Sveiki,
Na, ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Spuogai mane kamavo nuo paauglystes ir kaip ir dauguma, tam isleidau begale pinigu..nuo pigiausiu iki brangiausiu kremu isbandziau, ka jau kalbet apie veido valymus ir t.t. Is tikruju daug kas padeda, bet LAIKINAI. prie kai kuriu produktu oda pripranta ir darosi neveiksminga, prie kitu (pvz ACTIPUR ar ZENIAC) priesingai - pripranta taip, kad nenaudojant darosi dar baisiau. Siaip Actipur ir Zeniac naudojau ilga laika ir tikrai dziaugiausi rezultatu, bet po to kazkaip neturejau atliekamu pinigu (nes visgi jie kainuoja) ir nepanaudojus vos savaite supratau, kad cia kazkas ne taip......
Kosmetologes irgi tik laikina alternatyva....isvalai, paspaudineja ta oda ir viskas - tik kai kuriam laikui, vel turi eiti. O kiek galima ta oda kankinti????
Pradejau dometis naturaliais gydymo budais, pradejau sveikiau maitintis,tapau vegetare - viskas pagerejo mazdaug 60%, bet ne iki galo. Bandziau toliau kaukes (siaip pakankamai gera netgi buvo is AVON su arbatmedziu) ir t.t., kol viena diena atradau Kvapu namus (tiksliau, daug kas rekomendavo)
http://www.kvapunamai.lt/ rekomenduoju visiems i tuos Ciurlionio gatvej nueiti. Ten mane taaaaaaaaip pakonsultavo!!! Pasirodo, jos ten turi gydytoju issilavinimus. Zodziu, dave 2 aliejukus naturalius veidui ir viena gert (sake, kad jei beria tokioj ir tokioj vietoj, kazkas su kepenimis). Zinokit taaaaaaaip padejo!!! O oda taip priprato prie naturaliu dalyku, kad kai uzsidedu pirktine kauke, tik blogesnis efektas pasidaro (daugiau ir nededu). Net "pasislykstejimas" kilo nuo cheminiu kremu ir t.t.Tie alejai puikiai drekina oda, padaro ja matine ir netgi inkstirai dingo. Ir tikrai neatrodo riebiai
Zodziu, sumokejau apie 80LT, bet tuos 2 aliejukus jau 3ar 4 menesius turiu, vienas prie pabaigos, o kito gal dar keliems men uzteks. Labai ju nedaug tereikia. Siaip gal nesakysiu pavadinimu alieju, nes kiekvienam ten parenka individualiai, isklausinejo manes apie visa mano gyvenimo aplinka, mityba, darba, mokslus, aktyvuma ir t.t. Taigi, issigydziau dar kazkiek proc. Po to, suzinojau apie salia Kvapu namu esancioje VEGE parduotuveje tokius naturalius miltelius
http://www.vegetariz...?id_product=165 aisku, jie brangesni, bet su drauge pasidalinom per puse, ten po grama naudot, tai ilgam uztenka. Girdejau, kad jie labai gerai visiems, kas turi problemu su veidu. Valo krauja ir organizma. Taigi nepatikesit-dabar galiu eit be pudros
Neisivaizduojat - puikus jausmas eit su svariu veidu ir nesijaudint, kad kazkas spuogelius pamatys. YPAC VASARA! Man tai buvo, kaip antras gimimas
Dar baisiau, pas mane net nuo maziausio spuogiuko likdavo melynos ar violetines demeles, netgi jei nespausdavau....ir pas gydytojus buvo, visi sako vienodai - paauglyste, bet bliam, juk paauglyste negali testis amzinai..
Manau, kad visi tie cheminiai kremai, kauke - tai viskas nesamone. Spuogas kyla ne siaip sau, o del to, kad kazkas viduj uztersta - tiek psichologine, tiek fizine prasme. Tad kuo daugiau naturalumo, tuo labiau kunui tas patinka
)
Sekmes visoms!