Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra, 13 tema.

QUOTE(mexica @ 2010 10 20, 17:36)
Cinkas is tikro gerai smile.gif Pagerus menesi matosi skirtumas -  ne tiek kad spuogu maziau kyla, nors gal ir taip, bet jie daug greiciau uzgyja ir nelieka raudonu demeliu - dingsta paraudimas per kelias dienas.

Man irgi cinkas padeda. Aš jį tiek geriu, tiek naudoju kremą su juo. Tik tiek, kad mane išgėrus cinko (nors ir po valgio) pradeda pykint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 21:25)
Na, as siandien po 4to valymo smile.gif laiminga esu, kakta, skruostai grazus, su smakru, kaklu dar problemeliu yra, tvarke siandien, turiu vilties, kad nebers gal po sio valymo jau ir tu vietu smile.gif

Jei nepasalaptis, tai kur daraisi ir kiek moki uz viena procedura?
Buvau kazkada uzsidegusis pasidaryti valyma, bet pazistama atkalbejo, sako karta "pamaigys" ir turesi nuolatos, nes bus tik blogiau. Kaip yra is tiesu turbut niekas neatsakys? biggrin.gif
vel man kakta pabere, o keisciausia, ko niekad nera buve, tai smilkinius. Gal zinot ka tai reiskia?
spuogai tikrai nuotaika gadina, plaukus issitiesinau, pasidaziau, bet i veidrodi vistiek ziureti negera, kai isberta. tai susirisi i kasa plaukucius ir lendi kur giliau po kapisonu, kad niekas nematytu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 24, 16:41)
Jei nepasalaptis, tai kur daraisi ir kiek moki uz viena procedura?

Moku 70-75, darausi pas Lahją iš SM smile.gif
Atsakyti
Merginos, paskutiniu metu niekur nerandu cinko ? Gal jus zinote, kurioje vaistineje juo prekiauja ?
Atsakyti
labas merginos smile.gif noriu paklaust koki nors jus krema naudojat? nes mano oda spuoguota taciau issausejo tai reik kremuka naudot,taciau nezinau koki ax.gif
Atsakyti
Dabar pradejau naudoti Forever produktus, butent krema su biciu pikiu... tai vat, sie kremai tinka sausai odai, o mano kaip tik tokia, raso, kad geri visi ir spoguotai odai, tai bandysiu.... biggrin.gif
turiu problema, keliasi spuogeliai - ne spuogeliai, tokie kaip berimai, jie odos spalvos, neraudoni, ir visada, nesuprantu, gal netinka man kas nors.... g.gif ir taip pastoviai...
naudojau tuos visus spiritinius tonikus, kuriuos vaistineje gamina, ten irgi su cinku atrodo, juos gydytoja odos israso, bet oda degina tai oj oj.... padeda, spuogai isnyko, bet tai vel tie berimeliai... unsure.gif tarp kitko, visos odos gydytojos israsineja cinka geriama, bet tokiais milteliai, kur irgi vaistinese daro, ten geriami miltukai...
o jus perkate vaistineje kazkokias tai tabletes cinko? reiketu gal ir man isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 24, 19:41)
Merginos, paskutiniu metu niekur nerandu cinko ? Gal jus zinote, kurioje vaistineje juo prekiauja ?

Drauge kaiptik ieskojo,tai apejo n vaistiniu Vilniuje,nebera prekyboje vieno cinko,yra tik misinyje su ca,mg ir pan.
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 10 25, 12:18)
labas merginos smile.gif  noriu paklaust koki nors jus krema naudojat? nes mano oda spuoguota taciau issausejo tai reik kremuka naudot,taciau nezinau koki ax.gif

Aš natinuel drėkinantį, bet brangus. Pasitarsiu su kosmetologe, gal bandysiu kokį eko..
Atsakyti
Daznai prausiu veida kai yra tam galimybe ,prausiu su kosmetiniu Linea muilu ir vandeniu smile.gif Kai atsiranda paraudimu ar spuogiuku ilasinu 5-7 lasus i inda arbatmedzio aliejaus ir ipilu vandes. Perplaunu veida thumbup.gif Kai netingiu pasidarau ramuneliu nuovira ir perplaunu veida...
Hmz kas cia dar? g.gif Na dar naudoju krema paprasta. Vasara naudoju drekinamaji Nivea Young ,o ziema issitepu E45 thumbup.gif
Kai atsiranda spuogu tai uzlasinu arbatmedzio aliejaus ant ausu krapstuko galiuko ir itepu tas vietas...Kvepelis tikrai nekoks,bet uztai greitai isdziovina bigsmile.gif
Dabar reikes isigyti ricinos aliejaus,maisysiu su saldziuju migdolu smile.gif sako ricinos aliejus tinkamas riebesnei odai bus matyt kas gausis rolleyes.gif
O inkstirus nuo nosies salinu su pirstais doh.gif Aisku viska dezinfekuoju gerai...Reikes isigyti toki specely iranki inkstirams isspausti ,tada neeikes su pirstais vargti smile.gif

Dar beje esu skaiciusi kad silicilo rugstis labai gerai yra...padeda odai atsinaujinti...Reiketu kada ir jos isigyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdelėėė: 25 spalio 2010 - 18:07
QUOTE(EgleG @ 2010 10 19, 20:25)
Taip, esu naudojusi regeneruojanti krema jautriai ir spuoguotai odai. Tai man visai patiko sie kremukai, pradzioje biski veida pagrauzdavo nuo tu rugsciu, bet veliau priprasdavo oda. Kazkaip pirmus du menesius man labai tiko ir patiko, poto nezinau gal iprato oda, kad atrode sumazejo poveikis, tai nutraukiau. Bet siaip tikrai geras dalykas, man geresni sie kremukai pasirode uz iki tol naudotus probleminei odai. Dar naudojau prausiklius sios firmos, tai nepatiko. Ir dar turiu seruma odai- labai super dalykas. Jeigu issausejus oda, arba po valymo, tai kaip tik, skatina gyjima, odos atsistatyma. Ir zinoma maskuojamasis kremas-  thumbup.gif  Del kainos tai pritariu, nemaza, bet manau jeigu geras dalykas ir tinka tai tikrai verta tiek moketi.

Dabar naudoju Zeniac LP Fort, bet norimo poveikio nematau ir nelabai yra jo, kai galvoju savo zandukam kazka naujo pirkt. O kokia mazdaug kaina ir kur galima isigyt?
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2010 10 25, 22:00)
Dabar naudoju Zeniac LP Fort, bet norimo poveikio nematau ir nelabai yra jo, kai galvoju savo zandukam kazka naujo pirkt. O kokia mazdaug kaina ir kur galima isigyt?

Kaina yra apie 70lt kremuko. O del isigyjimo, tai galima uzsisakinet tos firmos internetinej svetainej. Arba per platinintojus.. Del zeniac- kaip tik dabar naudoju, taip pat nepastebiu poveikio, tik issausina labai oda, o spuogai vistiek nauji keliasi.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2010 10 25, 22:40)
Del zeniac- kaip tik dabar naudoju, taip pat nepastebiu poveikio, tik issausina labai oda, o spuogai vistiek nauji keliasi.

o kodėl neturėtų ? juk Zeniac LP daugiau dėmėm likusiom po spuogų, nei nuo spuogų. Kreme dominuoja AHA rūgštis, inkštiram reik BHA rūgšties
aš patie Zeniac LP, ne Zeniac LP forte
Atsakyti