Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Na stai spuogeliai issausejo ir nebeiskilo didesni,o man jau panika buvo,kad kankinsiuos su jais visa savaite smile.gif As naudojau paprasta obuoliu acta sumaisyta su vandeniu 1:1,tepiau ryte ir vakare vietoj losjono. Stebuklu nesitikejau,bet spuogeliai issausejo ir nebekilo tokie dideli kaip seniau mirksiukas.gif Zinosiu ka naudoti exta atvejais,kasdien odos actu teplioti nesinori,nors tam forume daug kas vien tik acta ir naudoja, bet tikriausiai tai per daug issausintu oda unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(amber* @ 2010 11 07, 17:14)

Neseniai delfyje perskaičiau straipsnį, apie spuogus http://gyvenimas.del...s.d?id=38170795  ir mane sudomino trečioji jų minima spuogų atsiradimo priežastis- lėtinis tonzilitas.

Pasidarė įdomu, ką jūs manote, apie tonzilių įtaką odai? Galbūt kuri nors su tuo susidūrė?

manau kad tai totali nesamone. isspjovus tonziles, spuogai liko kaip ir pries tai
Papildyta:
QUOTE(raimute89 @ 2010 11 08, 21:24)
del spuogu vis atsirandanciu ant veido lankiausi pas dermatologe. Ji man israse tokius miltelius, kuriuos reikia uzsisakinet vaistineje ir juos ten vietoj gamina bei ,,Skinoren" krema. Jau kelias savaites ji naudoju, bet pries menesines vis tiek atsiranda spuogu  unsure.gif Gal kuri esat naudojusi si krema ir galit pasidalint patirtimi savo, ar padejo...  g.gif

kazkada bandziau si krema. man visai nepadejo. dengesi klaikiai, spalva super tamsi, sausino oda.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 09, 02:48)
Niekada nesu tiksliai -iūrėjus, bet lyg kosmetelogė tokį naudoja, tai pojučiai kaip adatėle šiek tiek. Jei aš čia nesimaišau.

Turbūt kosmetologė pirma lancetą naudoja, su kuriuo oda yra praduriama. Dėl to tos adatėlės jaučiasi. Šiaip su tuo įrankiu pojūčiai tie patys, kaip ir pirštais spaudžiant. Nemalonu ir tiek. O stipriau paspaudus skauda.

QUOTE(taša @ 2010 11 09, 06:25)
kazkada bandziau si krema. man visai nepadejo. dengesi klaikiai, spalva super tamsi, sausino oda.

Kad skinorenas spalvos neturi, kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 09, 18:53)
Turbūt kosmetologė pirma lancetą naudoja, su kuriuo oda yra praduriama. Dėl to tos adatėlės jaučiasi. Šiaip su tuo įrankiu pojūčiai tie patys, kaip ir pirštais spaudžiant. Nemalonu ir tiek. O stipriau paspaudus skauda.
*Kad skinorenas spalvos neturi, kiek žinau.

Taip matyt wink.gif
*Tašą greičiausiai sumaišė su aknecolor smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 09, 19:06)
Taip matyt wink.gif
*Tašą greičiausiai sumaišė su aknecolor smile.gif

tikriausiai! doh.gif
dabar prisiminiau skinoren blogumus! nuo jo visa veidas nuejo smulkiais spuogeliais. kaip alergija tokia..
Atsakyti
Mulana, pasekiau tavo patarimu. Teciui, kuris buvo vokietijoj liepiau nupirkti, toki cinka kaip tu buvai parasiusi, arba jei nerastu, tai nupirkti bet kokios firmos, tik gryna cinka. Tai jis man parveze 20 tab. pabandymui pavadinimu Zinkorotat-POS. http://www.ursapharm...zinkorotat-pos/ cia yra saitas. Ar verta pagerti, ir liepia po 3 tabletes per diena. Hmm, ar ne per daug ? Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 10 lapkričio 2010 - 17:11
QUOTE(stalazass @ 2010 11 10, 19:11)
Mulana, pasekiau tavo patarimu. Teciui, kuris buvo vokietijoj liepiau nupirkti, toki cinka kaip tu buvai parasiusi, arba jei nerastu, tai nupirkti bet kokios firmos, tik gryna cinka. Tai jis man parveze 20 tab. pabandymui pavadinimu Zinkorotat-POS. http://www.ursapharm...zinkorotat-pos/ cia yra saitas. Ar verta pagerti, ir liepia po 3 tabletes per diena. Hmm, ar ne per daug ? Aciu uz atsakymus smile.gif

Lankstinuke rasoma,kad vienoje tableteje yra 6,3 mg cinko,tai i diena geriant 3 tabletes gautusi 18,9 mg. Mano tableteje yra 50 mg cinko,tai as jas per puse pjaustau,kad max.25 mg.butu,nes perdozavus ne kokie pojuciai buna ax.gif ,taip kad manyciau tau tu 18,9 mg. irgi turetu uztekti. Paziurejau internete kainas tavo pirktu tableciu,brangokai gaunasi,nes gerti patarciau bent kokius 3 menesius kasdien,bent jau as taip dariau,o dabar geriu kas antra diena po puse tabl.
Tik nereikia pamirsti,jog as nesu visazine,o viska pasakoju is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau, kaip gyvenu po valymų, gal ką paskatins ar nuvils smile.gif
palyginimui, jei kam įdomu, oda vasarą prieš valymus ir po 4 ar 5 valymų. Aišku, su makiažu, bet odos lygumo manau net nėra ką lyginti.

palyginimui

Slaptažodis - veidas
Atsakyti
Aistuliaa, tikrai, kad odos lygumo nėr ką lygint smile.gif labai gražiai odelę sutvarkė..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 11 11, 10:13)
Aistuliaa, tikrai, kad odos lygumo nėr ką lygint smile.gif labai gražiai odelę sutvarkė..

Ačiū. Dar nesutvarkė, vaikštau dar vis kas 2 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 11, 10:10)
Pasirodau, kaip gyvenu po valymų, gal ką paskatins ar nuvils smile.gif
palyginimui, jei kam įdomu, oda vasarą prieš valymus ir po 4 ar 5 valymų. Aišku, su makiažu, bet odos lygumo manau net nėra ką lyginti.

palyginimui

Slaptažodis - veidas

Skirtumas - nerealus!
Atsakyti
aistuliaa, tikrai grazi oda tapo,o kaip tau valyma dare?As tik viena karta gyvenime bandziau,tai man veiduka nuvale,padare pilinga ir tada su tokiu mini sauksteliu spaudineti pradejo,o varge,kaip skaudejo,iki asaru unsure.gif po valymo oda dar geras dvi savaites isberta buvo,spuogeliai vienas po kito dygo,na nzn nzn daugiau niekur valymo nedariau,bet antra karta tokio ir nenoriu kartoti schmoll.gif

[COLOR=yellow]Kartais pati sau toki mini valyma namie padarau ir visus niekadejus isspaudziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulana: 11 lapkričio 2010 - 10:06