Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 10:10)

man neatidaro, jei nesunku imesk i az rolleyes.gif labai idomu, galvoju metus KT gali mane kaip reikalas pabert tai irgi mastau apie rugstinius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 11 lapkričio 2010 - 10:12
aistulia,na tikrai kad geryn viskas! super. Aisku,pirmoj foto sviesa tokia dar,is virsaus,isryskeje visi berimai labiau.
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 11, 00:08)
Lankstinuke rasoma,kad vienoje tableteje yra 6,3 mg cinko,tai i diena geriant 3 tabletes gautusi 18,9 mg. Mano tableteje yra 50 mg cinko,tai as jas per puse pjaustau,kad max.25 mg.butu,nes perdozavus ne kokie pojuciai buna ax.gif ,taip kad manyciau tau tu 18,9 mg. irgi turetu uztekti. Paziurejau internete kainas tavo pirktu tableciu,brangokai gaunasi,nes gerti patarciau bent kokius 3 menesius kasdien,bent jau as taip dariau,o dabar geriu kas antra diena po puse tabl.
Tik nereikia pamirsti,jog as nesu visazine,o viska pasakoju is savo patirties 4u.gif

Nu jo, per savo taupia galva, man net paciam gaila gert sitas tabletes, nors ir ne is mano pinigu jos pirktos, bet uz 20 tab. sumokejo 5 eurus. 1 tablete - 0.87cnt~, tikrai, kad brangoka, bet kazko tokio ir norejau pagerti. Gerinejau morku sultis kasdien, bet mama paziurejo laida apie maista (Grineviciutes berods), tai pasake "jokiu morku". Tai va, norejau kazkokio alternatyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 11 lapkričio 2010 - 11:59
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 11, 11:09)
man neatidaro, jei nesunku imesk i az  rolleyes.gif labai idomu, galvoju metus KT gali mane kaip reikalas pabert tai irgi mastau apie rugstinius..

jau rodo, skirtumas akivaizdus, nu super wub.gif bet mane vis neramina kaip po tu valymu ar nesilupa gabalais oda? nes esu darius rose de mer tai ten daugiau nei savaite negali is namu iseit, esu ir su migdoline rugstim darius bet ten silpna ji tai tik paserpetodavo ir tiek..
Atsakyti
Mulana, man daro rūgštinį plius mechaninį. Skauda ir man, visada apsiašarojus išeinu, bet ko nepadarysi vardan grožio laugh.gif

Vai2lka, man skirtingai po valymų luposi, po pirmo nesilupo beveik, po kitų labiau. Pamenu po paskutinio valymo, tai buvo darytas ketvirtadienį, o šeštadienį pas draugę važiavau, tai pati sau negražiai atrodžiau, šašiukais ir lupausi, sekmadienį atsikėliau apšerpetojusi, o kitas dienas jau normaliai, susitvarkė. Kažkaip aš visada darausi savaitės pabaigoje, tai jei jau baisiai atrodyčiau, savaitgalį namie sėdėčiau.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 14:53)

Vai2lka, man skirtingai po valymų luposi, po pirmo nesilupo beveik, po kitų labiau. Pamenu po paskutinio valymo, tai buvo darytas ketvirtadienį, o šeštadienį pas draugę važiavau, tai pati sau negražiai atrodžiau, šašiukais ir lupausi, sekmadienį atsikėliau apšerpetojusi, o kitas dienas jau normaliai, susitvarkė. Kažkaip aš visada darausi savaitės pabaigoje, tai jei jau baisiai atrodyčiau, savaitgalį namie sėdėčiau.

o su kokia konkreciai kosmetika dirba? 70lt uz viena valyma moki?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 11 11, 15:19)
o su kokia konkreciai kosmetika dirba? 70lt uz viena valyma moki?

75 moku, dirba su natinuel, šią ir namie naudoju. Bet ji lyg ir su kitomis dirba firmomis, tiksliai nežinau, bent man su šia daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 15:44)
75 moku, dirba su natinuel, šią ir namie naudoju. Bet ji lyg ir su kitomis dirba firmomis, tiksliai nežinau, bent man su šia daro  g.gif

Ar is kosmetologes prausikli perki?Kokio % ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 11, 15:52)
Ar is kosmetologes prausikli perki?Kokio % ir kiek kainuoja? 4u.gif

Prausiklį ne iš jos pirkau, nes tada neturėjo, bet šiaip ji dažniausiai turi. Mokėjau 75 lyg g.gif 9 proc.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 16:02)
Prausiklį ne iš jos pirkau, nes tada neturėjo, bet šiaip ji dažniausiai turi. Mokėjau 75 lyg  g.gif  9 proc.

O kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 11, 16:32)
O kur pirkai?

http://spadido.lt/pa...os-prausiklis-9
Jie ir į namus nemokamai pristato, visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Aistulia, pagerejimas akivaizdus, na nebuvo ir baisu taip, bet dabar tikrai lygesne oda, ner ka sakyt thumbup.gif O apart valymu, kosmetikos pakeitimo, dar ka nors darei? mityba? sorry, neskaiciau, gal ir rasei apie tai...
Atsakyti