Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 13, 17:11)
aistuliaa o gal gali papasakot kaip visas procesas vyksta, isspaudineja mechaniniu budu, tada tepa rugsti ir paskui ja neutralizuoja ar kaip? kokiais zingsniais vyksta valymas?

Nuvalomas makiažas, tada kartais šveičia kaip pylingu, kartais ne, tada rūgštis deda, spaudžia, kaukė kažkokia ir masažas. lyg taip parašiau g.gif paskutinį kartą po spaudinimo kažkodar tepė skruostus, kad graužė, paskui jie labai ir luposi, tai gal rūgštis buvo ir po spaudimo šį kartą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 11 13, 16:55)
Nebutinai. As dariausi anksciau valymus pas ta pacia kosmetologe kaip ir aistuliaa, bet paskutiniji karta oda keistai suregavo, serpetojo ir lupinejosi apie savaite, buvo zaizdeles. Gal todel, kad pries rugtini valyma buvau nusisausinus oda su rugtinem priemonem g.gif Valymo metu kai dejo rugsti siaubingai jautri oda buvo, grauze. Todel rekomenduoju visom pries valymus oda gerai drekinti, nepersistengti su rugstiniai produktais.

Po paskutinio valymo buvo ir man tokios žaizdelės, kaip maži šašiukai, bet vskas man per kelias dienas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Roksi @ 2010 11 13, 13:12)
Turi įtakos odai, teko pačiai susidurti. Pas mane buvo lėtinis tonzilitas. Pašalinus uždegimą, spuogų kur kas apmažėjo.

hm, bet vis gi, ar tai negalėjo būti sutapimas? Šiaip ar taip, gal galėtumėt papasakoti, kaip gydėt tą lėtinį tonzilitą? Kiek laiko užtruko gydymas? Po kiek laiko pastebėjot, jog sumažėjo spuogų?
Atsakyti
QUOTE(Roksi @ 2010 11 13, 13:12)
Turi įtakos odai, teko pačiai susidurti. Pas mane buvo lėtinis tonzilitas. Pašalinus uždegimą, spuogų kur kas apmažėjo.

QUOTE(amber* @ 2010 11 13, 23:40)
hm, bet vis gi, ar tai negalėjo būti sutapimas? Šiaip ar taip, gal galėtumėt papasakoti, kaip gydėt tą lėtinį tonzilitą? Kiek laiko užtruko gydymas? Po kiek laiko pastebėjot, jog sumažėjo spuogų?

Nagi nagi, iš tikrųjų labai įdomu. Niekad nebūčiau susiejusi šių dviejų dalykų: tonzilito ir spuogų. Bet gal tai ir įmanoma g.gif Mano visa giminė kenčia tik nuo dviejų (tfu tfu tfu) ligų - anginos ir spuogų. Mamai dar vaikystėje išoperavo glandus (tonziles), bet ir dabar ją periodiškai kankina gerklė, tik kad skausmas būna giliau gerklėje ir nėra ištinusių tonzilių. Deja, ir spuogų ji neatsikratė.... verysad.gif

Būtų labai įdomu sužinoti, kaip išsigydėte lėtinį tonzilitą.
Atsakyti
kas tas tonizmas konkreciau? pvz man gerkle per metus paskauda kokius tris kartus kai persalu ir tiek. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 11 14, 16:27)
Nagi nagi, iš tikrųjų labai įdomu. Niekad nebūčiau susiejusi šių dviejų dalykų: Būtų labai įdomu sužinoti, kaip išsigydėte lėtinį tonzilitą.

kazin ar imanoma visiskai issigydyt tonzilita neisoperuojant tonziliu (glandu vadinamu, kiti dar vadina angina). mano viena drauge per metus po 4-5 kartus puliuojancia angina sirgdavo, su didziule temperatura nuolat. visos bedos dingo, kai isoperavo. as asmeniskai kategoriskai neteigciau, kad spuogai niekaip nesusije su puliuojancia angina. gal ir visai logikos yra. pas mane kaip tik gerkles skausmas, taip ir pulinukai ant tonziliu.. manau visai gali but, kad is spuogu daugiau nuo to... nes ir ten, ir cia - uzdegiminis procesas (tiek spuogai, tiek angina turiu omeny).. reiktu pasidomet daugiau apie tai ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sev7n @ 2010 11 14, 17:30)
kas tas tonizmas konkreciau? pvz man gerkle per metus paskauda kokius tris kartus kai persalu ir tiek. biggrin.gif

ne tonizmas, o tonzilitas. apie ji galima pasiskaityt CIA arba bet kokioj nuorodoj pagooglinus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif ir vel as atejau su dviem klausimais is preparatu pasaulio smile.gif
1. Ar kas naudojot randeliam, zaizdelem, paraudimam apsaugini krema "evija", kvepia biciu pikiu, tirsta, auksines spalvos "kosyte" ?
2. Ar Duac laikot(kas naudojat), kaip ir parasyta saldytuve (2-8 laipsniai) ?
Aciuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 11 18, 21:03)
laba vakara  smile.gif  ir vel as atejau su dviem klausimais is preparatu pasaulio smile.gif
1. Ar kas naudojot randeliam, zaizdelem, paraudimam apsaugini krema "evija", kvepia biciu pikiu, tirsta, auksines spalvos "kosyte" ?
2. Ar Duac laikot(kas naudojat), kaip ir parasyta saldytuve (2-8 laipsniai) ?
Aciuka  biggrin.gif

Kai naudodavau Duac, tai nelaikiau saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 11 18, 20:25)
Kai naudodavau Duac, tai nelaikiau saldytuve.

Jau ta duaca, as naudoju senai, su didele pertrauka, tik vakar isireze i akis, kai vaistininke paeme ji is saldytuvo. Tada atsilupes galvoju n-taji karta perskaitysiu lapeli, gal dar "labiau" pades biggrin.gif tai perskaiciau, kad reiktu laikyt saldtyvue.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 11 18, 22:43)
Jau ta duaca, as naudoju senai, su didele pertrauka, tik vakar isireze i akis, kai vaistininke paeme ji is saldytuvo. Tada atsilupes galvoju n-taji karta perskaitysiu lapeli, gal dar "labiau" pades  biggrin.gif  tai perskaiciau, kad reiktu laikyt saldtyvue.. smile.gif

Va va, as irgi nezinojau, kazkaip praleidau pro akis, kai naudojau, kad saldytuve reik laikyt. Nors nemanau, kad labai turejo itakos poveikiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 11 18, 21:03)
Va va, as irgi nezinojau, kazkaip praleidau pro akis, kai naudojau, kad saldytuve reik laikyt. Nors nemanau, kad labai turejo itakos poveikiui  smile.gif

Nu maniske patareja/vaistininke - mama pasiule geriau i saldytuva nedet, o geriau i spinta, kur tamsu ir sausa bei vesu smile.gif
Atsakyti
nusipirkau arbatmedzio aliejuka laukiu rezultatu,gal kas placiau apie ji 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 11 23, 16:06)
nusipirkau arbatmedzio aliejuka laukiu rezultatu,gal kas placiau apie ji 4u.gif ?

man jis nepadedavo, pirmus sykius padedavo, bet paskui tept netepes, tai ir nebenaudoju.
Atsakyti