Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 23, 14:06)
nusipirkau arbatmedzio aliejuka laukiu rezultatu,gal kas placiau apie ji 4u.gif ?

Daug informacijos yra ir sitoj, ir kitose temose apie tai, greiciau ten susirasit daugiau informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 23, 15:06)
nusipirkau arbatmedzio aliejuka laukiu rezultatu,gal kas placiau apie ji 4u.gif ?

buvau ir aš nusipirkus, bet jokio poveikio nepastebėjau, tai paskui naudojau į šampūną nuo pleiskanų..
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Nelabai dar suprantu kaip cia kas ,bet noriu jungtis prie Jusu ,nes turiu tokia pacia problemele -spoguota oda verysad.gif
Atrodo jau viska isbandziau .Ir maista priziurejau ir vaistai ir kremai ir tepalai visokie ,bet visdelto ,kad ir kaip nenorejau pasiryzau vartoti KT ,nes jau tapo nebevaldomas berimas unsure.gif Rezultatas dar ne savaites nepraejo ,o veidas laaabai apgijo drinks_cheers.gif Ismete va vel 3 spuogus ,bet man atrodo nugalejau su antispot geliu ,tai gal nebeiskils iki galo . unsure.gif Tai va tokia trumpa istorija pakolkas kaip as kovoju su tais nelemtais spuogais ..
Tikiuosi priimsit i savo rateli ? rolleyes.gif
Atsakyti
KT krastutinis reikalas del spuogu.juk daug kitu budu ,
as veida valausi kosmetikos kabinete,ir priemones rekomenduotas naudoju,tikrai padeda,
neseniai valiau.super.iki pavasario tik kremu dasipirksiu,
Papildyta:
dar pridursiu.kai kyla nauji uzdegiminiai spuogai l,padeda FUCIDIN tepalas.
tai stiprua antibiotikas,bet suveikia staigiai
Atsakyti
QUOTE(jolitapaja @ 2010 11 25, 18:34)
as veida valausi  kosmetikos kabinete,ir priemones  rekomenduotas naudoju,tikrai padeda,
neseniai valiau.super.iki pavasario tik kremu dasipirksiu,
Papildyta:
dar pridursiu.kai kyla nauji uzdegiminiai spuogai l,padeda FUCIDIN tepalas.
tai stiprua antibiotikas,bet suveikia staigiai

bet jis receptinis?
Atsakyti
Labas rytas:)
perskaičiau visą temą..turiu tokią pačią bėdą kaip ir jūs, ir jau tikrai žiauriai pavargau kovot su ta nelemta oda..
o dar prieš kelias savaites nuo nugaros skausmų teko leistis vaistus ir vitamino B kompleksą, tai siaubeli doh.gif aš db į žmogų nepanaši..taip ir norisi kaukę kokią užsidėt..ne tik kad veidas, bet ir visas kūnas išbertas..

norėčiau išbandyti jūsų išgirtą rūgštinį veido valymą, ale kad kol kas nerandu, kad kas Panevėžy darytų jį? Gal netyčia kuri iš jūsų esat girdėjus ką nors?

Atsakyti
Del vitamino B. Mano mama spuogu neturi jau gal 20 metu. Neseliai daktare buvo israsiusi leidziamo vitamino B. Pradejus kursta, eme issokineti tokie nenaudeliai spuogai kad oj oj doh.gif . Daktare tai pamacius liepe nebeleisti vitamino B mat tokia odos reakcija reiskia, kad jis jai netinka ar kazkas tokio.. Na nezinau kiek cia teisybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 11 26, 17:52)
Del vitamino B. Mano mama spuogu neturi jau gal 20 metu. Neseliai daktare buvo israsiusi leidziamo vitamino B. Pradejus kursta, eme issokineti tokie nenaudeliai spuogai kad oj oj  doh.gif . Daktare tai pamacius liepe nebeleisti vitamino B mat tokia odos reakcija reiskia, kad jis jai netinka ar kazkas tokio.. Na nezinau kiek cia teisybes  ax.gif

Nemažai žmonių tiesiog yra alergiški vitaminui B. Dėl to ir spuogeliais išmėtė.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
siandien buvau pas dermatologe tai israse SYNCHROLINE kremuka ir losijona gal kas bandete? ar padejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitapaja @ 2010 11 25, 18:34)

O kas jei jau daaaug budu isbandyta ir padeda tik vienetai is ju ir tik labai trumpam laikui verysad.gif Geriau antibijotikus, padejo, ant nugaros ir veido buvo likusios tik demeles. Isgeriau kursa ir jau po 4 dienu ant nugaros ir veido pradejo berti doh.gif
As keliausiu pas daktare, kokias KT patars del odos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 26 lapkričio 2010 - 19:32
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 26, 19:32)
O kas jei jau daaaug budu isbandyta ir padeda tik vienetai is ju ir tik labai trumpam laikui verysad.gif Geriau antibijotikus, padejo, ant nugaros ir veido buvo likusios tik demeles. Isgeriau kursa ir jau po 4 dienu ant nugaros ir veido pradejo berti doh.gif
As keliausiu pas daktare, kokias KT patars del odos

aš kažkada galvojua irbtis KT,kad ti padėtų odą sutvarkyt ,nes niekas nepadėjo.Bet atradus rūgštinius valymus pamiršau tuos KTTiesa gėriau kažkada kelis mėnesius,bet ne del to,kad noreciau jog oda gražesnė būtų..Ir jokio pagerėjimo nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 13, 20:40)

Po paskutinio valymo buvo ir man tokios žaizdelės, kaip maži šašiukai, bet vskas man per kelias dienas susitvarkė.

aistuliaa,labai norejau pakalusti,o pas jus buvo randeliu pries valymus ir ar bent kiek jie pamazejo-pasviesejo,na kaip nors maziau matomi pasidare?nes as zadu pradet kursa valymu ir mastau ar bus koks poveikis randeliam?nes pradejau vartot KT (ne del spuogu),kazkiek padejo islenda tik keli karts nuo karto ,bet geriau nelabai ko ir tikiuosi,bet vat su randeliaias nzn kaip kovoti g.gif
Atsakyti