Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Asstule @ 2010 11 07, 00:04)
Pas mane nera spoguota oda, bet kartas nuo karto vis atsiranda sio gerio. Uzsisakiau juoduojo Afrikos muilo, tikiuosi pades  4u.gif

man ir karts nuo karto ishoka, o kaip tik nebeturiu prausiklio tai mastau apie juodaji Afrikos muila, is kur uzsisaket? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Aš vis pasiskaitinėju šią temą, nes taip pat turiu problemų su oda ir jau seniai, o šiandien nusprendžiau ir parašyt.

Neseniai delfyje perskaičiau straipsnį, apie spuogus http://gyvenimas.del...s.d?id=38170795 ir mane sudomino trečioji jų minima spuogų atsiradimo priežastis- lėtinis tonzilitas.

Pasidarė įdomu, ką jūs manote, apie tonzilių įtaką odai? Galbūt kuri nors su tuo susidūrė?
Atsakyti
Turiu knygą "Acne and it's therapy"- per visus 300+ puslapių- nei vieno žodžio ten nėra apie tonzilito ir aknės sąsają.

Delfio strapisnyje yra ir nesąmonių prirašyta, kaip visada...
"Jei tonzilės ligotos, limfinės sistemos veikla sušlubuoja, iš organizmo prasčiau šalinami toksinai. Pasekmė – sutrinka riebalinių liaukų veikla, prasideda uždegimas ir atsiranda inkštirų."
Uždegimas ir inkštyrų atsiradimas yra nesusiję. Kokie toksinai, t.y. nuodai yra šalinami per odą? g.gif

"Nedaug kas dažną anginą sieja su nuolatiniais veido odos uždegimais"- veido odos uždegimas, t.y. dermatitas nėra= spuogams. Ir priežasčių uždegimui gali būti mirijadai. Labai jau abstrakčiai rašo, ir visai neaišku, iš kur informacija paimta ir kokiais tyrimais remtasi.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Siandien ryte atsirado ant zanduko toookia "staigmenele",iskarto pradejau internete ieskoti greitu budu,kaip kovoti su spuogais,aki patrauke vienas vokiskas forumas,kuriame visos kaip susitariusios giria acto ir vandens misinuka,kuris jau po keliu dienu naudojimo turi poveiki.Zodziu, maisomas actas su vandeniu 1:1 ir tepamas su vata vietoj losjono ant veiduko,kaklo ar net nugaros ir visos forumietes dziugauja,kad jau po pirmo karto,oda tampa matine,spuogeliai nyksta ir visos laimingos,kelios merginos net ismete visus kremus ir pasiliko tik kelias kaukes,nes nuo siol naudoja vien tik acta...Gal kas bandet? blush2.gif

Nesusilaikiau ir katik pati pabandziau,lauksiu stebuklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 08, 10:09)
Sveikos merginos,

Siandien ryte atsirado ant zanduko toookia "staigmenele",iskarto pradejau internete ieskoti greitu budu,kaip kovoti su spuogais,aki patrauke vienas vokiskas forumas,kuriame visos kaip susitariusios giria acto ir vandens misinuka,kuris jau po keliu dienu naudojimo turi poveiki.Zodziu, maisomas actas su vandeniu 1:1 ir tepamas su vata vietoj losjono ant veiduko,kaklo ar net nugaros ir visos forumietes dziugauja,kad jau po pirmo karto,oda tampa matine,spuogeliai nyksta ir visos laimingos,kelios merginos net ismete visus kremus ir pasiliko tik kelias kaukes,nes nuo siol naudoja vien tik acta...Gal kas bandet? blush2.gif

biggrin.gif thumbup.gif jau kai sulauksit - pasidalinkit potyriais smile.gif
o siaip tai labai nekonkretu - koks actas turi but? ju ivairiausiu yra, ir ivairios koncentracijos smile.gif tai butu gerai, kad vokietes sukonkretintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 11 07, 00:45)
man ir karts nuo karto ishoka, o kaip tik nebeturiu prausiklio tai mastau apie juodaji Afrikos muila, is kur uzsisaket? bigsmile.gif

Is Akoma.co.uk 4u.gif
Atsakyti
del spuogu vis atsirandanciu ant veido lankiausi pas dermatologe. Ji man israse tokius miltelius, kuriuos reikia uzsisakinet vaistineje ir juos ten vietoj gamina bei ,,Skinoren" krema. Jau kelias savaites ji naudoju, bet pries menesines vis tiek atsiranda spuogu unsure.gif Gal kuri esat naudojusi si krema ir galit pasidalint patirtimi savo, ar padejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 08, 03:09)
Sveikos merginos,

Actas yra dezinfekuojantis ir sausinantis, tad gali būti, kad spuogas greičiau užgyja dėl jo. Tik reikia turėti omenyje, kad nuolat jį naudojant gali išsausinti ir dirginti odą.

QUOTE(raimute89 @ 2010 11 08, 13:24)
del spuogu vis atsirandanciu ant veido lankiausi pas dermatologe. Ji man israse tokius miltelius, kuriuos reikia uzsisakinet vaistineje ir juos ten vietoj gamina bei ,,Skinoren" krema. Jau kelias savaites ji naudoju, bet pries menesines vis tiek atsiranda spuogu  unsure.gif Gal kuri esat naudojusi si krema ir galit pasidalint patirtimi savo, ar padejo...  g.gif

Yra visa tema apie Skinore, Differin ir kitas "rimtesnes" priemones čia. Jei spuogai tik prieš mėnesines atsiranda, tai kremai nebaisiai padės, nes jie dygsta dėl natūralaus hormonų svyravimo moters organizme.
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 11 08, 20:24)
del spuogu vis atsirandanciu ant veido lankiausi pas dermatologe. Ji man israse tokius miltelius, kuriuos reikia uzsisakinet vaistineje ir juos ten vietoj gamina bei ,,Skinoren" krema. Jau kelias savaites ji naudoju, bet pries menesines vis tiek atsiranda spuogu  unsure.gif Gal kuri esat naudojusi si krema ir galit pasidalint patirtimi savo, ar padejo...  g.gif

man ir kas menesi du trys spuogai iskyla doh.gif biggrin.gif bet jau taip ir supratau kad nieko cia ne[adarysi smile.gif
Atsakyti
Ar naudojate kas tokį įrankį spuogams spaudyti? Kokie pojūčiai smile.gif

My Webpage
Atsakyti
Naudoju tokį inkštyrams. Pojūčiai normaūs teisingai naudojant.
Odos krapštinėtojams/ spaudinėtojams- maniakams smile.gif nerekomenduočiau, nes taip pat sėkmingai ir su juo žalos galima prisidaryt.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 09, 09:01)
Ar naudojate kas tokį įrankį spuogams spaudyti? Kokie pojūčiai smile.gif

Niekada nesu tiksliai -iūrėjus, bet lyg kosmetelogė tokį naudoja, tai pojučiai kaip adatėle šiek tiek. Jei aš čia nesimaišau.
Atsakyti