Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(Balta balta @ 2010 10 24, 09:12)
Man irgi cinkas padeda. Aš jį tiek geriu, tiek naudoju kremą su juo. Tik tiek, kad mane išgėrus cinko (nors ir  po valgio) pradeda pykint... g.gif

Pabandykit valgio metu gerti, man padeda, jei nuo kokių nors vitaminų/ papildų pykina. Dar galit pabandyti kitą gamintoją, jei yra galimybė.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 25, 21:40)
Kaina yra apie 70lt kremuko. O del isigyjimo, tai galima uzsisakinet tos firmos internetinej svetainej. Arba per platinintojus.. Del zeniac- kaip tik dabar naudoju, taip pat nepastebiu poveikio, tik issausina labai oda, o spuogai vistiek nauji keliasi.

Ar ilgai uztenka, to is O.D.A ? Ir ar galetum palygint pastoraji su LP Fort ?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 26, 00:24)
o kodėl neturėtų ? juk Zeniac LP daugiau dėmėm likusiom po spuogų, nei nuo spuogų. Kreme dominuoja AHA rūgštis, inkštiram reik BHA rūgšties
aš patie Zeniac LP, ne Zeniac LP forte

Na siaip kremo Zeniac lp informaciniame lapelyje rasoma "skatina raginių ląstelių šalinimą, pašalima raginių ląstelių kamščius ir koreguoja jų formavimasį, reguliuoja riebalų išsiskyrimą, amonio laktatas neleidžia odai išsausėti, kiti kompleksai stabdo bakterijų dauginimasį, valo odą" ko pasekoje turetu kilti maziau spuogu. Bent jau as norimo rezultato nesulaukiu ji naudodama.
Papildyta:
QUOTE(stalazass @ 2010 10 26, 18:07)
Ar ilgai uztenka, to is O.D.A ? Ir ar galetum palygint pastoraji su LP Fort ?

Hm, dabar galvoju kiek man uztekdavo biggrin.gif iki 2menesiu manau. Kad daugiau nei 1men tai tikrai. Dar noriu paminet, kad as priemones is O.D.A. naudojau darydamasi rugstinius valymus, tai ir tas prisidejo prie rezultatu. O rezultatai buvo thumbup.gif lb gailiuosi kad nutraukiau viska doh.gif Su LP Fort negaleciau palyginti- nebandziau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ką galit rekomenduoti spoguotai odai: spuogai ant viso veido, netgi smakro, dekolte srityje. Ne visi iškyla, daug tokių poodinių, skausmingų, inkštirai. Spuogai kamuoja nuo pat paauglystės, tai randelių jau nemažai. Ši bėda kamuoja mano sesę, bet ji tokia, kuri mano, kad nieko nepadarysi ar tai savaime praeis ir tiek .. O juk matau, kaip jai nesmagu cool.gif Priemonės gali būti ir ne iš Lietuvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kroja, temą paskaitykit pirmiausia bent smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad sutrukdžiau mirksiukas.gif Einu skaityt visų 12 temų.
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 10 27, 11:49)
Atsiprašau, kad sutrukdžiau  mirksiukas.gif Einu skaityt visų 12 temų.

Nu 12 galit ir neskaityt, bet bent vieną biggrin.gif nes priemonių daug vardinta, kažką rasit, klauskit tuomet, gal kažkas jau bandyta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 11:53)
Nu 12 galit ir neskaityt, bet bent vieną  biggrin.gif  nes priemonių daug vardinta, kažką rasit, klauskit tuomet, gal kažkas jau bandyta ir pan.

Jau įpusėjau ax.gif , bet esu ir anksčiau skaičius, tik kad atidėjau vėlesniam laikui šį klausimą.
O naudoja ji Acne kremą, tokį rudą. Jau nebežinau kiek metų, bet jis visai neveiksmingas, o ji vis tepa, tepa .. negaliu žiūrėt doh.gif Nupirkau vaistinėj cinko tepaliuką, bet matau, kad reik imtis konors rimčiau.
Va, anuomet ir dabar skaitau, kad priemonės su BHA ir AHA rūgštimis problematiškesnei odai skirtos. Tai mane domintų būtent tokios priemonės smile.gif Dar galvoju, kad gal padėtų gasulo ar koks ten molis. Bet ar nebus perdaug? Ta prasme, gal užteks tų rūgščių? Nežinau ar suprasit mano rašliavą biggrin.gif
Oi, dar prisiminiau, nusipirkus ji muilą iš Drogo už 25 Lt (pavadinimo neatsimena), tai jai nieko nepadeda, o mano oda dar pagražėjo unsure.gif
Ir dar, pirkaus kažkada iš BS arbatmedžio aliejuką, kaukę, muilą, tai man kaukė labai netiko, nes išsausino odą, ji visa lupos. Atidaviau jai, o jai išvis nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kroja: 27 spalio 2010 - 11:14
QUOTE(EgleG @ 2010 10 20, 21:08)
O jum ar labai priklauso odos bukle nuo to, ka valgot?

Jei valgau riebiai ar saldumynūs, tai po kelių garantuotai būna spuogų. Gerai, kad nedažnai taip valgau doh.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 18:53)
Moku 70-75, darausi pas Lahją iš SM  smile.gif

O ji priima namuose ar kaip?
Atsakyti
Tai kaip su tuo cinku? Vienintelė išeitis siūstis iš užsienio? Ir kodel netinka jis sumaišytas su kalciu ar magniu?
Atsakyti
QUOTE(zoomzoom @ 2010 10 27, 16:58)
Tai kaip su tuo cinku? Vienintelė išeitis siūstis iš užsienio? Ir kodel netinka jis sumaišytas su kalciu ar magniu?

O kodel manot,kad netinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2010 10 27, 11:42)
Sveikos  4u.gif

ką galit rekomenduoti spoguotai odai: spuogai ant viso veido, netgi smakro, dekolte srityje. Ne visi iškyla, daug tokių poodinių, skausmingų, inkštirai. Spuogai kamuoja nuo pat paauglystės, tai randelių jau nemažai. Ši bėda kamuoja mano sesę, bet ji tokia, kuri mano, kad nieko nepadarysi ar tai savaime praeis ir tiek .. O juk matau, kaip jai nesmagu  cool.gif Priemonės gali būti ir ne iš Lietuvos  mirksiukas.gif

Pirma rekomenduociau apsilankyti pas dermatolge (ne pas kosmetologe). Taip pat pas seimos gydytoja pasidaryti tyrimus kraujo, issiaiskinti ar nestreikuoja skrandis, nera skydliaukes ir pan. Nes esant tokioms priezastims tepk netepes kuo nori - nepades.
Atsakyti