Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

Gal kas rekomenduos maitinamą kremą, kad labai neriebintų odos?
Atsakyti
Del giluminiu spuogu ir tokiu kietu kietu dalykeliu ant odos, bent jau man, tai padeda ilon Abzess salbe, kaina apie 17lt~, 30g, man labai patinka, uztepus, po 2-3 valandu jau kazkur galima iziuret balta taskeli ant spuogo smile.gif jei gerai "ikimba" po 4-5 visi puliai islenda lauk ir belieka su vatyte nuvalyt ir pridegint zaizdele smile.gif Gal ka patartumet nuo zaizdeliu ? Naudoju panthenol ir boro plus, bet noreciau kokios alternatyvos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 13, 11:54)
Konkrečiai šios pudros laukiu, turiu gauti už kelių dienų, galėsiu pasidalinti įspūdžiais smile.gif o šiaip pudra man privalomas dalykas biggrin.gif

o kokias firmas naudoji? ka maskuoji spuogelius, demeles ar randelius?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2010 09 13, 21:15)
o kokias firmas naudoji? ka maskuoji spuogelius, demeles ar randelius?

Anksčiau naudojau iš tų pigesnių, maybelline, loreal, nivea.. Dabar bandysiu ant tų vadinamų geresnių pereiti, žiūrėsiu ar bus skirtumas pudros už 40 litų ir už 100 biggrin.gif
Mineralinę loreal, EM, gražiai man jos atrodo, bet manau, kad nuo jų ma poodiniai spuogeliai kyla unsure.gif
Jei būna tuo momentu spuogelių, maskuoju ir juos, jei ne, dėmeles, veido spalva susilygina ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 rugsėjo 2010 - 06:33
QUOTE(stalazass @ 2010 09 13, 18:44)
Del giluminiu spuogu ir tokiu kietu kietu dalykeliu ant odos, bent jau man, tai padeda ilon Abzess salbe, kaina apie 17lt~, 30g, man labai patinka, uztepus, po 2-3 valandu jau kazkur galima iziuret balta taskeli ant spuogo smile.gif jei gerai "ikimba" po 4-5 visi puliai islenda lauk ir belieka su vatyte nuvalyt ir pridegint zaizdele  smile.gif  Gal ka patartumet nuo zaizdeliu ? Naudoju panthenol ir boro plus, bet noreciau kokios alternatyvos..  g.gif

Kitur skaičiau, kad nakčiai kompresus su šituo tepalu daro ir ne pūliai išbėga, o tiesiog spuogas sumažėja. Kaip geriau būtų naudot?
Atsakyti
As kai buvau pas dermatologe privacioj, nepamenu pavardes tik, Kaune, tai israse antibiotiku. Kol vartojau, tikrai pagerejo, bet kai nustojau juos gert, vel prasidejo nelaimes..Kaip manot, ka daryt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigGirl @ 2010 09 14, 20:36)
As kai buvau pas dermatologe privacioj, nepamenu pavardes tik, Kaune, tai israse  antibiotiku. Kol vartojau, tikrai pagerejo, bet kai nustojau juos gert, vel prasidejo nelaimes..Kaip manot, ka daryt? doh.gif

antibiotikų juk negesi visą gyvenimą.Aš poaatrčiau ieškot kitų priemonių ir procedūrų,kurios padėtų pagerinti odos būklęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 09 12, 14:43)
Na, sukietėjo ir nenyksta spuogas, o dar skauda palietus. Atrodo, kad apsigyveno ilgam  doh.gif Labiau patinka, kai iškyla ir išsivalo. O gal kietės, džius ir po to žymės neliks?  g.gif

buna taip, nes duac'as nudziovina. tokiu atveju as ispaudziu, dezinfekuoju salicilo spiritu ir tada tepu duac'a
nenaudojau duac'o menesi vel pradejo pulti spuogai, teks pirkti vel doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 09 13, 12:14)
Kiek laiko jau naudojat?

man su duac'u situacija pagereja kazkur po 1-2sav. ant pavieniu spuogu labai gerai peroksidas10% pvz. acne B5
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 14, 06:32)
Anksčiau naudojau iš tų pigesnių, maybelline, loreal, nivea.. Dabar bandysiu ant tų vadinamų geresnių pereiti, žiūrėsiu ar bus skirtumas pudros už 40 litų ir už 100  biggrin.gif
Mineralinę loreal, EM, gražiai man jos atrodo, bet manau, kad nuo jų ma poodiniai spuogeliai kyla  unsure.gif
Jei būna tuo momentu spuogelių, maskuoju ir juos, jei ne, dėmeles, veido spalva susilygina ir pan.

nezinau, ar lietuvoje yra bet as nusipirkau essence pudra-putas spuoguotai odai. esu patenkinta rezultatu
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 09 14, 22:39)
antibiotikų juk negesi visą gyvenimą.Aš poaatrčiau ieškot kitų priemonių ir procedūrų,kurios padėtų pagerinti odos būklęsmile.gif

Bandziau as jau turbut viska..Ir KT gert, o kremu gausos, sveitikliu, paprastu serveteliu, tepaliuku..niekas nepadeda taip kaip noreciau..nu spuogu pulingu gal ir maziau jau palyginus kaip paauglystej buvo. Bet tos rausvos demes dar.. doh.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo aknefug pudra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 09 15, 15:28)
buna taip, nes duac'as nudziovina. tokiu atveju as ispaudziu, dezinfekuoju salicilo spiritu ir tada tepu duac'a

Tiesa sakant, nelabai išsispaudžia, o ir skausmingi unsure.gif Bandysiu tą rekomenduotą "ilon Abszess - Salbe" tepalą. Parašyta, kad jo užtepus ant viršaus reikia dėti tvarstį g.gif Beje, kuo šita priemone nuo "vyšnevskio" skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 rugsėjo 2010 - 16:13
Ponios, jei nakciai, tai tik tada gal apie tvarsti gali but mintis, o jei vakare, tai tepi viena pati, be jokiu bintuku smile.gif Nu siaip labai issisenejusiu giluminiu taip greit pasalint neiseis, bet per 2-3 dienas balta galvute matysis(bent jau man pastarasias dienas) smile.gif
Atsakyti