pakuotes,tai jau biski pabodo...nepykit,jei su klaidom
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 09 15, 22:28)
labiausiai padeda nestumas arba kontraceptikai smile.gif

Ir kodėl nei vienas iš būdų nepriimtinas doh.gif
O šiaip KT man nepadėjo ir šiaip visgi manau, kad jų paskirtis kita.
Atsakyti
kodel sakai,kad kita? smile.gif ne visu.as geriau gydymosi tikslais,turiu moterisku bedu visokiu,tai tas kontracepcinis poveikis gaunasi kaip naudingas salutinis poveikis.man padedavo.
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 09 15, 15:28)
dar sarasiukas tesiasi,bet rasau nuo pakuotes,tai jau biski pabodo...nepykit,jei su klaidom

Perkelkit temą Mokomės suprasti kosmetiką, analizuojam sudėtis, pirmą žinutę paskaičius. Ir visgi reiktų pilnos sudėties... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 16 rugsėjo 2010 - 00:41
aciu smile.gif eisiu nurasinet... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ka patartumete nuo veido riebalavimosi? Ilgai naudojau avene firmos, bet kazkaip po valandos-dvieju vistiek visas veidas blizga.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 15, 21:24)
Yra, bandytos, noriu kažko kito.
-------------
Buvau šiandien rūgštiniame valyme, po pirmo karto sunku kažkada pasakyti.
Šnekėjau su kosmetologe apie pudras, sako negali būti, kad nuo mineralinių poodiniai spuogeliai  rolleyes.gif  gal sutapimas tada buvo toks..
[B]Beje, ar galiu ryt pudra dažytis, kai šiandien valymas atliktasg.gif [/b]
Dėl antibiotikų, pati nuo žiemos gydžiausi tik jais, pradžioje patiko, dabar, man atrodo, nebeveikia jie mano odos. Be to, visą gyvenimą ant antibiotikų nesėdėsiu. Todėl bandau kitus gydymo būdus, šiuo atveju, valymus.

manau priklauso nuo valymo.Aš darausi rūgštinisu,tai man visada sako ,kad tą pačią dieną ir kitą neneuadot nieko naujo prie ko oda nepripratus. MAnau reikia žiūrėt nuo būklės.Man paparastai oda būna gerokai apsausėjus,nesinori tepti ir pudros :}
Atsakyti
labutis,na man spuoguotas veidas ir didziule problema.. uzeina bangom tokiom.tai pranyksta,tai padaugeja.kazkaip pasiskundziau bendradarbei,tai sako reikia gert ALAUS MIELIU TABLETES MAZDAUG PUSE METU,tada praeis visi spuogai,jai paciai taip buvo ir ne tik ant veido,o ir ant kuno. na tai dabar nusipirkau tabletyciu ir pradedu puses metu maratona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2010 09 16, 19:55)
labutis,na man spuoguotas veidas ir didziule problema.. uzeina bangom tokiom.tai pranyksta,tai padaugeja.kazkaip pasiskundziau bendradarbei,tai sako reikia gert ALAUS MIELIU TABLETES MAZDAUG PUSE METU,tada praeis visi spuogai,jai paciai taip buvo ir ne tik ant veido,o ir ant kuno. na tai dabar nusipirkau tabletyciu ir pradedu puses metu maratona smile.gif

Mane kaip tik nuo jų buvo išbėrę, nors iki tol neturėjau spuogų visai. Ir palyginus nemažai žmonių yra alergiški B grupės vitaminam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 rugsėjo 2010 - 17:59
QUOTE(brangiakaile @ 2010 09 16, 18:55)

man kosmetologė sakė, kad tik nesugalvočiau gert mielių tablečių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 09 16, 18:52)
manau priklauso nuo valymo.Aš darausi rūgštinisu,tai man visada sako ,kad tą pačią dieną ir kitą neneuadot nieko naujo prie ko oda nepripratus. MAnau reikia žiūrėt nuo būklės.Man paparastai oda būna gerokai apsausėjus,nesinori tepti ir pudros :}

Na šiek tiek dažiausi, lyg viskas ok smile.gif vakar tai jau leidau ilsėtis veidui.
Atsakyti