Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 28, 16:27)
aistuliaa,labai norejau pakalusti,o pas jus buvo randeliu pries valymus ir ar bent kiek jie pamazejo-pasviesejo,na kaip nors maziau matomi pasidare?

Buvo, pašviesėjo, jie tokie dabar mažiau matomi, visa veido spalva tokia susilyginusi ..
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 23, 14:06)
nusipirkau arbatmedzio aliejuka laukiu rezultatu,gal kas placiau apie ji 4u.gif ?

patepus spuogiukas issauseja ir dingsta, bet sitas aliejukas neapsaugo nuo nauju spuogiuku formavimosi. Visai gerai naudoti kaip greitaja pagalba. Tik as dazniau sau naudoju levandu alieju, jis veikia panasiai. Arbatmedzio man grauzia ir kokiom dviem valandom lieka raudona deme, kur buvo tepta, jeigu netiksliai uztepu sau.
Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri bandėt Neutrogena Visibly Clear liniją g.gif įdomu būtų išgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti

As bandziau man nieko nepadejo visiskai.
Siaip kas nors kazkiek aptvarke veido oda ,tai buvo SkinCode visa linija ir Clinique firma ,visa linija (kuria dabar ir naudoju) man nuo pastarosios geriausias efektas .Dar man tiko Seba Med veido prausiklis .Abi firmos yra svariausios is man zinomu ,maziausiai visokio S prideta .
Kas del KT man dar net dvieju savaiciu nepavartojus ,oda zymiai pagerejo ,du spuogus beturiu ,kai turejau kone 20 vienu momentu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 28, 13:51)
patepus spuogiukas issauseja ir dingsta, bet sitas aliejukas neapsaugo nuo nauju spuogiuku formavimosi.

Na, kodėl, arbatmedis juk antibakterinis, jį galima naudoti vietoj benzoilo peroksido, tai turbūt galima sakyti, kad kažkiek apsaugo nuo naujų spuogų susidarymo, jei bus ant viso veido naudojamas.

QUOTE(burbery ♥ @ 2010 11 28, 17:01)
As bandziau man nieko nepadejo visiskai.
Siaip kas nors kazkiek aptvarke veido oda ,tai buvo SkinCode visa  linija ir Clinique firma ,visa  linija (kuria dabar ir naudoju) man nuo pastarosios geriausias efektas .Dar man tiko Seba Med veido prausiklis .Abi firmos yra svariausios is man zinomu ,maziausiai visokio S prideta .
Kas del KT man dar net dvieju savaiciu nepavartojus ,oda zymiai pagerejo ,du spuogus beturiu ,kai turejau kone 20 vienu momentu.

Mano žiniom nelabai ten kas "švaresnio" už kitas linijas yra... Tik tiek, kad pvz Clinique priemonės yra be kvapiųjų medžiagų.
Atsakyti
Sveikutės!
Gal kuri nors savo probleminės / spuoguotos odelės priežiūrai naudojate Acne.org priemones? Jei taip, ar jums jos patiko / padėjo?
Labai įdomu būtų pasidalinti patirtimi. Pati ką tik įsigijau ir dar tik pradėjau naudoti. Labai tikiuosi, kad padės... 4u.gif Nes jei ne, tai ir vėl bus neviltis, ką daryti su savo vargstančiu veideliu verysad.gif

P.s. paieškojau atsiliepimų šioje ir susijusiose temose, bet pasisakymų lyg ir neradau (atsiprašau, jei "pražiūrėjau" 4u.gif )...
Atsakyti
Sveiki,

Na, ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Spuogai mane kamavo nuo paauglystes ir kaip ir dauguma, tam isleidau begale pinigu..nuo pigiausiu iki brangiausiu kremu isbandziau, ka jau kalbet apie veido valymus ir t.t. Is tikruju daug kas padeda, bet LAIKINAI. prie kai kuriu produktu oda pripranta ir darosi neveiksminga, prie kitu (pvz ACTIPUR ar ZENIAC) priesingai - pripranta taip, kad nenaudojant darosi dar baisiau. Siaip Actipur ir Zeniac naudojau ilga laika ir tikrai dziaugiausi rezultatu, bet po to kazkaip neturejau atliekamu pinigu (nes visgi jie kainuoja) ir nepanaudojus vos savaite supratau, kad cia kazkas ne taip......
Kosmetologes irgi tik laikina alternatyva....isvalai, paspaudineja ta oda ir viskas - tik kai kuriam laikui, vel turi eiti. O kiek galima ta oda kankinti????
Pradejau dometis naturaliais gydymo budais, pradejau sveikiau maitintis,tapau vegetare - viskas pagerejo mazdaug 60%, bet ne iki galo. Bandziau toliau kaukes (siaip pakankamai gera netgi buvo is AVON su arbatmedziu) ir t.t., kol viena diena atradau Kvapu namus (tiksliau, daug kas rekomendavo) http://www.kvapunamai.lt/ rekomenduoju visiems i tuos Ciurlionio gatvej nueiti. Ten mane taaaaaaaaip pakonsultavo!!! Pasirodo, jos ten turi gydytoju issilavinimus. Zodziu, dave 2 aliejukus naturalius veidui ir viena gert (sake, kad jei beria tokioj ir tokioj vietoj, kazkas su kepenimis). Zinokit taaaaaaaip padejo!!! O oda taip priprato prie naturaliu dalyku, kad kai uzsidedu pirktine kauke, tik blogesnis efektas pasidaro (daugiau ir nededu). Net "pasislykstejimas" kilo nuo cheminiu kremu ir t.t.Tie alejai puikiai drekina oda, padaro ja matine ir netgi inkstirai dingo. Ir tikrai neatrodo riebiai tongue.gif Zodziu, sumokejau apie 80LT, bet tuos 2 aliejukus jau 3ar 4 menesius turiu, vienas prie pabaigos, o kito gal dar keliems men uzteks. Labai ju nedaug tereikia. Siaip gal nesakysiu pavadinimu alieju, nes kiekvienam ten parenka individualiai, isklausinejo manes apie visa mano gyvenimo aplinka, mityba, darba, mokslus, aktyvuma ir t.t. Taigi, issigydziau dar kazkiek proc. Po to, suzinojau apie salia Kvapu namu esancioje VEGE parduotuveje tokius naturalius miltelius http://www.vegetariz...?id_product=165 aisku, jie brangesni, bet su drauge pasidalinom per puse, ten po grama naudot, tai ilgam uztenka. Girdejau, kad jie labai gerai visiems, kas turi problemu su veidu. Valo krauja ir organizma. Taigi nepatikesit-dabar galiu eit be pudros biggrin.gif Neisivaizduojat - puikus jausmas eit su svariu veidu ir nesijaudint, kad kazkas spuogelius pamatys. YPAC VASARA! Man tai buvo, kaip antras gimimas ax.gif Dar baisiau, pas mane net nuo maziausio spuogiuko likdavo melynos ar violetines demeles, netgi jei nespausdavau....ir pas gydytojus buvo, visi sako vienodai - paauglyste, bet bliam, juk paauglyste negali testis amzinai..

Manau, kad visi tie cheminiai kremai, kauke - tai viskas nesamone. Spuogas kyla ne siaip sau, o del to, kad kazkas viduj uztersta - tiek psichologine, tiek fizine prasme. Tad kuo daugiau naturalumo, tuo labiau kunui tas patinka smile.gif)

Sekmes visoms!
Atsakyti
Deja, kartais nuo natūralių produktų, būna dar blogiau, nes jie būna per stiprūs/gryni....
Pati susigadinau odą su ''natūralumais"... doh.gif
Tad reikia atsargiai su viskuo.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esat bandžiusi "Pharmaceris" priemones?
Atsakyti
QUOTE(kkammi @ 2010 12 01, 14:08)
Sveiki,

Na, ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Spuogai mane kamavo nuo paauglystes ir kaip ir dauguma, tam isleidau begale pinigu..nuo pigiausiu iki brangiausiu kremu isbandziau, ka jau kalbet apie veido valymus ir t.t. Is tikruju daug kas padeda, bet LAIKINAI. prie kai kuriu produktu oda pripranta ir darosi neveiksminga, prie kitu (pvz ACTIPUR ar ZENIAC) priesingai - pripranta taip, kad nenaudojant darosi dar baisiau. Siaip Actipur ir Zeniac naudojau ilga laika ir tikrai dziaugiausi rezultatu, bet po to kazkaip neturejau atliekamu pinigu (nes visgi jie kainuoja) ir nepanaudojus vos savaite supratau, kad cia kazkas ne taip......
Kosmetologes irgi tik laikina alternatyva....isvalai, paspaudineja ta oda ir viskas - tik kai kuriam laikui, vel turi eiti. O kiek galima ta oda kankinti????
Pradejau dometis naturaliais gydymo budais, pradejau sveikiau maitintis,tapau vegetare - viskas pagerejo mazdaug 60%, bet ne iki galo. Bandziau toliau kaukes (siaip pakankamai gera netgi buvo is AVON su arbatmedziu) ir t.t., kol viena diena atradau Kvapu namus (tiksliau, daug kas rekomendavo) http://www.kvapunamai.lt/ rekomenduoju visiems i tuos Ciurlionio gatvej nueiti. Ten mane taaaaaaaaip pakonsultavo!!! Pasirodo, jos ten turi gydytoju issilavinimus. Zodziu, dave 2 aliejukus naturalius veidui ir viena gert (sake, kad jei beria tokioj ir tokioj vietoj, kazkas su kepenimis). Zinokit taaaaaaaip padejo!!! O oda taip priprato prie naturaliu dalyku, kad kai uzsidedu pirktine kauke, tik blogesnis efektas pasidaro (daugiau ir nededu). Net "pasislykstejimas" kilo nuo cheminiu kremu ir t.t.Tie alejai puikiai drekina oda, padaro ja matine ir netgi inkstirai dingo. Ir tikrai neatrodo riebiai  tongue.gif Zodziu, sumokejau apie 80LT, bet tuos 2 aliejukus jau 3ar 4 menesius turiu, vienas prie pabaigos, o kito gal dar keliems men uzteks. Labai ju nedaug tereikia. Siaip gal nesakysiu pavadinimu alieju, nes kiekvienam ten parenka individualiai, isklausinejo manes apie visa mano gyvenimo aplinka, mityba, darba, mokslus, aktyvuma ir t.t. Taigi, issigydziau dar kazkiek proc. Po to, suzinojau apie salia Kvapu namu esancioje VEGE parduotuveje tokius naturalius miltelius http://www.vegetariz...?id_product=165 aisku, jie brangesni, bet su drauge pasidalinom per puse, ten po grama naudot, tai ilgam uztenka. Girdejau, kad jie labai gerai visiems, kas turi problemu su veidu. Valo krauja ir organizma. Taigi nepatikesit-dabar galiu eit be pudros  biggrin.gif Neisivaizduojat - puikus jausmas eit su svariu veidu ir nesijaudint, kad kazkas spuogelius pamatys. YPAC VASARA! Man tai buvo, kaip antras gimimas  ax.gif Dar baisiau, pas mane net nuo maziausio spuogiuko likdavo melynos ar violetines demeles, netgi jei nespausdavau....ir pas gydytojus buvo, visi sako vienodai - paauglyste, bet bliam, juk paauglyste negali testis amzinai..

Manau, kad visi tie cheminiai kremai, kauke - tai viskas nesamone. Spuogas kyla ne siaip sau, o del to, kad kazkas viduj uztersta - tiek psichologine, tiek fizine prasme. Tad kuo daugiau naturalumo, tuo labiau kunui tas patinka smile.gif)

Sekmes visoms!

sveika:) smagu skaityti, kad kažkam sekasi..norėčiau ir aš kada nors tokia istorija pasipuikuoti, bet kol kas deja kovoju, ir gan nesėkmingai..
tavo rekomenduotais nimo milteliais susidomėjau:) reiks plačiau pasidomėti jais 4u.gif
Atsakyti
Mielosios, jokio riebaus maisto, jokių angliavandenių , daugiau daržovių, vaisių ir sporto - spuogų kaip nebūta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigita U. @ 2010 12 01, 16:57)
Mielosios, jokio riebaus maisto, jokių angliavandenių , daugiau daržovių, vaisių ir sporto - spuogų kaip nebūta. thumbup.gif

nu kurgi ne - jokių angliavandenių..
nei aš riebaus maisto valgau, nei ką..sportuoju visą gyvenimą, daržovės mano pagrindinis maistas..ir ką? Labai graži esu, negaliu atsižiūrėt? kurgi ne.. kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam..
beje, vaisiai nėra toks jau sveikas maistas mastau.gif
Atsakyti